Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']a to daleko od miasta w którym mieszkacie na stałe?[/QUOTE]

jakies 1,5h autem wiec bliziutko:) tylko tam juz pewnie za miesiac snieg spadnie...

Posted

[quote name='chita']jakies 1,5h autem wiec bliziutko:) tylko tam juz pewnie za miesiac snieg spadnie...[/QUOTE]
fajnie, można w zasadzie co weekend jeździć :)
to dopiero będą foty!

Posted

[quote name='agaga21']fajnie, można w zasadzie co weekend jeździć :)
to dopiero będą foty!

a wiesz ze zdazylabys tez wpasc:cool3:

btw:evil_lol:

Posted

[quote name='chita']natura jest niesamowita:)

ano, w dzien cieplutko, 24st tylko wieczory i noce zimne, moj tz jest tam na kontrakcie do konca listopada i mamy tam mieszkanie wiec o ile pogoda pozwoli to bedziemy sie tam czesciej regenerowac:)[/QUOTE]

niesamowita i zaskakująca :)

u nas też cały czas mamy ok 24-28 stopni :multi:, nawet wieczory ciepłe bo ok 20 stopni jest , ranki także bo chodząc na 6 do przedszkola mam to sprawdzone :). Wrzesień i październik poki co cieplejsze od lipca

te twoje góry bardziej malownicze aniżeli nasze Beskidy ale w gruncie rzeczy nie ma co narzekać ważne że sa w zasięgu , my w Beskidy mamy 50 km więc spoko

Posted

w Polsce w gory mamy daleko wiec rzadko jezdzilismy, ostatni raz bylam z TZ w Zakopanem jakies 6lat temu i bylo maskarycznie, pełno bydła bo turystami to tej pijanej choloty nazwac nie mozna, masa wyzyskiwaczy przebrana za gorali i tipsiary na szlakach...po dwoch nocach sie wymeldowalismy i pojechalismy do
Starego Smokowca, bylo cicho i przyjemnie, do Popradu pojechalismy jeszcze ze dwa razy i jakos milej mi sie tam spedzało czas, z polskich gor najmilej wspominam Karpacz:loveu:

Posted

[quote name='chita']w Polsce w gory mamy daleko wiec rzadko jezdzilismy, ostatni raz bylam z TZ w Zakopanem jakies 6lat temu i bylo maskarycznie, pełno bydła bo turystami to tej pijanej choloty nazwac nie mozna, masa wyzyskiwaczy przebrana za gorali i tipsiary na szlakach...po dwoch nocach sie wymeldowalismy i pojechalismy do
Starego Smokowca, bylo cicho i przyjemnie, do Popradu pojechalismy jeszcze ze dwa razy i jakos milej mi sie tam spedzało czas, z polskich gor najmilej wspominam Karpacz:loveu:[/QUOTE]

no ja mam inne ;) góry dalej ale w Karpaczu byłam 2 lata temu , w zeszłym roku w Tatrach

Posted

Ja chcę na taką wiochę :) Zdjęcia super,widoki też :)Chcę być Arinką-zaadoptujesz mnie :p

U nas już zimno ,od kilku dni w dzień od 9-12 stopni,noce jeszcze zimniejsze :(

Posted

[quote name='Kofeina']
przeprowadzam sie:( tam jest tak pieknie......

wszedzie pieknie gdzie nas nie ma:eviltong::evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Ale cudowne tereny macie....

zapraszam na zwiedzanie:)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

śmiało można Arinie zazdrościć...zwiedza więcej fajnych miejsc niż niejeden człowiek :) szczęściara
[/FONT]

jej to raczej wszystko jedno, wazne ze mozna poszalec;)

[quote name='tatankas']Chcę być Arinką-zaadoptujesz mnie :p

no ba! żebyś tylko taka wybredna nie byla:evil_lol: i zostałabym dosc młodą babcią:eviltong:

u nas tez juz zimno, teraz tylko 8stopni...:roll:

Posted

[quote name='fonia123']dopiero teraz tu do Was trafiłam :lol:
ależ Arina ma piękne tereny do spacerkowania :loveu: ehh, pozazdrościć[/QUOTE]

nie ma czego, pakuj fete, lakiego i wpadaj, wstawiam wode na herbate:cool3:

Posted

moze teraz palne glupote ale ty ciotka w Francji mieszkasz czy tak? pytam bo moja siostra w przyszlym roku planuje tam zamieszkac a co za tym idzie moze i ja sie tam pojawie :grins: na chwilke oczywiscie bo przeciez jak to tak bez besti, bez Latarnika bym mogla przezyc :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']moze teraz palne glupote ale ty ciotka w Francji mieszkasz czy tak? pytam bo moja siostra w przyszlym roku planuje tam zamieszkac a co za tym idzie moze i ja sie tam pojawie :grins: na chwilke oczywiscie bo przeciez jak to tak bez besti, bez Latarnika bym mogla przezyc :diabloti:[/QUOTE]

ooo to super:) ja przy samej granicy francusko-szwajcarskiej, kolo Genewy mieszkam, a siostra w jakie rejony sie przeprowadza?:)

Posted

[quote name='chita']ooo to super:) ja przy samej granicy francusko-szwajcarskiej, kolo Genewy mieszkam, a siostra w jakie rejony sie przeprowadza?:)[/QUOTE]

mowila ale nie pamietam ... zapytam mamy to ci powiem ;)

Posted

[quote name='Tengusia']mowila ale nie pamietam ... zapytam mamy to ci powiem ;)[/QUOTE]

moze gdzies blisko:razz: tak czy siak czekamy na odwiedziny:cool3:

Posted

[quote name='chita']moze gdzies blisko:razz: tak czy siak czekamy na odwiedziny:cool3:[/QUOTE]

zobaczymy jak bedzie ;) tegoroczne wakacje nauczyly mnie ze nie warto nic planowac ... planowalam sobie ze za rok z rodzicami pojade w Bory i ... tyle z tego wyszlo :(

Posted

[quote name='Tengusia']zobaczymy jak bedzie ;) tegoroczne wakacje nauczyly mnie ze nie warto nic planowac ... planowalam sobie ze za rok z rodzicami pojade w Bory i ... tyle z tego wyszlo :([/QUOTE]

wiem :glaszcze: ale tak w razie czego u nas drzwi otwarte;)