Dudek Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A mnie tylko wkurza takie stwierdzenie na słoikach miodów: "mieszanka miodów z UE i z krajów z poza Unii Europejskiej" Quote
AngelOfDeath Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 a ja lubie pomidory :evil_lol::lol::evil_lol::diabloti: nawet te genetycznie zmodyfikowane :evil_lol: dudek kupuj miod w pasiekach i juz bedzie spokoj :evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
miniaga Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 A mnie nie wkurza nic.... Uwielbiam tłuste, niezdrowe jedzenie, nadmiar kawy, papieroska.... i dużo duzo mięsiwa wszelkiego rodzaju:lol: lubię jednak od czasu do czasu zjeść cosik dobrego u moich znajomych, którzy nie jedza mięsa i zdrowo się odżywiają - miła odmiana:lol: Quote
AnkaW Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Miniaga widzę że Ty jak i ja :lol: :lol: , qurcze tylko czemu ja nie mam znajomych co się zdrowo odżywiają :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agama Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ANKA W obecnie sceptycznie odnosze sie do ,,zdrowego,, odzywiania:angryy: :diabloti: :mad: na warzywkach i owockach to mozna ,,dojechac,, do przystanku NOWA KREW wiesz o czym pisze:placz: teraz tylko miecho i sok z burakow Quote
paniMysza Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a ja tam jem warzywka i jakos zyje:eviltong: Quote
Agama Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jestes jeszcze mlodziutka MYSZECZKA...mi powiedziano ,ze moj organizm przystosowal sie...caly czas biegalam z piesami na spacerki praaaacowalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Quote
Mi. Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 a ktoś inny?? :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ja karmie Royal Caninem , bo Pedigree zepsóło mojemu jednemu psu tak żołądek , że ten pies nie przeżył :( A po Royalu moje psy mają ładną sierść i nie mają łupieżu , a grzywaczka tylko to zajada !!!!! :) Quote
maga18 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 nie wiedzialam gdzie to wsadzic... wlazłam własnie na strone mojego zk www.zkwp.legnica.pl i tam pisze, ze od 1.01.06 jest obowiazek rejestracji przydomka hodowlanego w FCI... wiecie cos o tym? Tutaj jest wykaz zarejestrowanych juz przydomków: http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8 Quote
Recommended Posts