maga18 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja od kiedy w szkole mam prawo konsumenckie nie jem parówek :evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 rzeznia BIAŁA WIEŚ to nie constar :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , a ja jakos w ogole nie przepadam za miesem :cool3: i jakos nie jadam :eviltong: Quote
resuruss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja nie jem wedlin......hahahahahah....a teraz nie bede jesc jajek......:evil_lol: Quote
AngelOfDeath Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 maga18 napisał(a):ja od kiedy w szkole mam prawo konsumenckie nie jem parówek :evil_lol: a ty gdzie jestes :mad::mad::mad::mad: wale do ciebie od wczoraj drzwiami i oknami [gadulcem] a ty nic :angryy::angryy::angryy::placz: Quote
AngelOfDeath Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 resuruss napisał(a):Ja nie jem wedlin......hahahahahah....a teraz nie bede jesc jajek......:evil_lol: zuza je :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty to juz wiesz jak terrorystke wykonczyc :diabloti::diabloti::diabloti: masz racje najlepszy jogurt i platki :multi::eviltong::diabloti: Quote
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 resuruss napisał(a):Ja nie jem wedlin......hahahahahah....a teraz nie bede jesc jajek......:evil_lol: zartujesz z tymi jajkami czy serio mowisz????:o :o :o :o :oze wedlin nie jesz w pelni rozumiem:)))))ja niestety zbytnio kocham miesko zeby sobie odpuscic, ale jajka???? Quote
miniaga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 A ja powiem tylko tyle - moja Tasia miała okropne problemy pokarmowe, które skończyły się po przejściu na suchą karmę - na royala. i nie suguruję sie specjalnie reklamami, bo w telewizji reklamuja się tylko supermarketowe karmy. Obecnie jesteśmy na Pro Planie i jestem bardzo zadowolona. Quote
resuruss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Orsini !Nie zartuje........Zostana mi tylko pomidory.....;) Miniaga!Moje psy tez sa na ProPlanie i jak na razie jest ok,Royalem karmilam ,ale te moje wybredy nie bardzo.....A przez tyle lat obcowania z psami przeszlam juz przez wiele karm.......Na razie jestem zadowolona....choc oczywiscie daje w tej chwili suche i mieso...inaczej sie nie tkna wogole..... Quote
AngelOfDeath Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 resuruss napisał(a):Orsini !Nie zartuje........Zostana mi tylko pomidory.....;) te to sa modyfikowane genetycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiec ostroznie , a u nas na uczelini wyhodowali jakies latajacve w powietrzu :lol::lol::lol: co ziemi nie potrzebuja zeby rosnac :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
miniaga Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):Pro Plan to chyba Purina nie royal?:)))) Orsini Dlatego napisałam obecnie jesteśmy na pro planie aby ktosi nie pomylił z royalem:lol: Quote
onka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 AngelOfDeath napisał(a):te to sa modyfikowane genetycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiec ostroznie , a u nas na uczelini wyhodowali jakies latajacve w powietrzu :lol::lol::lol: co ziemi nie potrzebuja zeby rosnac :eviltong::eviltong::eviltong: Angel na AR? Quote
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='resuruss']Orsini !Nie zartuje........Zostana mi tylko pomidory..... Quote
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):[quote name='resuruss']Orsini !Nie zartuje........Zostana mi tylko pomidory..... zzera mi posty!!!!k.mac!!!!!!!!!!!!dlaczego???z powodu ptasiej grypy ktora jest z nami od kilkuset lat i drugie tyle bedzie?????Ress???????jesli tak to Kurski mial racje mowiac o Polakach co mowil Quote
flashka-g Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 te zmutowane pomidory to nawet smaku nie maja:p ja juz wole ogórki:p Quote
AngelOfDeath Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 onka napisał(a):Angel na AR? si si si:evil_lol: Quote
resuruss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):[quote name='orsini'] zzera mi posty!!!!k.mac!!!!!!!!!!!!dlaczego???z powodu ptasiej grypy ktora jest z nami od kilkuset lat i drugie tyle bedzie?????Ress???????jesli tak to Kurski mial racje mowiac o Polakach co mowil Mozna powiedziec ,ze ptasia grypa jest czesciowo przyczyna........Jestem przezorna i stsosuje sie do tego ,ze w chwili obecnej jajka nalezy dluzej gotowac - tak pro forma - a na twardo nie lubie wiec nie jem.....:eviltong: Poza tym ,hehehehe,tez nie bardzo mnie wziela panika ,ale nie chcialabym byc ta jedyna na Polske osobą ,ktora bedzie ofiara wirusa.;) Quote
AngelOfDeath Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 resuruss napisał(a):[quote name='orsini'] Mozna powiedziec ,ze ptasia grypa jest czesciowo przyczyna........Jestem przezorna i stsosuje sie do tego ,ze w chwili obecnej jajka nalezy dluzej gotowac - tak pro forma - a na twardo nie lubie wiec nie jem.....:eviltong: Poza tym ,hehehehe,tez nie bardzo mnie wziela panika ,ale nie chcialabym byc ta jedyna na Polske osobą ,ktora bedzie ofiara wirusa.;) ja tam kurczaki jesc bede , szczegolnie piersi :lol::lol::evil_lol::evil_lol: , wiem jak toi wszystko jest hodowane :cool3: wiec nie bardzo mi sie wydaje ze te kurczki beda chore:p Quote
orsini Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ress brak mi slow!ptasia grypa byla od zawsze i od zawsze jadlas jajka, wiec???nalezy pogratulowac firmom farmacetycznym i lobby produkujacemu wieprzowine za to ze sie ludzie boja drobiu i wszystkiego co z nim zwiazane!!!!!ale jak to Kurski powiedzial-narod polski wszystko lyknie nawet dziadka Tuska z wermahtu...no coz.....nic dodac nic ujac Quote
paniMysza Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 a ja nie jem mięska i mam swiety spoj:lol: a jakie wyniki krwi mam dobre, a to juz 5 lat:evil_lol: ale z jaj nie zrezygnuje! Quote
resuruss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 orsini napisał(a):Ress brak mi slow!ptasia grypa byla od zawsze i od zawsze jadlas jajka, wiec???nalezy pogratulowac firmom farmacetycznym i lobby produkujacemu wieprzowine za to ze sie ludzie boja drobiu i wszystkiego co z nim zwiazane!!!!!ale jak to Kurski powiedzial-narod polski wszystko lyknie nawet dziadka Tuska z wermahtu...no coz.....nic dodac nic ujac Ja sie drobiu nie boje........w koncu kupuje co drugi dzien indycze piersi dla psow....trzeba je oczyscic,ugotowac.......ale jajek na twardo jesc nie bede.:eviltong: Quote
AnkaW Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ress - no co ty - kanapeczka z jajeczkiem na twardo, pomidorkiem i jeszcze żółty serek - mniam mniam. :loveu: :loveu: Quote
paniMysza Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 i majonezik, do jajeczek majonezik musi byc:loveu: Quote
resuruss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Wiecie co???? Ja nie chce czarnowrozyc....ale wczoraj dalam gotowane miesko drobiowe psom......a dzis mialy sensacje....jak nigdy.... Czy czasem nie sa podawane jakies srodki zapobiegawcze na fermach drobiu????:roll: Quote
Recommended Posts