Jump to content
Dogomania

Czy wiecie..........

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
ja od kiedy w szkole mam prawo konsumenckie nie jem parówek :evil_lol:

a ty gdzie jestes :mad::mad::mad::mad: wale do ciebie od wczoraj drzwiami i oknami [gadulcem] a ty nic :angryy::angryy::angryy::placz:

Posted

resuruss napisał(a):
Ja nie jem wedlin......hahahahahah....a teraz nie bede jesc jajek......:evil_lol:

zuza je :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ty to juz wiesz jak terrorystke wykonczyc :diabloti::diabloti::diabloti:

masz racje najlepszy jogurt i platki :multi::eviltong::diabloti:

Posted

resuruss napisał(a):
Ja nie jem wedlin......hahahahahah....a teraz nie bede jesc jajek......:evil_lol:

zartujesz z tymi jajkami czy serio mowisz????:o :o :o :o :oze wedlin nie jesz w pelni rozumiem:)))))ja niestety zbytnio kocham miesko zeby sobie odpuscic, ale jajka????

Posted

A ja powiem tylko tyle - moja Tasia miała okropne problemy pokarmowe, które skończyły się po przejściu na suchą karmę - na royala. i nie suguruję sie specjalnie reklamami, bo w telewizji reklamuja się tylko supermarketowe karmy. Obecnie jesteśmy na Pro Planie i jestem bardzo zadowolona.

Posted

Orsini !Nie zartuje........Zostana mi tylko pomidory.....;)

Miniaga!Moje psy tez sa na ProPlanie i jak na razie jest ok,Royalem karmilam ,ale te moje wybredy nie bardzo.....A przez tyle lat obcowania z psami przeszlam juz przez wiele karm.......Na razie jestem zadowolona....choc oczywiscie daje w tej chwili suche i mieso...inaczej sie nie tkna wogole.....

Posted

resuruss napisał(a):
Orsini !Nie zartuje........Zostana mi tylko pomidory.....;)

te to sa modyfikowane genetycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiec ostroznie , a u nas na uczelini wyhodowali jakies latajacve w powietrzu :lol::lol::lol: co ziemi nie potrzebuja zeby rosnac :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
te to sa modyfikowane genetycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiec ostroznie , a u nas na uczelini wyhodowali jakies latajacve w powietrzu :lol::lol::lol: co ziemi nie potrzebuja zeby rosnac :eviltong::eviltong::eviltong:

Angel na AR?

Posted

orsini napisał(a):
[quote name='resuruss']Orsini !Nie zartuje........Zostana mi tylko pomidory.....

zzera mi posty!!!!k.mac!!!!!!!!!!!!dlaczego???z powodu ptasiej grypy ktora jest z nami od kilkuset lat i drugie tyle bedzie?????Ress???????jesli tak to Kurski mial racje mowiac o Polakach co mowil

Posted

orsini napisał(a):
[quote name='orsini']
zzera mi posty!!!!k.mac!!!!!!!!!!!!dlaczego???z powodu ptasiej grypy ktora jest z nami od kilkuset lat i drugie tyle bedzie?????Ress???????jesli tak to Kurski mial racje mowiac o Polakach co mowil

Mozna powiedziec ,ze ptasia grypa jest czesciowo przyczyna........Jestem przezorna i stsosuje sie do tego ,ze w chwili obecnej jajka nalezy dluzej gotowac - tak pro forma - a na twardo nie lubie wiec nie jem.....:eviltong:
Poza tym ,hehehehe,tez nie bardzo mnie wziela panika ,ale nie chcialabym byc ta jedyna na Polske osobą ,ktora bedzie ofiara wirusa.;)

Posted

resuruss napisał(a):
[quote name='orsini']

Mozna powiedziec ,ze ptasia grypa jest czesciowo przyczyna........Jestem przezorna i stsosuje sie do tego ,ze w chwili obecnej jajka nalezy dluzej gotowac - tak pro forma - a na twardo nie lubie wiec nie jem.....:eviltong:
Poza tym ,hehehehe,tez nie bardzo mnie wziela panika ,ale nie chcialabym byc ta jedyna na Polske osobą ,ktora bedzie ofiara wirusa.;)

ja tam kurczaki jesc bede , szczegolnie piersi :lol::lol::evil_lol::evil_lol: , wiem jak toi wszystko jest hodowane :cool3: wiec nie bardzo mi sie wydaje ze te kurczki beda chore:p

Posted

Ress brak mi slow!ptasia grypa byla od zawsze i od zawsze jadlas jajka, wiec???nalezy pogratulowac firmom farmacetycznym i lobby produkujacemu wieprzowine za to ze sie ludzie boja drobiu i wszystkiego co z nim zwiazane!!!!!ale jak to Kurski powiedzial-narod polski wszystko lyknie nawet dziadka Tuska z wermahtu...no coz.....nic dodac nic ujac

Posted

orsini napisał(a):
Ress brak mi slow!ptasia grypa byla od zawsze i od zawsze jadlas jajka, wiec???nalezy pogratulowac firmom farmacetycznym i lobby produkujacemu wieprzowine za to ze sie ludzie boja drobiu i wszystkiego co z nim zwiazane!!!!!ale jak to Kurski powiedzial-narod polski wszystko lyknie nawet dziadka Tuska z wermahtu...no coz.....nic dodac nic ujac

Ja sie drobiu nie boje........w koncu kupuje co drugi dzien indycze piersi dla psow....trzeba je oczyscic,ugotowac.......ale jajek na twardo jesc nie bede.:eviltong:

Posted

Wiecie co????
Ja nie chce czarnowrozyc....ale wczoraj dalam gotowane miesko drobiowe psom......a dzis mialy sensacje....jak nigdy....
Czy czasem nie sa podawane jakies srodki zapobiegawcze na fermach drobiu????:roll: