Jump to content
Dogomania

Czy wiecie..........

Recommended Posts

Guest Maksiorki_92
Posted

CZY KTOŚ WIE NA JAKIEJ STRONIE MOŻNA OGLĄDAĆ NOWĄ REKLAME PEEDIGRI.:placz: iNTERESUJE MNIE BARZDZIEJ REKLAMA O SZCZENIACZKACH LECĄCA NA TVP2, GDYŻ TĄ O DOROSŁYCH OGLADAM I MAM W LUBIONYCH. :pBĘDĘ WDZIĘCZNA OSOBIE KTÓRA NAPISZE GDZIE MOŻNA ZNALEŹĆ TA REKLAME. :cool1:

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szukasz jej w internecie??? ja oglądałam ją tylko w telewizji, super a szczególnie zadziorny tarmoszący drugiego bokserek/buldożek.:crazyeye:

Posted

paniMysza napisał(a):
karma, ze tak powiem do d...,ale reklamy maja naprawde swietne:p

ja na Pedigree sie jeszcze nie przejechalam...ale za to na takich jak Eukanuba czy Royal Canin tak:roll:

Posted

a ja uwazam ze wszystkie karmy jedno g.... wiec naprawde nie ma roznicy co jedza, zwlaszcza jak nie jedza samej suchej a z dodatkiem polepszaczy w postaci mieska,ryzyku i warzywek:))))

Posted

to zalezy osobiscie od psa... mojej wypadaja włosy po eukanubie i to strasznie...po royal canin takze po jakims czasie jedzenia, a próbowałam kilka rodzajów. A na pedigree nie narzekam. Syfów u mojej naszczęscie nie widać:lol: nawet jakby miała:)

Posted

moje eukanuby nie chca jesc - i dobrze :eviltong: drogie to dziadostwo :lol:
royal`a nie probowalam, a tak to daje acane + gotowane żarełko i jestem zadowolona :)

za to jak przywiozłam próbki czeskiej karmy dla weternów i dalam sznaucerce to dostala biegunki :eviltong: :lol:

Posted

Maga "nie szkodzi" a służy to jednak różnica;)

Ja wogóle nie jestem fanem karm, ale tasior najlepiej je znosi - przeszlismy przez pare i skoro widzę znaczną różnice między karmami z średniej półki a karmami z wyższej półki to tymbardziej nie pokusiłabym się o podanie jej pedigree.

Uważam ze kazdy pies jest inny i inna karma jest dla niego najlepsza.

Posted

Ja wiem tylko tyle ,ze do karm "supermarketowych" czesto dodawane sa sztuczne substancje smakowe tzw przywabiacze.Psy zjadaja te karmy chetniej,bo po prostu im bardziej smakuja.

Posted

flashka-g napisał(a):
moja suka je przez wiekszosc swego zycia je pedigree, zdobyla tyle tytułów wtym Intera..i jakos żyje jeszcze;) Jakis terminator:)

moje tez:))a Wy myslicie ze co jest w tych karmach???ze w Royalu czy Hillsie za 20zl za kg to co jest???schabik???szyneczka???:))))TO SAMO JEST:)))))te samo goofno:))))))ja widzialam co daja do najlepszych na rynku parowek-do berlinek-miesa to nie przypominalo wierzcie mi!a to najlepsze na rynku, co daja do zwyklych wiec???no to skoro dla ludzi takie g... daja to do karm psich jeszcze gorsze idzie:))jaka by to karma nie byla

Posted

Kazdy karmi czym chce, ale jezeli już Orsini pytasz co w tych droższych jest to mam propozycje wstaw skład pedigree na dogo a ja wstawię skład karmy z wyższej półki.

Posted

miniaga a co mi po skladzie???wiem z czego sa produkowane mi to wystarczy, z tego samego goofienka i nic tu tego nie zmieni. A ze napisane niewiadomo co na opakowaniu????i co z tego?w eukanubie cuda wianki sa a kupa psow ma na nia alergie, wiec chyba cos jest nie hallo nie?dla mnie zamiast napisow wazne jest jak psy wygladaja i jak sie czuja, a po pedigree wygladaja super, siersc maja blyszczaca i sie nie drapia, wiec czego chciec wiecej???:o

Posted

Orsini a dla mnie skład jest jednak bardzo ważny i nie ma mowy o tym, by napisano ci na opakowaniu, że karma zawiera np. Omega3 i żeby to nie była prawda. Po drugie gdzieś tu na dogo jest bardzo mądry artykuł na temat karm- polecam, bo można sie z niego dowiedziec co tak naprawde zawierają karmy i zapewniam cię , że nie wszystkie są robionw z tego samego.

Posted

miniaga tak wierzysz w to co pisza?a gdzies pisali, ze w NUTRZE amerykanskiej tez wykryli trujace alfatoxyny i daletego teraz problem z dostaniem tej karmy:)))))miniaga ja na wlasne oczy widzialam z czego sie produkuje Berlinki:)))))))nie bede opisywac, bo komus sie moze niedobrze zrobic:)))wiec skoro my to jemy to myslisz ze psy lepsze jedza????:))))nie sadze:))

Posted

po prostu mi sie wydaje ze po czesci ludzie polecieli na reklame..a ze pedigree stare i oklepane to wymyslaja jakis karm z próbowek..ze mniej oklepane to drozsze bo reklama kosztuje a musza walczyc o miejsce na rynku..pedigree było tam pierwsze i nie ma z tym problemow.
Z reszta wszystko zalezy tak od psa..ale narazie znam troche duzych i dobrych hodowli gdzie tym karmią i psy odnosza ogromne sukcesy.A nie jedna przewrazliwiona włascicielka co wymysla bujne diety psu, co chwile lata po wetach ze psu cos jest..a to alergia, a to sraczka a to wymioty. Nie mowie ze te karmy sa złe..ale widocznie pedigree nie jest zle skoro tyle psow to je i zyje i odnosi laury.Bo inaczej to by jzu dawno popadały.

Orsini wiesz do Berlinek daja takie miecho bo to lepsze gatunkowo na banka wpada do Eukanuby i Royal Canin czy tam innych...:lol:

Posted

orsini napisał(a):
miniaga tak wierzysz w to co pisza?a gdzies pisali, ze w NUTRZE amerykanskiej tez wykryli trujace alfatoxyny i daletego teraz problem z dostaniem tej karmy:)))))miniaga ja na wlasne oczy widzialam z czego sie produkuje Berlinki:)))))))nie bede opisywac, bo komus sie moze niedobrze zrobic:)))wiec skoro my to jemy to myslisz ze psy lepsze jedza????:))))nie sadze:))

ja nie jadam niczego z MORLIN :lol::lol::lol::evil_lol:

Posted

a skad zjesz?moze z Costaru?:)))))))))))))a tak naprawde to teraz wszystko jest cnstarem:)))nawet Sokołów:)))bo wszystko to jedna firma Smithfield-amerykanskie g:)))))tylko pod roznymi szyldami