Jump to content
Dogomania

MILKA - porzucona bidulka... W NOWYM DOMKU !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak właśnie, chyba ranka się zagoiła na tyle, że Milka może już jechać :p
Pan będzie jechał ze Świdnicy, wyślemy mapkę z dojazdem do Lilutosi. Przygotuję sunię na piątek, tak więc odwiedziny Lilutosi będziesz miała :loveu:
Umowa adopcyjna w dwóch egzemplarzach, książeczka zdrowia itp. Umówiłam się na 50 PLN za jej przewóz. Powysyłam wszystkim kontakt telefoniczny i ucałuję Milkę w pychola. Cieszę się niezmiernie, że wspólnymi siłami udało nam się uratować to biedactwo, jakże śliczne i pozytywnie nastawione do świata. Śladem Gwiazdeczki - mojej tymczasowiczki - transport z Gubina i domek też z ogłoszenia na Gwiazdkę. Domku, dziękujemy ... wiem, że na bieżąco czytają wątek, o telefonach do mnie już nie wspomnę ...:evil_lol:
Szczepienia i wizyta kontrolna u weta ... na głowie przyszłych Pańciostwa.

Posted

Fotki fajniutkie!!!

Kiri była piekna i szczęsliwa u Ciebie. Odeszła za szybko - wiem... ale dla nas, włascicieli nigdy nie jest odpowiednia pora na śmierć przyjaciela. Zawsze umierają nie w porę :(

Posted

Wszystkie psiaczki takie szczęśliwe na tych fotkach, pychole uśmiechnięte ... :loveu:
Trudno uwierzyć, że jednego brakuje :shake:
Była z Tobą Lilutosi szczęśliwa, podarowałaś jej 10 lat wspaniałego życia, wyciągnęłaś z parwowirozy ... kiedyś następuje taki moment, że musimy się rozstać na zawsze z naszymi czworonożnymi przyjaciółmi.
Trzymaj się kochana ...:p

Posted

Faktycznie Kiri była pięęęęękna . Teraz też sobie biega szczęśliwa po pięknych trawniczkach i nad piękną wodą i patrzy z góry na Ciebie i woła - "nie smuć się. Inne psiaczki Ciebie potrzebują"
Ona tam się spotkała z wszystkimi naszymi Przyjaciółmi, którzy już od nas odeszli i patrzą stamtąd na nas i martwią się, kiedy się smucimy

Posted

Na razie pewnie nie cieszy się i nie będzie. Ale za jakiś czas jak już przekona się że to jej własne ludziska to się będzie cieszyć. Teraz znowu biedną zapakują do auta i gdzieś wywiozą w obce miejsce.

Posted

Ja wiem Lilutosi, że to taki wpis przed wyjazdem tymczasa, one zawsze zapadają w serducho ... a jeszcze Milka taka całuśna ... :roll:
Amidze chodziło o to, że przyszły domek się cieszy :lol:

Posted

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaak oczywiście że chodziło mi o radość nowej Rodziny Milki. Wiem, jak Oni tam na nią czekają.
I miejmy nadzieję, ze po stresie związanym z podróżą Milka szybciutko się z nową rodziną zaprzyjaźni, bo dostanie tam dużo miłości i ciepła

Posted

A dziękuję, dziękuję Tajga - właśnie jadę do Lilutosi, ok 60 km :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
..........................................................................................................
Tayga, wiem, że życzenia nie były skierowane do mnie, ale też szczęśliwie dojechałam i wróciłam :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Milka już w Nowej Hucie, podróż i przekazanie przebiegły bez niespodzianek :loveu:
Dzwoniłam przed chwilą, była na spacerku, już po jedzeniu, była baaardzo głodna, bo nie karmiłyśmy jej przed podróżą.
Pani dała jej jeść na raty, żeby nie było sensacji żołądkowych. Grzeczna, zapoznaje się z nową rodzinką
...:lol:
MILKA JUŻ W NOWYM DOMKU :multi::cunao::sweetCyb::laugh2_2:

Dziękujemy domkowi i życzymy sukcesów w oswajaniu sunieczki :Rose::Rose::Rose::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Czekamy na wieści :p