Koperek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Przyjęty 03.11.2009 z interwencji, czyli gdzieś się błąkał. Nr ewid. 1680/09, nr na szyi 500. Po kastracji! Ok. 3 latka DOPIERO! Bardzo fajny, cieszy doopencję :) Duuuży, bo to mix jakiś ;) Quote
Koperek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Kana napisał(a):On ma podszerstek ? Tak ;) Nie ma takiej sierści, jak typowy amstaff- ma podobną do ... hmmm.... owczarka krótkowłosego, czy ja wiem... No w każdym razie "golas" to nie jest :) Quote
GoskaGoska Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a tych asmtowatych to u nas też zawsze masa :( , bo przecież to nie wszystkie co są w schronie Quote
Koperek Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Kana napisał(a):Hmm. nie wygląda ;) Ale może byc. Nie "może być", a musi być Kana ;) Ja tu nie nowa- wiem co to sierść z podszerstkiem i czym się różni od amstaffowej, więc musisz uwierzyć na słowo ;) Quote
Kana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przecież wierze ;) Napisałam tylko że nie wygląda ;) Dlatego się zdziwiłam. Quote
Koperek Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Kana napisał(a):Napisałam tylko że nie wygląda ;) Dlatego się zdziwiłam. A bo mój aparacik to udaje tylko sprzęt fotograficzny i ot efekty złudne :D Quote
Koperek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='GoskaGoska']i jak tam psiak dalej siedzi[/QUOTE] Już w domku :) Quote
Koperek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Kana']Super. A wiesz gdzie??[/QUOTE] Niestety wczoraj nie dowiedziałam się do jakich ludzi, bo poszedł w weekend, a wtedy dyżur miał kto inny, ale on taki grzeczny pies, że nie narobi kłopotu ;) Quote
Recommended Posts