norbiwa Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 ojsterek napisał(a):b-girl1 to Beatrice? :D ...być może... a skąd wiesz? Quote
norbiwa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 ...a bo nowa jest: www.griffon-land.eu ...tyle, że zdjęcia trzeba uzupełnić; pukam do mojego admina! Quote
norbiwa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 ale ja postaram się nadrobić: Quote
Nevada Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Bilbo już zarezerwowany i jedna dziewunia, tak? Quote
norbiwa Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Tak; wstępnie...- szczegóły wysłałam w wiadomości prywatnej. Quote
norbiwa Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 ...moje wnuczęta ...Bazyl (brabant) i Buka (brukselka) Quote
norbiwa Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No i zostaliśmy sami; BAZYL- będzie świetnie prezentował się na ringach, stworzony na wystawy i BUKA - kochana sunia o świetnym charakterze Quote
norbiwa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Wystawą w Miastku nasza Etna Nibylandia ukończyła Championat Polski; bardzo podobała się sędziemu- p. R. First, choć nie najlepszy miała humor tego dnia :shake:! A tutaj moja Alma: Quote
Polcia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Humor, humorem liczy się efekt :multi: Gratulacje i całusy od cioteczki i jej bandy :Rose: Quote
norbiwa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 :loveu:Dziękulska cioteczka; w końcu Etna to Twoja ziomalka :evil_lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Witamy się po raz pierwszy :multi:w waszej galeri....śliczne są twoje pieski :loveu: zapraszamy do naszej yorkowej galerii :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Polcia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ale nie wszystkie łódzkie kobiety są humorzaste ;) No nie mogę się na nią napatrzeć :) Uwielbiam brukselki :loveu: Quote
norbiwa Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Polcia'] Uwielbiam brukselki :loveu:[/QUOTE].. ja też, ja też!!!!! Quote
norbiwa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 A tak wyglądają teraz moje maleńtaski: Bazyl- super-Macho i Buka- przekochana pieszczocha Quote
Polcia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Buko to niezły twardziel :evil_lol: ale... zakochałam się w Buce :loveu: Jest boooooooooska. Podbiła serce nawet mojej córce :cool3: Quote
norbiwa Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Buka to straszna przylepa. Nie scodziłaby z kolan, a przytula się jak niemowlę... Polcia, przepraszam, ale coś tutaj szwnakuje i nie daję rady zaakceptować Twojego zaproszenia do znajmoych. Próbwałam kilkakrotnie ale nie wchodzi. Nie wiem o co tutaj biega..?? Quote
Polcia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Takiej przylepy trochę mi brakuje :cool3: Moje chłopaki jakieś takie za wylewne nie są :shake: Jak próbuję przytulić Fredzia to on się wyrywa :evil_lol: a staruszka to już w ogóle takie czułości nie interere :-( A Buka jest taka...... przytulaśna :loveu: Wyprzytulaj ją od ciotki. Quote
norbiwa Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Przedstawiam córke Mł Ch Pl , Ch Pl - Etny Nibylandia i Storm in a Teacup Beannachtai (Mł Ch Pl, Ch PL) - Ciri Griffon-Land. Mała jest jedynaczką; będzie brabantką i jak na razie, rozwija się na ładną i rezolutną suczkę. https://picasaweb.google.com/norbiwa/Ciri5Tyg# Quote
loony_bee Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ciri już w nowym domu a ARIA Griffon-Land, córka ETNY Nibylandia i SAMA od Wilmy, w wieku 13 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :multi: więc gryfoniki z Gryfic, to gryfoniki prima sort! :cool1: Quote
norbiwa Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 loony_bee napisał(a):Ciri już w nowym domu a ARIA Griffon-Land, córka ETNY Nibylandia i SAMA od Wilmy, w wieku 13 miesięcy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski :multi: więc gryfoniki z Gryfic, to gryfoniki prima sort! :cool1: ...łokrutnie się cieszę; to mój pierwszy miot i od razu taka GWIAZDA. Gratuluję Wam Maja i życze dalszych sukcesów ! Quote
Recommended Posts