Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koperek napisał(a):
Czyste argentyny to jedynie z papierami ast :) czy te wyższe, czy te niższe! :) I ani nie są takimi bohaterzy tego wątku, ani Oskar przedstawiony przez LILUtosi ;) tak gwoli ścisłości.

Hehe, koperek a co Ty porządki robisz na wątku!!!
Przynajmniej jakiś ruch jest, bo inaczej znalazła bym watek na końcu mojej listy subskrypcji.
A tak po za tym, niby się cieplej robi a nasze białasy schowane w budzie.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Hehe, koperek a co Ty porządki robisz na wątku!!!
Przynajmniej jakiś ruch jest, bo inaczej znalazła bym watek na końcu mojej listy subskrypcji.
A tak po za tym, niby się cieplej robi a nasze białasy schowane w budzie.

Nic z powyższego nie zrozumiałam... Jaki porządek?

Posted

xmartix napisał(a):
nie mają z tego co widać :D
namiary na Koperka?>czy Lilu?

Na mnie można (chyba znasz nr?)- komórka sprawna, choć dopisz proszę, żeby dzwonić do upadłego :D

Posted

Dla mnie (a widziałam je na żywo kilka razy ;)) to absolutnie NIE SĄ! BA, tylko DA. I nawet wagowo według wzorca pasują :)

Tak, czy owak jest odzew!
Wymieniam maile z pewną osobą i mam zamiar umówić się na wizytę w schronie- chodzi o suczkę, mimo że mieszkanie w bloku. Zobaczymy...

Posted

Jeśli właściciel jest odpowiedzialny i będzie zapewniał suni odpowiednią ilość ruchu to fakt, że to blok nie ma większego znaczenia :). Mój białas mieszka na 39 metrach kwadratowych i jest zadowolony z życia.
Trzymam kciuki!

PS. BA też mogą być duże. Osiągają nawet (choć rzadko aż tyle) do 50-60 kg wagi...
Mniejsza jednak o to czy to BA czy DA, najważniejsze, żeby domy znalazły wspaniałe!

Posted

I dalej czekają! :(

Jedno dobre, że wychodzą z opiekunem na spacerki- krótkie, bo krótkie, ale zawsze to jakaś socjalka...

NIECH KTOŚ ODPOWIEDNI ZADZWONI! echhh...

Posted

[quote name='GoskaGoska']i co tam dalej w schronie?
Dalej siedzą oba. Miałam telefon, ale nie wiem co z tym zrobić, więc podałam do schronu- niech się p. Lidia wypowie...

CHŁOPAK- ARDŻENTO, dalej ma taki okrągły brzuszek- zapomniałam zapytać co jest...

• 3 weeks later...
Posted

Oba dalej siedzą!!! Wściec się można- zgłaszają się ludzie po te psiaki młodzi, bez doświadczenia, często fizycznie mniejsi od nich samych, bądź starsi, gdzie na samo oko widać, iż może być klopot w utrzymaniu chociażby na smyczy, albo tacy co to w ciąży- pierwsze dziecko i oczywiście pierwszy pies w domu- NO TO JAKI INNY JAK NIE ARGENTYŃSKI DOG!!! :D

Totalna załamka...

Pies rozhukany, dla odwaznych rzec bym mogła ;), suczka bardziej pro-ludzka i fajniasta! :)