Monia-Fionia Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Przypominamy, że upływa termin nadsyłania zgłoszeń i jeśli ktos chce istnieje możliwopśc zamieszczania ogloszeń- mniejszych , większych. dal swoich ulubionych ras mozna tez ufundowac nagrody. Quote
Ventora Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dziś jest ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń. Zapraszam wszystkich chętnych, w szczególności właścicieli colli, bo naprzwde jest ich niewiele a to piękna rasa;) Quote
joan2 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 puli napisał(a):Jak sie cieczka nie trafi to moje 2 i chyba jeszcze 1 pies mojej koleżanki.Jest w Poznaniu młoda sunia,może też dotrze. I będzie cztery puliki na jednej wystawie, aż się wierzyć nie chce:lol: Quote
Monia-Fionia Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 No to wspaniale, chyba trzeba będzie dla Was ufundować specjalne nagrody. Quote
puli Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Monia-Fionia napisał(a):No to wspaniale, chyba trzeba będzie dla Was ufundować specjalne nagrody. Jesteśmy za! :multi: :Dog_run: :cool2: Quote
ka_rolca Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ja tez z Grato sięwybieram :) I jak zwykle bergamasco będzie jeden jedyny :) Quote
Atena Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Aż 4 puliki? Jej nareszcie :D Dredziaki- bedzie na kogo popatrzeć i za pozwoleniem wygłaskać :P Ja się ciągle zastanawiam czy wziąsć ze soba Roxy Quote
Diana14 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 A ja mam jeszcze pare pytań. Czy bedzie katalog przedwystawowy albo chociaz same ilosci w klasach i godziny wejścia na ring. I czy na wystawie będzie możliwość zgłoszenia psa na PIP ? Bo jednego już zgłosiłam na wystawe i na PIP ale jeśli by się udało to bym wzięła tez drugiego(to zależy czy transport wypali). Quote
Monia-Fionia Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Jesli chodzi o zgloszenie psa do PIPa na wystawie to tak, można na miejscu zapisac pieska i zapłacić, oczywiścieopłata wyższa, jak jets w ulotce. przynajmniej tak mnie ostatnio informowano w związku. Jeśli chodzi o katalog przedwystawowy to postaram się uprosic Panie dowodzące o to. Ale na razie nie możemy nic powiedzieć konkretnego, gdyż wciąz przyjmujemy zgloszenia. Jesli nie bedzie oficjalnie, to przynajmniej postaram się sama gdzieś wkleić, może na tym forum, ale wszystko dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
Diana14 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Monia-Fionia napisał(a):Jesli chodzi o zgloszenie psa do PIPa na wystawie to tak, można na miejscu zapisac pieska i zapłacić, oczywiścieopłata wyższa, jak jets w ulotce. przynajmniej tak mnie ostatnio informowano w związku. Jeśli chodzi o katalog przedwystawowy to postaram się uprosic Panie dowodzące o to. Ale na razie nie możemy nic powiedzieć konkretnego, gdyż wciąz przyjmujemy zgloszenia. Jesli nie bedzie oficjalnie, to przynajmniej postaram się sama gdzieś wkleić, może na tym forum, ale wszystko dopiero w przyszłym tygodniu. Monia dzięki za odpowiedź :D Jesli wiec będzie taka możliwość to wezmę tez druga sunie na PIP. Liczę na Ciebie w sprawie stawek;) (albo planów ringowych). Quote
Monia-Fionia Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Uwaga, ponieważ ulica na Niskich Łąkach nie jest żadną z przelotowych we Wrocławiu, choć jest boczną głównej Krakowskiej/Traugutta, podaję mapkę do tego miejsca (wydaje mi się, że jest to dośc db mapka, gdyż szybko można przemiszczac się z miejsca na miejsce i db oznakowane są wszelkie drogi). Aby zobaczyc, gdzie jest Na Niskich Łąkach , wklepujemy obok nazwę ulicy. znajduje się między Krakowską a Międzyrzecką. Teren, tam gdzie napisane jest MOSIR. www.mapa.szukacz.pl Quote
ka_rolca Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dobra mapa bWrocławia znajsuje suię na stronie www. Wroclaw.pl Mozna znaleźc tam nie tylko ulice, ale także połączenia tramwajowe i autobusowe. Polecam :D Quote
Monia-Fionia Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 UWAGA, mam wazną wiadomośc dla tych wszystkich, którzy chcą podchodzić do PIPa ze swoim psem na wystawie i zgłosić dopiero tam. Dzisiaj dowiedziałam się szczegółów w związku z niejasną sprawą przyjmowania psów na wystawie. Maksymalna liczba psów, które mogą podejść do PIPa w dniu 10.06.2006.to 30-31.Fizycznie inaczej się nie da. W związku z tym, że obecnie mamy zgloszonych jedynie 11 sztuk, pozwolono dopisywac się na wystawie, ale kto pierwszy, ten lepszy. W imieniu wielu przepraszam z azamieszanie i mam nadzieję, że tak wiadomośc dotrze do tych, co trzeba. Quote
BOŻENA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Czy ktoś może wybiera się z okolic Ustronia,Skoczowa ,Bielska i ma wolne miejsce na jednego briarda i jedną osobę ??? Quote
Monia-Fionia Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Przyjmowanie zgłoszeń już zostało zamknięte do Wrocławia. Najbliższy katalog w Internecie powienien być na początku przyszłego tygodnia. Przypominamy, że rozpoczęcie wystawy, wszelkich działań o 9.00. Wiem,że ktoś wysyłał wiadomości na priv-a, ale niestety moj komputer nie chce mi ich pokazać. Quote
Diana14 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Monia dziękujemy za informacje! Czyli katalogu szukać na stronie oddziału wrocławskiego? Quote
Monia-Fionia Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Zgadza się. Ja teraz ze swojej strony mogę powiedzieć, że collaki będą po 6 beardedach i 1 bobtailu. W sumie jest ich 17. Sędziowanie planujemy rozpocząc międzu 9-9 30, ale oficjalne rozpoczęcie o 9.00 ze względu na PIPy i połączenie wystawy z tym. Trzeba być wczesniej. I dla tych może zawiedzionych z tego powodu. Nie będzie już żadnych psów przyjmowanych na miejscu do PIPa, gdyż jak to zwykle bywa, wszyscy pozgłaszali się na ostatnią chwilę. Limit wyczerpany, chyba że wiele osób nie przyjedzie, ale w to wątpimy. Quote
Monia-Fionia Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Laro, PIPy na pewno nie nałożą się na sędziowanie, gdyż będzie można podchodzić do nich w dowolnej kolejności. Wszelkie formalności na miejscu, ale dl aCiebie, jesli chodzi o PIPa mam złą wiadomośc, ale to na privie. Quote
Musiałek Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 a co to za sekrety na forum :) Lara dlaczego nie jedziesz na wystawę???? Quote
Monia-Fionia Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Mam nadzieję, że wsyzscy znajdą drogę na teren. Poza tym będą tabliczki informacyjne. Dla tych, co byli na agility w wekkend 3-4 .06 teren powinien być znany. Jakby co, to jakiś małych porad mogę udzielić, ale w miare rozsądku. Dla tych co będę wjeżdzac od kierunki Warszawa, generalnie pn, to po drodze jest remont placu Grunwaldzkiego, ale bez paniki i trzeba jechac objazdem. Quote
Diana14 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Zaglądałam na strone zk Wrocław ale jeszcze nie ma nic o stawkach. Mam pytanie co do PIP ponieważ pies zostal zgłoszony a potwierdzenie mam tylko na wystawe. Mam nadzieje, ze macie jakąś liste bo ja już oplaciłam i PIP i wystawe...:roll: Quote
Monia-Fionia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Tak, jest lista, oczywiście. Tylko sprawa polega na tym, że wystawą zajmuje się ktoś inny, a wszelkimi pasacymi sprawami ludzie od owiec i oni mówili, że wszystko zrobią na początku do środka tygodnia. Więc prosze o cierpliwość. Ale stawki będa dopiero gdzies kolo wtorku. Jeszcze były jakieś osoby, ktore chciały się zglosić pod koniec zeszłego. Cierpliwości. Collaków jest 17, sa po 6 beardach, 1 bobtailu, a wystawa zaczyna się o 9.00. Quote
puli Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Czy ktoś z Krakowa znalazłby miejsce w aucie dla 1 osoby i i grzecznej młodej psicy? Quote
Recommended Posts