polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 chcecie to poszperajcie sobie u mnie na nk. tam dodaję psiaki z CK tylko nie ma kto tego puszczać dalej, bo moi znajomi juz nie chcą wchodzić na mój profil bo tam prawie same psy http://nasza-klasa.pl/#profile/5248047 Quote
Sally (od Koanka) Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='polubek']a inne psiaki mają swoje banerki?[/QUOTE] Myślę, że niestety nie wszystkie... Czasem staram się sama zrobić, ale moje talenty plastyczne pozostawiają wiele do życzenia :) Dzięki za zaangażowanie Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 prześlijcie mi na pw bądź na nk linki do wszystkich psiaków i zaznaczcie te które nie mają banerków. w wolnych chwilach porobię im. i ew gdyby dochodziły jakieś nowe wątki to też proszę o o info Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ********* proszę szansa dla Szansy. wstawcie banerki na pierwszą stronę Quote
Sally (od Koanka) Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='polubek']********* proszę szansa dla Szansy. wstawcie banerki na pierwszą stronę Dziękuję ślicznie :loveu: Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 dlaczego ja na nk dowiaduję się że szansa ma domek? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Sally (od Koanka) Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Przepraszam Was za to zaniedbanie, ale ostatnio nie mam do niczego głowy, no i nie było mnie jakiś czas. Tak Szansunia ma super domek! Quote
ilon_n Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 dzięki za info .. niezmiernie się cieszę .. ja również dowiedziałam się o tym dziś z NK i wyedytowałam już fotkę w moje galerii, żeby ludziska już nie polecali Szansy .. :) pomyślności w nowym domku dla suni!! Quote
holly101 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 A ja sie dopiero teraz dowiedziałam - cudownie! Czekamy na wieści z nowego domku! Quote
szachrajka14 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 zgłosiłam nasze schronisko do krakvetu prosze o pomoc w głosowaniu: Azyl Cichy Kąt z Tarnowskich Gór http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11086 Quote
Recommended Posts