agusiazet Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Przejrzę finanse i może choć na jedną puszkę mnie będzie stać! Quote
Sally (od Koanka) Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Cicho tutaj a ja dawno się z Szansą już nie widziałam... Kto da jej szansę na lepsze życie? Quote
Sally (od Koanka) Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Dorothy']no jakos malo o slodkiej suni wiadomosci...[/QUOTE] Bo w jej życiu po tylu burzach, przyszła chwila spokoju... Szkoda, że nie w prawdziwym domku :( Ja nie bywam w CK codziennie, ale jak tylko się czegoś o naszej Pięknej dowiem, od razu napiszę. Postaram się odwiedzić ją jak najszybciej... Quote
Macho Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 U Szansuni nic nowego ;) ładnieje z dnia na dzień, musiała przejść na karmę RC Low Fat, bo powolutku przybiera na wadze i powolutku porasta jej sierść... Szansa wybredna nie jest, więc chętnie ją je :) Niestety kończy nam się ta karma... może macie chociaż trochę po jakichś psiakach, które już nie muszą jej jeść...? Quote
San_(jagodowa:) Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Szansa miała dziś wizytę w salonie piękności: prysznic, bicze wodne i sauna w jednym :D Tak na Dzień Kobiet ;) Quote
Ana_Zbyska Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sara, mam do Ciebie prośbę. Zostawiłam w CK w kartonie, parę rzeczy na bazarek. Niestety ja, tak jak już od kilku mies mam problemy z kompem. W związku z czym, mam do Ciebie gorącą prośbę-czy mogłabyś wystawić te rzeczy w bazarku, właśnie dla Szansy? Byłabym Ci niezwykle wdzięczna..;) Quote
Sally (od Koanka) Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Ana_Zbyska']Sara, mam do Ciebie prośbę. Zostawiłam w CK w kartonie, parę rzeczy na bazarek. Niestety ja, tak jak już od kilku mies mam problemy z kompem. W związku z czym, mam do Ciebie gorącą prośbę-czy mogłabyś wystawić te rzeczy w bazarku, właśnie dla Szansy? Byłabym Ci niezwykle wdzięczna..;)[/QUOTE] Jasne, no problemo :p Tylko nie wiem, czy uda mi się być w tym tyg. w CK, w każdym razie postaram się chociaż na chwilę :oops: Quote
Ana_Zbyska Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sally (od Koanka) napisał(a):Jasne, no problemo :p Tylko nie wiem, czy uda mi się być w tym tyg. w CK, w każdym razie postaram się chociaż na chwilę :oops: Dzięki wielkie:) Quote
Macho Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Nowe zdjęcia Szansuni :) Chciałam zrobić zdjęcie oczu, wyszło coś takiego ;) Ale w końcu się udało! ;) I cała reszta ;) Quote
Macho Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Oczywiście odsyłam do 1 strony wątku w celu porównania zdjęć Szansuni :) Quote
aska64 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Zdjęcia super,Szansa wygląda o niebo lepiej bez porównania.Pięknieje nam dziewczyna tylko domku nie widać.Może coś z nadejściem wiosny się ruszy. :) Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Śliczna psica :loveu:, trochę jakby zlękniona, ale dostojna i emanuje z niej spokój..:p Quote
Sally (od Koanka) Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 O stanie jej zdrowia słów kilka, ze strony: Znacznie poprawił się natomiast stan Szansy - suczki, która trafiła do nas w koszmarnym stanie. Nasza podopieczna jest jeszcze dośc chuda, ale większośc ran zarosła już sierścią. Szansa jest wesołym, żywiołowym, bardzo optymistycznym psem - widać po niej, że czuje się już coraz lepiej. Cały czas jest jeszcze karmiona specjalistyczną karmą oraz leczona. Mamy nadzieję, że za kilka tygodni będzie pięknym, okazałym psem i zapomni o koszmarze jaki przeżyła. Tak więc Wasza pomoc potrzebna jest nadal. Przygotowywuje bazar ze skarbami od Any, którego dochód zostanie przeznaczony właśnie dla Szansy. Mam nadzieję, że wspomożecie sunieczkę, bo specjalistyczna karma i leki dla niej niestety trochę kosztują... Quote
Sally (od Koanka) Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Dzisiaj ją widziałam - jest nie do poznania! Zupełnie nie ten sam pies. Ale leczenia wymaga nadal i już za niedługo czeka ją kastracja. Dlatego już przygotowuje bazarekz rzeczami od Any... Liczę na to, że jeśli nic nie kupicie, to chociaż podrzucicie... Quote
Sally (od Koanka) Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Zapraszam na bazarek dla Szansy - http://www.dogomania.pl/threads/182722-PudeA-ko-skarbA-w-Wszystko-za-4zA-dla-chorej-Szansy-do-11-kwietnia?p=14380092 Quote
Sally (od Koanka) Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Proszę Was chociaż o podnoszenie bazarku, bo mnóstwo na nim fajnych rzeczy, ale licytujących malutko... Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ale dlaczego Szansa nie ma banerka? zrobić jej? Quote
Sally (od Koanka) Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='polubek']ale dlaczego Szansa nie ma banerka? zrobić jej?[/QUOTE] Pewnie! Nie ma, bo nikt nie zrobił :) Dziękuję z góry :loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='polubek']fotki wziąć te z pierwszej strony?[/QUOTE] Tak, te możesz wykorzystać :) Quote
Recommended Posts