Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorothy']no jakos malo o slodkiej suni wiadomosci...[/QUOTE]
Bo w jej życiu po tylu burzach, przyszła chwila spokoju... Szkoda, że nie w prawdziwym domku :(
Ja nie bywam w CK codziennie, ale jak tylko się czegoś o naszej Pięknej dowiem, od razu napiszę. Postaram się odwiedzić ją jak najszybciej...

Posted

U Szansuni nic nowego ;)
ładnieje z dnia na dzień, musiała przejść na karmę RC Low Fat, bo powolutku przybiera na wadze i powolutku porasta jej sierść... Szansa wybredna nie jest, więc chętnie ją je :) Niestety kończy nam się ta karma... może macie chociaż trochę po jakichś psiakach, które już nie muszą jej jeść...?

Posted

Sara, mam do Ciebie prośbę. Zostawiłam w CK w kartonie, parę rzeczy na bazarek. Niestety ja, tak jak już od kilku mies mam problemy z kompem.
W związku z czym, mam do Ciebie gorącą prośbę-czy mogłabyś wystawić te rzeczy w bazarku, właśnie dla Szansy?
Byłabym Ci niezwykle wdzięczna..;)

Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Sara, mam do Ciebie prośbę. Zostawiłam w CK w kartonie, parę rzeczy na bazarek. Niestety ja, tak jak już od kilku mies mam problemy z kompem.
W związku z czym, mam do Ciebie gorącą prośbę-czy mogłabyś wystawić te rzeczy w bazarku, właśnie dla Szansy?
Byłabym Ci niezwykle wdzięczna..;)[/QUOTE]

Jasne, no problemo :p Tylko nie wiem, czy uda mi się być w tym tyg. w CK, w każdym razie postaram się chociaż na chwilę :oops:

Posted

Zdjęcia super,Szansa wygląda o niebo lepiej bez porównania.Pięknieje nam dziewczyna tylko domku nie widać.Może coś z nadejściem wiosny się ruszy. :)

Posted

O stanie jej zdrowia słów kilka, ze strony:
Znacznie poprawił się natomiast stan Szansy - suczki, która trafiła do nas w koszmarnym stanie. Nasza podopieczna jest jeszcze dośc chuda, ale większośc ran zarosła już sierścią. Szansa jest wesołym, żywiołowym, bardzo optymistycznym psem - widać po niej, że czuje się już coraz lepiej. Cały czas jest jeszcze karmiona specjalistyczną karmą oraz leczona. Mamy nadzieję, że za kilka tygodni będzie pięknym, okazałym psem i zapomni o koszmarze jaki przeżyła.

Tak więc Wasza pomoc potrzebna jest nadal. Przygotowywuje bazar ze skarbami od Any, którego dochód zostanie przeznaczony właśnie dla Szansy. Mam nadzieję, że wspomożecie sunieczkę, bo specjalistyczna karma i leki dla niej niestety trochę kosztują...

Posted

Dzisiaj ją widziałam - jest nie do poznania! Zupełnie nie ten sam pies. Ale leczenia wymaga nadal i już za niedługo czeka ją kastracja. Dlatego już przygotowuje bazarekz rzeczami od Any... Liczę na to, że jeśli nic nie kupicie, to chociaż podrzucicie...