Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gazzy napisał(a):
Coś mi się wydaję , że od samego hopania w górę to Beza domu nie znajdzie. Wykupię jej ogłoszenia jak będę miała trochę kasy.
oczywiście :-( . Cioteczki się pokazały i znikły. Paweł jak mówi z uwagi na sprawy osobiste nie ma czasu zająć się wątkiem. Czarno to widzę:shake:.
Może ketunia :loveu: do nas zaglądnie i powie, że ma jakąś dobrą nowinę z allegro.
Gazy, a może Ty byś przejęła wątek Bezy :lol::lol:

Posted

[quote name='paweeł']Nie chcę żeby Gazzy przejęła ten wątek ! .
Nie musisz robić żadnych ogłoszeń bo ja właśnie zrobiłem .oj coś czuje Paweł, że przy Twoim traktowaniu innych dogomaniaków nie będziesz miał łatwego życia na Dogo. Mówiłam już i powtórzę Dogomania to gra zespołowa w pojedynke nic nie wskurasz. Nawet nie czytasz dokładnie postów. Ja nie zrobię żadnych ogłoszeń bo nie umiem. Ja jedynie piszę teksty tak jak dla Bezy. Gazzy możesz nie lubieć (takie przynajmniej odnoszę wrażenie), ale nie musisz się z tym obnosić na wątku. Cofnij sie kilka stron do przodu. Zaglądnęło i odezwało się na wątku parę wartościowy osób. Teraz ich nie ma ... jak myślisz ?? Dlaczego??

Posted

[quote name='paweeł']http://www.morusek.pl/ogloszenie/17485/Czteroletnia-Beza-ze-schroniska-czeka-na-dom-/
www.sprzedasz.pl
www.tusprzedaj.pl

na te dwa ostatnie trzeba poczekać na akceptacje .
akurat mam trochę czasu ponieważ jestem chory ;(
Ketunia jeszcze wcześniej porobiła ogłoszenia to teraz czekać tylko na odzew.;)

No właśnie chodzi o to , że nie można siedzieć z założonymi rękoma i czekać na cud ! Dom się sam nie znajdzie. Poza tym z tych linków do ogłoszeń widziałam od ciebie tylko 5. Najwięcej zrobiła ketunia - porobiła ogłoszenia na różnych stronkach i allegro. Ja dodałam na adopcje.org , marysia napisała piękny tekst. Wykupię te ogłoszenia, bo chce pomóc Bezie.

Posted

Beza jest bezpańska,bezdomna, samotna czyli nasza dogomaniacka. Własny pies Paweł to taki, który siedzi u Ciebie w domu na kanapie i patrzy w Twoje oczy. Nie wiem co jest grane między tobą a gazzy, ale takie teksty jak Twoje na wątku Bezy nie świadczą dobrze o jego założycielu.
W jedności siła, bardzo wielka siła.

Posted

marysia55 napisał(a):
Kto pokocha naszą Bezę ??? wprawdzie to nie ciasteczko, ale można się w niej rozsmakować na całe życie :-)

To w 100% prawda co mówisz ;)

muszę się już pożegnać nie będzie mnie od 1 kwietnia do 8 kwietnia na dogo ani nawet w Polsce . Wylatuję do Tunezji .
Także jak jakieś pytania do mnie będą to proszę pisać na telefon (512204155)

Posted

[quote name='paweeł']To w 100% prawda co mówisz ;)
muszę się już pożegnać nie będzie mnie od 1 kwietnia do 8 kwietnia na dogo ani nawet w Polsce . Wylatuję do Tunezji .
Także jak jakieś pytania do mnie będą to proszę pisać na telefon (512204155) oooo czyzby święta w egzotycznych klimatach.
Bezunia to może chociaż podrzucimy wątek na górną półkę.
komu cudowna suńkę, która tęskni w schronisku ????