Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko czytałam... Ale tak na serio. Kiedy był robiony bazarek ? Ile czasu masz te pieniądze ? Trzeba coś z tym zrobić. Za te 200 zł można wykupić kilka zestawów ogłoszeń na bazarkach, a nie płacić za jedno i to takie , które niekoniecznie pomoże.

Posted

Moze Piromanka nie ma teraz czasu...
Mozna zrobić też allegro
albo niech ta dogociotka pomozę,kora już zrobiła to ogłoszenie
w tej gazecie...
No tak pieniązki sa na ogłoszenia to trzeba działać!!
Jakie ma psiak obecnie ogloszenia?

Posted

To w takim razie zdecydujmy razem na jakie ogłoszenia mają iść te pieniądze bo nie chce że jak coś się nie uda to będzie moja wina !
Kto jest za zestawem ogłoszeń a kto za ogłoszeniem w gazecie ?
Ja jestem za gazetą

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
50 ogłoszeń na bazarku kosztuje 10-20 zł więc można i to i to ogłoszenie ...

tak ale z tego co się nie mylę to chyba jest za bazarek równo 200 zł nawet ponad troszkę bo moja mama kupiła resztę rzeczy oprócz abażuru i tej podstawki czy jak to sie tam zwie do pieczenia :). czyli za te koszyczki i reszte zapłaciła 56 zł .. to by troszkę by brakowało do kupienia naraz i pakietu i w gazecie.

Posted

To wolisz zmarnować 200 zł na jedno, małe ogłoszenie na końcu gazety , którego prawie nie widać i które niekoniecznie pomoże niż na kilkadziesiąt ogłoszeń?

Posted

Agnieszko, ale na to zbieraliście, więc teraz nie możecie bez zgody ludzi zmieniać celu bazarku ...

mi to już obojętne gdzie puścicie, ale tak jak pisałem można było kupić pakiet za 15/20 zł już 1-2 mce temu, a nie robić zamieszanie z bazarkami, wysyłkami etc...

Posted

Ja cały czas tylko chciałem żeby ten bazarek był na to ogłoszenie ... Agnieszka miała jakieś pretensje itp...
ale pózniej powiedziała żebym jednak kupił ogłoszenie w gazecie....

Posted

[quote name='paweeł']http://www.dogomania.pl/threads/199029-Og%C5%82oszeniowy-zestaw-za-jedyne-15-z%C5%82-na-TTB-SZCZECIN-DO-16.01.2011r

To jest ogłoszeniowy zestaw za 15 zł - 30 ogłoszeń, 2 banerki i 2 plakaty ! .Pieniądze idą na dobry cel :).
Drogi Wujku&ciociu czy mogę zgłosić tam Bezę ? Bo wspomniałeś że mógłbyś kupić Bezuni zestaw , oczywiście nie napieram :)

ok, juz zamówiłem :)

Posted

Widzę, że tak na prawdę decyzja co do ogłoszenia w gazecie jeszcze nie zapadła.
Nie miałam dostępu do komputera dlatego Bezuni nie odwiedzałam.

Bazarek ogólnie był na ogłoszenie Bezy...według pierwszej wersji ja pisałam o Moim Psie - nie wiem czy to przyniesie oczekiwany efekt, nikt tego nie wie przecież. Ogłoszenie tam jest małe i ukaże się raz bo to jest miesięcznik. Koszt...oczywiście spory - tak jak w każdej innej gazecie. Nie wiem ile słów będzie można zawrzeć - prosiłam by ktoś napisał króciutki tekst i można by wysłać ze zdjęciem do MP i zapytać się o wycenę.

Ogłoszeń w internecie Beza już trochę miała...może warto spróbować gdzieś indziej ją rozreklamować?

• 2 weeks later...
Posted

dostałem od Gazzy kupon jest już wypełnione tylko dzisiaj jeszcze Gazzy ma mi powiedzieć gdzie dokładnie mam wpisać swoje dane kontaktowe jak już się dowiem i wpiszę do w poniedziałek powinienem już wysłać go do redakcji .