Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Ruda znalazła domek...
Nie chce nastawiać pesymistycznie do MP, ale akurat osoba która ją z tego ogłoszenia adoptowała okazała się nieodpowiedzialna i Ruda została stamtąd zabrana. Teraz Ruda jest u super dziewczyny i w końcu ma swój ciepły szczęśliwy dom!

Ogłoszenie kosztowało niecałe 200 zł

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dara9 napisał(a):
Aha no ja na poczcie zapłaciłam 9,5) ;) ale niech cała kwota którą przekazała Gruba Berta za buciki idzie na konto Bezy :)

Mam pytanie czy te 9.50 zł to było twoje czy z pieniędzy za buty ? Bo muszę to napisać na wątku Bezy :) żeby później nie było problemów :D

Posted

Ja nie podawałam swojego konta do przelewów wszystko szło do Gazzy i Gruba Berta płaciła Gazzy za buty i koszty przesyłki (o ile pamiętam za przesyłkę zapłaciła 12 zł na wszelki wypadek). Czyli na konto Bezy wpłynęły pieniążki za buty + za koszty przesyłki od Grubej Berci :)
W mojej wcześniejszej wypowiedzi chodziło o to by nie 'potrącać' Bezie pieniążków za przesyłkę i nie oddawać mi ;)

Posted

Jak widać cisza...szkoda, pieniążki leżą i się marnują a Beza czeka...
Obojętnie czy zdecydujemy się na MP czy inną gazetę ogłoszenie ma być krótkie.

Posted

Paweł już przed bazarkiem pisałam że chodzi o Mojego Psa ;) Przepraszam, potem użyłam skrótu 'MP', nie zauważyłam Twojego pytania, bądź go nie zrozumiałam...
Trzeba teraz wymyślić treść ogłoszenia i wybrać zdjęcie :)

Posted

mają bardzo ciepłe boksy i budy w budzie mają po bokach styropian a na zimę jeszcze jest kładziona słoma żeby im cieplej było i jeszcze otwór zagrywają kwadratami wyciętymi z dywanu (psy mogą swobodnie wchodzić i wychodzić) a w boksach mają słomy pełno i drzwiczki zamykane na haczyk żeby nie wychodziły na mróz i nie leżały na zimnych zlodowaciałych płytkach (dzięki temu jest mniej przeziębień) a jak jeszcze się wtulą w siebie (a robią tak) to im jest jeszcze cieplej :).