Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie pokazują się wszystkie zdjęcia, ale całe szczęście linki są OK :-) Możesz Aga wstawić brakujące wymiary i bardziej szczegółowe opisy, bo kupujący i tak pewnie będą o to pytać (m.in. koszyki, podgrzewacz)

pozdrawiam :-)
ciocia

Posted

Zdjęcia były za duże i zostały zamienione na linki przez moderatora, myślę, że warto jednak je zmniejszyć tak by pokazywały się na pierwszej stronie.

Posted

Ludzie:oops::oops: Ja nie mam teraz czasu... Na razie niech zostanie tak jak jest. W miarę możliwości spróbuję te zdjęcia zmniejszyć i wstawić, w miarę możliwości będę także aktualizować bazarek. Nie wyrabiam. Wszyscy coś ode mnie chcą :shake:

Posted

[quote name='wujek & ciocia']a jaj mam już 18 ście :) ja tez ... i nawet trochę więcej :evil_lol:
[quote name='gazzy']Ludzie:oops::oops: Ja nie mam teraz czasu... Na razie niech zostanie tak jak jest. W miarę możliwości spróbuję te zdjęcia zmniejszyć i wstawić, w miarę możliwości będę także aktualizować bazarek. Nie wyrabiam. Wszyscy coś ode mnie chcą :shake: gazzy pilnuj bazarku bo to wielka szansa dla Bezy, a ludzie faktycznie wolą klarowne sytuacje. Nawet ja nie miałam czasu wyświetlać sobie wszystkich linków tylko robiłam to wybiórczo. Przyznaje mogło mi cos ciekawe umknąć, ale przy tylu wątkach co mam nie na wszystko starcza czasu:shake:.