paweeł Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Ponieważ jest nie ufna dla wszystkich ludzi .... Była akcja adopcyjna Buby ale nie wyszła , bo uciekła ludziom. Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja znalazłam jeszcze jednego fanta..ale nie wiem czy się nadaje:roll: Zdjęcie pstryknę potem jak kupie porządne baterie..mogę umieścić najpierw fotkę tutaj i powiecie, czy coś takiego nadaje się na bazarek?:roll: Quote
wujek & ciocia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 wszystko się nadaje na bazarek :) popyt reguluje podaż .... :) Quote
wujek & ciocia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 gazzy , czy ciocia przesłała już maila z bazarkiem ? Quote
wujek & ciocia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 to jak będzie bazarek to daj linka, będziemy podbijać :) Quote
wujek & ciocia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 witam wszystkich i Bezunie :) jak tam bazarek ? Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Bazarzycho to chyba będzie bo coś długo się tworzy ;) a ja jestem gapa i dalej nie mam baterii! TŻ obiecał kupić przedwczoraj, ale jak tu liczyć na facetów:eviltong: chyba sama będę musiała się wygramolić z tych szlafroków i pójść do sklepu;) Quote
dara9 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Słuchajcie mam baterie!:lol: Dzisiaj doślę gazzy zdjęcie tego dziwadła które uważacie że może być fantem na bazarku, tylko dzieci powinny mieć zakaz wchodzenia na bazarek bo to dozwolone od lat 18:evil_lol: A gazzy w jakim jest wieku? nie chcę jej zniesmaczyć:oops::lol: Quote
paweeł Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Gazzy i ja mamy po 16 lat , szkoda że dopiero 16 :) . Jestem taki zaganiany ... szkoła , dom ,szkoła , dom ... dzisiaj po szkole padłem nawet do schroniska nie poszedłem zrobić zdjęcia Bezie ... nie wiedziałem że klasa informatyczna jest taka wyczerpująca ;). mamy sprawdziany , sprawdziany , kartkówki , sprawdziany, może Gazzy to potwierdzić ... Bezunia skacz pod domek :D Quote
dara9 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Aaa 16 lat to piękny wiek :) Wszyscy jesteśmy zabiegani więc rozumiem brak czasu. Szkoła najważniejsza - to prawda. Świetnie, że mimo takiego natłoku obowiązków poświęcacie wolny czas na pomoc bezdomnym psiakom! Jak Gazzy tu wpadnie niech robi bazarek bez tego mojego 'tajemniczego' fanta bo po konsultacji stwierdziliśmy z TŻ, że fant nie nadaje się do sprzedaży (ugryzł go ząb czasu)... (ale baterii w końcu się doczekałam :D) Quote
gazzy Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dobra zrobię ten bazarek bez 'tajemniczego' fanta :) A mogłabyś zdradzić nam co to było ? ;> Quote
paweeł Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 jak drzewko szczęścia to można było dać :D hehehe Quote
gazzy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ale czy to o takie drzewko chodziło ? :razz: Quote
dara9 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No co za ciekawskie stworzenie z Ciebie, nie powiem:eviltong: Quote
gazzy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Oj ciekawskie, ciekawskie :evil_lol: No powiedz... Jak się wstydzisz to możesz na priv napisać :razz: Quote
paweeł Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Agnieszka nie nalegaj jak Dara nie chce powiedzieć to niech nie mówi ... Sama mówiła że to jest od 18 lat :) Quote
Recommended Posts