Sabina02 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='paweeł']To zdjęcie będzie w gazecie :cool3: Sliczna dziewczynka! :loveu: Kiedy Beza ma byc w gazecie? Quote
Sabina02 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 To trzymam mocno kciuki zeby znalazl sie najwspanialszy domek pod sloncem dla naszej Bezuni! :bigok: Quote
polubek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ************ poprosiliście mnie o banerki dla bezy i proszę, w wolnej chwili przeryję wątek. na razie tylko wpadłam na chwilkę Quote
gazzy Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Plubek, dzięki, dzięki, dzięki :calus: :*:*:* Paweł wrzuć banerki do pierwszego postu. Może ludzie się skuszą i wrzucą do swojego podpisu. Banerki śliczne.... :loveu: Teraz do wyboru, do koloru ;) Quote
dara9 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Wpadłam przez przypadek...Beza jest podobna do mojej Hany:loveu: Może podobna to duże słowo ale umaszczenie mają takie same ;) Świetnie, że będzie ogłoszenie w gazecie, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek, trzymam kciuki! Quote
paweeł Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 [quote name='polubek']************ poprosiliście mnie o banerki dla bezy i proszę, w wolnej chwili przeryję wątek. na razie tylko wpadłam na chwilkę Dziekuję bardzo za banerki !!!:loveu: Nie mogę od rana wejść na dogo a coś napisać to już moge zapomnieć. :angryy: Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Dzwonili do mnie mili ludzie w sprawie adopcji Maszy(suczki z JW której znalazłyśmy już dom)zaproponowałam im Bezę,wysłałm fotki,teraz czekam.................... Quote
paweeł Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 MARCHEWA napisał(a):Dzwonili do mnie mili ludzie w sprawie adopcji Maszy(suczki z JW której znalazłyśmy już dom)zaproponowałam im Bezę,wysłałm fotki,teraz czekam.................... miejmy nadzieje że coś sie uda z tą adopcja . A skąd są ci ludzie ? wczoraj też dzwonił facet w sprawie Bezy ale jak usłyszał że trzeba spisać umowę i że będą warunki sprawdzane to sie wycofał ... Quote
marysia55 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Chwilkę mnie było,a tutaj taki ruch w interesie :-). Beza mam nadzieję , że w końcu trafi się jakiś konkretny człowiek o wspaniałym sercu. A na razie uciekaj na pierwszą stronę :-) Quote
MARCHEWA Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Niestety,państwo którym wysłałam fotki Bezy wybrali jakąś inną terierkowatą sunię z Warszawy. Quote
wujek & ciocia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 MARCHEWA napisał(a):Niestety,państwo którym wysłałam fotki Bezy wybrali jakąś inną terierkowatą sunię z Warszawy. jaka szkoda :(( ale mamy nadal nadzieję, przecież to taka ładna sunia ....... Quote
dara9 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 :( Chociaż podniosę Bezunię, niech jakiś domek ją zauważy! Quote
dara9 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Tak mi wpadła w serduszko Bezunia, podrzucę Cię, może akurat ktoś Cię tu wypatrzy... Quote
paweeł Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Cześć Bezula dawno u ciebie nie byłem ;) Quote
marysia55 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Każdy pies szuka miejsca w sercu człowieka, choć nie wie, co na niego w tym sercu czeka. Mówią, że życie jakie nam dano z wyroku losu to jak gra w ruletkę. Jeden zbiera całą pulę wygranych. Drugiemu pozostają ciągłe przegrane. Jeden doświadcza tylko miłości, ciepła i szczęścia. Drugi zna tylko smak goryczy, rozpaczy i smutku. To samo dotyczy zwierząt. Beza, smak goryczy i smutku jest ci dobrze znamy, teraz czas na coś na co czekasz już wystarczająco długo czyli miłość, ciepło i własny 'prawdziwy' człowiek. Domku ze wspaniałym człowiekiem zaglądnij do Bezy i ją pokochaj:loveu: Quote
wujek & ciocia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='marysia55']Każdy pies szuka miejsca w sercu człowieka, choć nie wie, co na niego w tym sercu czeka. Mówią, że życie jakie nam dano z wyroku losu to jak gra w ruletkę. Jeden zbiera całą pulę wygranych. Drugiemu pozostają ciągłe przegrane. Jeden doświadcza tylko miłości, ciepła i szczęścia. Drugi zna tylko smak goryczy, rozpaczy i smutku. To samo dotyczy zwierząt. Beza, smak goryczy i smutku jest ci dobrze znamy, teraz czas na coś na co czekasz już wystarczająco długo czyli miłość, ciepło i własny 'prawdziwy' człowiek. Domku ze wspaniałym człowiekiem zaglądnij do Bezy i ją pokochaj:loveu: bardzo ładne ..... Quote
Recommended Posts