Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plubek, dzięki, dzięki, dzięki :calus: :*:*:* Paweł wrzuć banerki do pierwszego postu. Może ludzie się skuszą i wrzucą do swojego podpisu. Banerki śliczne.... :loveu:
Teraz do wyboru, do koloru ;)

Posted

Wpadłam przez przypadek...Beza jest podobna do mojej Hany:loveu: Może podobna to duże słowo ale umaszczenie mają takie same ;) Świetnie, że będzie ogłoszenie w gazecie, mam nadzieję, że szybko znajdzie domek, trzymam kciuki!

Posted

[quote name='polubek']************

poprosiliście mnie o banerki dla bezy i proszę, w wolnej chwili przeryję wątek. na razie tylko wpadłam na chwilkę

Dziekuję bardzo za banerki !!!:loveu:

Nie mogę od rana wejść na dogo a coś napisać to już moge zapomnieć. :angryy:

Posted

Dzwonili do mnie mili ludzie w sprawie adopcji Maszy(suczki z JW której znalazłyśmy już dom)zaproponowałam im Bezę,wysłałm fotki,teraz czekam....................

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dzwonili do mnie mili ludzie w sprawie adopcji Maszy(suczki z JW której znalazłyśmy już dom)zaproponowałam im Bezę,wysłałm fotki,teraz czekam....................

miejmy nadzieje że coś sie uda z tą adopcja . A skąd są ci ludzie ?
wczoraj też dzwonił facet w sprawie Bezy ale jak usłyszał że trzeba spisać umowę i że będą warunki sprawdzane to sie wycofał ...

Posted

Chwilkę mnie było,a tutaj taki ruch w interesie :-). Beza mam nadzieję , że w końcu trafi się jakiś konkretny człowiek o wspaniałym sercu.
A na razie uciekaj na pierwszą stronę :-)

Posted

Każdy pies szuka miejsca w sercu człowieka,
choć nie wie, co na niego w tym sercu czeka.
Mówią, że życie jakie nam dano z wyroku losu to jak gra w ruletkę. Jeden zbiera całą pulę wygranych. Drugiemu pozostają ciągłe przegrane. Jeden doświadcza tylko miłości, ciepła i szczęścia. Drugi zna tylko smak goryczy, rozpaczy i smutku. To samo dotyczy zwierząt.

Beza, smak goryczy i smutku jest ci dobrze znamy, teraz czas na coś na co czekasz już wystarczająco długo czyli miłość, ciepło i własny 'prawdziwy' człowiek.
Domku ze wspaniałym człowiekiem zaglądnij do Bezy i ją pokochaj:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']

Każdy pies szuka miejsca w sercu człowieka,
choć nie wie, co na niego w tym sercu czeka.
Mówią, że życie jakie nam dano z wyroku losu to jak gra w ruletkę. Jeden zbiera całą pulę wygranych. Drugiemu pozostają ciągłe przegrane. Jeden doświadcza tylko miłości, ciepła i szczęścia. Drugi zna tylko smak goryczy, rozpaczy i smutku. To samo dotyczy zwierząt.

Beza, smak goryczy i smutku jest ci dobrze znamy, teraz czas na coś na co czekasz już wystarczająco długo czyli miłość, ciepło i własny 'prawdziwy' człowiek.
Domku ze wspaniałym człowiekiem zaglądnij do Bezy i ją pokochaj:loveu:

bardzo ładne .....