dara9 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Świetnie! Bezuni musi przynieść szczęście to ogłoszenie :) Quote
blacky. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Przepraszam może się się wtrącę, ale jakoś na początku tego wątku często tutaj pisałam. Doczytałam, że chcecie zrobić Bezie ogł. w gazecie za 200 zł... Nie lepiej zainteresować jakiegoś dziennikarza-psiarza schroniskiem ? Może ktoś zdecyduje się napisać artykuł o pięknej suczce która od 5 lat siedzi w schronie ? ;) Ja w naszym przytulisku tak kiedyś zrobiłam :) Do dzisiaj mam zaprzyjaźnioną 3 dziennikarzy którzy tylko czekają aby podać im jakiś artykuł :) Jeśli raka propozycja padła to przepraszam bardzo. Monika. Quote
paweeł Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Powiem ci Blacky że to nie jest głupi pomysł ... tylko ciekawe co inni o tym mysla ... Quote
blacky. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Paweł, co do tych gazet- przejdź się do sklepu, dorwij gazete i w każdej na pierwszej, drugiej lub ostatniej stronie jest adres i telefon do redakcji. Przejdź się (najlepiej) lub zadzwoń do nich zapytaj czy nie chcieli by opisać historii Bezy. Opowiedz im jej historie, a później to już tylko czekać ;) Quote
paweeł Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 no niestety nie mam takiej możliwości żeby się przejść do redakcji . :). skontaktuje się z nimi na facebooku bo Gazzy tak robi . Quote
gazzy Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 przez facebooka nic paweł nie załatwisz. Musisz napisać do nich maila z prośbą o pomoc. Oni to rozpatrują na jakiś zebraniach czy coś. Ja tak napisałam na temat Orkana. Napisz maila o Bezie, bo ta pani nic ci przez facebooka nie pomoże. Maila : mojpies@petstar.pl Quote
gazzy Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ogłoszenie zrobiłam na stronie mojego psa. Koszt to 115 zł razem ze zdjęciem. Paweł jutro przeleje pieniądze. Reszta pójdzie na jakieś ogłoszenia przypuszczam. Quote
gazzy Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ogłoszenie ukaże się w marcowym numerze... Numery marcowe wyjdą w lutym. Quote
paweeł Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Już wszystko załatwione tak więc tylko czekać na domek dla Bezy ;) Quote
dara9 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Świetnie, że udało się wszystko załatwić :) Wiem, że nie było to 5 minut, Angel też zajęło chwilę umieszczenie ogłoszenia z tego co pamiętam. Pyszczek Bezy w gazecie - no kto by pomyślał! Bezunia będzie sławna :) Quote
paweeł Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Właśnie rozmawiałem z ludźmi , którzy dzwonili w sprawie adopcji Bezy . Oni są z Wrocławia i mówili że jak im wszystko wypali to przyjadą w Niedzielę zobaczyć Bezę ;) tak więc trzymajcie kciuki ! :D Quote
dara9 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 o kurcze! ale wieści, trzymam trzymam z całych sił by wizyta odbyła się pomyślnie :) Quote
wujek & ciocia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 będą specjalnie w Wrocławia jechali? to podziwiam ich ... Quote
Javena Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 To,tylko zaproszenie.:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/201185-2-br%C4%85zowe-sukieneczki-na-DT-u-BUDRYSEK-do-07.02.11-godz.22.00[/url] Quote
wujek & ciocia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='gazzy']po malwę jechali aż z krakowa :)[/quote] po odbiór to co innego, ale jechać zobaczyć to już poświęcenie, chyba, że od razu wezmą bezunie :) Quote
paweeł Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 no tak może i od razu wezmą ale najpierw znajomi Gazzy z Wrocławia podejdą i sprawdzą jakie mają tam warunki. Quote
gazzy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Malwę widzieli tylko na jednej fotce :) Bezulę też :D Paweł daj znać jak już trzeba będzie tą wizytę robić. Quote
Recommended Posts