Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 722
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam może się się wtrącę, ale jakoś na początku tego wątku często tutaj pisałam.
Doczytałam, że chcecie zrobić Bezie ogł. w gazecie za 200 zł...
Nie lepiej zainteresować jakiegoś dziennikarza-psiarza schroniskiem ?
Może ktoś zdecyduje się napisać artykuł o pięknej suczce która od 5 lat siedzi w schronie ? ;)

Ja w naszym przytulisku tak kiedyś zrobiłam :) Do dzisiaj mam zaprzyjaźnioną 3 dziennikarzy którzy tylko czekają aby podać im jakiś artykuł :)

Jeśli raka propozycja padła to przepraszam bardzo.

Monika.

Posted

Paweł, co do tych gazet- przejdź się do sklepu, dorwij gazete i w każdej na pierwszej, drugiej lub ostatniej stronie jest adres i telefon do redakcji. Przejdź się (najlepiej) lub zadzwoń do nich zapytaj czy nie chcieli by opisać historii Bezy. Opowiedz im jej historie, a później to już tylko czekać ;)

Posted

przez facebooka nic paweł nie załatwisz. Musisz napisać do nich maila z prośbą o pomoc. Oni to rozpatrują na jakiś zebraniach czy coś. Ja tak napisałam na temat Orkana. Napisz maila o Bezie, bo ta pani nic ci przez facebooka nie pomoże. Maila : mojpies@petstar.pl

Posted

Ogłoszenie zrobiłam na stronie mojego psa. Koszt to 115 zł razem ze zdjęciem. Paweł jutro przeleje pieniądze. Reszta pójdzie na jakieś ogłoszenia przypuszczam.

Posted

Świetnie, że udało się wszystko załatwić :) Wiem, że nie było to 5 minut, Angel też zajęło chwilę umieszczenie ogłoszenia z tego co pamiętam.
Pyszczek Bezy w gazecie - no kto by pomyślał! Bezunia będzie sławna :)

Posted

Właśnie rozmawiałem z ludźmi , którzy dzwonili w sprawie adopcji Bezy . Oni są z Wrocławia i mówili że jak im wszystko wypali to przyjadą w Niedzielę zobaczyć Bezę ;) tak więc trzymajcie kciuki ! :D