dara9 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Tak Ruda znalazła domek... Nie chce nastawiać pesymistycznie do MP, ale akurat osoba która ją z tego ogłoszenia adoptowała okazała się nieodpowiedzialna i Ruda została stamtąd zabrana. Teraz Ruda jest u super dziewczyny i w końcu ma swój ciepły szczęśliwy dom! Ogłoszenie kosztowało niecałe 200 zł Quote
paweeł Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Aha. A to w jakiej gazecie ? Trzeba będzie poprostu zobaczyć warunki przed i po adoptowaniu Bezuni :) Quote
2010 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Banerek dla :loveu: ślicznej Bezy...Ogłszajcie psiaka...i jeszcze raz ogłaszajcie .. Quote
paweeł Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 To może w tej gazecie ogłosimy? Quote
paweeł Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 dara9 napisał(a):Aha no ja na poczcie zapłaciłam 9,5) ;) ale niech cała kwota którą przekazała Gruba Berta za buciki idzie na konto Bezy :) Mam pytanie czy te 9.50 zł to było twoje czy z pieniędzy za buty ? Bo muszę to napisać na wątku Bezy :) żeby później nie było problemów :D Quote
dara9 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ja nie podawałam swojego konta do przelewów wszystko szło do Gazzy i Gruba Berta płaciła Gazzy za buty i koszty przesyłki (o ile pamiętam za przesyłkę zapłaciła 12 zł na wszelki wypadek). Czyli na konto Bezy wpłynęły pieniążki za buty + za koszty przesyłki od Grubej Berci :) W mojej wcześniejszej wypowiedzi chodziło o to by nie 'potrącać' Bezie pieniążków za przesyłkę i nie oddawać mi ;) Quote
paweeł Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 aha :). to nie muszę tego chyba wpisywać na pierwszym poście :) Quote
dara9 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no chyba nie...tam wpisujesz całą kwotę od Berci :) Quote
dara9 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jak widać cisza...szkoda, pieniążki leżą i się marnują a Beza czeka... Obojętnie czy zdecydujemy się na MP czy inną gazetę ogłoszenie ma być krótkie. Quote
wujek & ciocia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 przecież była bazarek, gdzie był "oficjalny" cel zbiórki, więc nie można tego tak zostawić ........ Quote
paweeł Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 ja chciałbym umieścić Bezę w tej gazecie co Ruda była ... ale zapytałem się tutaj o tytuł gazety a Dara9 mi nie odpowiedziała... Quote
dara9 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Paweł już przed bazarkiem pisałam że chodzi o Mojego Psa ;) Przepraszam, potem użyłam skrótu 'MP', nie zauważyłam Twojego pytania, bądź go nie zrozumiałam... Trzeba teraz wymyślić treść ogłoszenia i wybrać zdjęcie :) Quote
paweeł Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Aha. to już wszystko jasne . :D . To ja wybiorę zdjęcie a o tekstem kto się zajmie ? a tak w ogóle to życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT ! Quote
dara9 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ja utalentowana w tą stronę nie jestem...jak nikt się nie zgłosi to jakoś wspólnymi siłami coś wymyślimy ;) Wesołych :) Quote
dara9 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Niestety, biedactwo ciągle czeka :( Ale my musimy mieć nadzieję i robić wszystko by jej pomóc! Bo jak nie my - osoby wchodzące na ten wątek - to kto? Quote
paweeł Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Już napisałem do piromanki w sprawie tekstu do ogłoszenia Bezuni :). czekam na odzew :p Quote
paweeł Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 A u Bezy wszystko ok :). Miała w boksie natrętnego kolegę ,który ją podgryzał ale już jest przesadzony a Beza teraz jest jeszcze szczęśliwsza :) Quote
wujek & ciocia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 no to dobrze :) a mają w miarę ciepłe boksy / budy ? Quote
paweeł Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 mają bardzo ciepłe boksy i budy w budzie mają po bokach styropian a na zimę jeszcze jest kładziona słoma żeby im cieplej było i jeszcze otwór zagrywają kwadratami wyciętymi z dywanu (psy mogą swobodnie wchodzić i wychodzić) a w boksach mają słomy pełno i drzwiczki zamykane na haczyk żeby nie wychodziły na mróz i nie leżały na zimnych zlodowaciałych płytkach (dzięki temu jest mniej przeziębień) a jak jeszcze się wtulą w siebie (a robią tak) to im jest jeszcze cieplej :). Quote
dara9 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dobrze, że mają tam tak przygotowane miejsca dla psów...nie wszędzie to tak wygląda niestety Quote
Recommended Posts