Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przede wszystkim do takich, które nie będą piesiowi dokuczac, ciągnąc za uszy, ogon, do dzieci zrównoważonych, grzecznych.
Z pewnścią sprawdzi się jako kompan aktywnego nastolatka ;)

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Przede wszystkim do takich, które nie będą piesiowi dokuczac, ciągnąc za uszy, ogon, do dzieci zrównoważonych, grzecznych.
Z pewnścią sprawdzi się jako kompan aktywnego nastolatka ;)

On jest bardzo żywy, mógłby zdaje się poprzewracać małe dzieci w trakcie zabawy.

Posted

E-S napisał(a):
On jest bardzo żywy, mógłby zdaje się poprzewracać małe dzieci w trakcie zabawy.

Dziekuje za informacje,bo ja do tej pory nie wiedzialam ze pies w zabawie moze przewrocic male dziecko...:cool1:. Zaznacze to sobie czerwona kreska,zeby nie zapomniec...:evil_lol: :p. Psiaku wskakuj po domek na dobranoc...

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Dziekuje za informacje,bo ja do tej pory nie wiedzialam ze pies w zabawie moze przewrocic male dziecko...:cool1:. Zaznacze to sobie czerwona kreska,zeby nie zapomniec...:evil_lol: :p. Psiaku wskakuj po domek na dobranoc...

Niebieska713 napisał(a):
A nie wiadomo jak on do dzieci..?

Koniecznie podkreśl !!! I przeczytaj zanim znowu zaczniesz o to samo pytać :)

Posted

Nirvana007 napisał(a):
Ale śliczny chlopczyk!
Prawie jak moj Stef!

P.S Niebieska what is the problem ???

Piękny jest szorściaczek, prawda ? Nikt go nie ogłasza ?

Od razu się muszę odciąć od Niebieskiej - nie znam ani jej ani jej problemów. I raczej nie chcę poznawać. Jestem tu dla pieska, nie dla niej.
Jeśli ona tu jest z innych przyczyn, to lepiej żeby sobie poszła i nie zaśmiecała wątku.

Posted

Dziewczyny dajcie już proszę spokój. Problemy wyjaśniajcie sobie na PW...

Zdrapka- psiak ma tylko alegratkę i gumtree trójmiejskie + jest wrzucony na nk na profilu schroniska.

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Zdrapka - nikt ci nie kaze czytac moich postow...,a tym bardziej glupio komentowac... Pinezka - przepraszam,ale musialam odpowiedziec tu na watku.

a już myślałam, że może coś o piesku ... albo konkret dla pieska ...

Pinesk@, sory, ja nie mam problemu a z Niebieską nie zamierzam prowadzic korespondencji. Zglos ja do moda jak ci nie pasuje jej agresja i styl i trolowanie.
Ja sie odcinam - to nie jest moja kolezanka, ja jestem na watku dla tego pieska. I chce mu pomoc, ale nie na niby.

tak wiec wracajac do tematu - co do szorstkowlosego Kajtka - ma ruszyc bazarek ogloszeniowy, z ktorego dochod ma isc na kudlacze w potrzebie. Zamowie mu pakiet ogloszen, jesli nie masz nic przeciwko temu.

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Mnie tez interesuje los psiaka,a z prowakatorka Zdrapka nie zamierzam prowadzic idiotycznych dyskusji. Nie wiem dlaczego podejmuje agresywne proby sprowokowania mnie...

Mam tego dosyć, jestem nowym użytkownikiem, przeczytałam regulamin i nie pozwolę się obrażać ani sugerować mi zachowania, których po prostu nie było.

Przyszłam tu pomóc psu i niebieska 713 od razu mnie zaatakowała gdy jej zwróciłam uwagę, że to nie jej i nie E-S wątek, tylko wątek PSA Kajtka.
Zgłaszam to zachowanie do moda.

Posted

Jako wielbicielka szorściaków zaglądam do Kajtka i zamiast przeczytać coś o psie trafiam jakąś bezsensowną przepychanke :(
Zdrapka - dobra decyzja, takie ataki w niczym nie pomogą psu... :(

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Pineska - ja dam jutro kilka ogloszen malucha,ale bez zdjec...bo nie potrafie wklejac..ciemna masa w tym jestem

Podaj od razu linki do tych ogłoszeń, żeby nie powielać.

Posted

Zdrapka napisał(a):
Podaj od razu linki do tych ogłoszeń, żeby nie powielać.

Na pewno na Trojmiasto.pl ,ale bezplatne..Na Gumtree Trojmiasto...Jeszcze nie wiem na jakich innych,ale to napisze jutro dokladnie...

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Na pewno na Trojmiasto.pl ,ale bezplatne..Na Gumtree Trojmiasto...Jeszcze nie wiem na jakich innych,ale to napisze jutro dokladnie...

Podaj po prostu linki do zrobionych ogłoszeń.

Posted

Zdrapka napisał(a):
(...)

tak wiec wracajac do tematu - co do szorstkowlosego Kajtka - ma ruszyc bazarek ogloszeniowy, z ktorego dochod ma isc na kudlacze w potrzebie. Zamowie mu pakiet ogloszen, jesli nie masz nic przeciwko temu.

pewnie, ze nie mam nic przeciwko! :loveu: Będę baaardzo wdzięczna. Dark Water zrobi mu jeszcze allegro- dziękuję pięknie! :Rose:

Niebieska713 napisał(a):
Pineska - ja dam jutro kilka ogloszen malucha,ale bez zdjec...bo nie potrafie wklejac..ciemna masa w tym jestem

Każde ogłoszenie się przyda :)

Nie wiem skąd Was tyle przybyło na wątek ale fajnie, że jesteście :loveu:
Tylko bez przepychanek już proszę ...