Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sankja - masz niepodlinkowany banerek :)

Niebieska713 napisał(a):
Zabji mnie..,ale nie potrafie...Dlatego podalam tylko tytuly gdzie moga byc te ogloszenia,

jak zrobisz ogłoszenie to masz jego podgląd - kopiujesz wtedy to co ci się wyświetla na pasku adresu i wklejasz tu - proste

Posted

Manfreda napisał(a):
sankja - masz niepodlinkowany banerek :)

jak zrobisz ogłoszenie to masz jego podgląd - kopiujesz wtedy to co ci się wyświetla na pasku adresu i wklejasz tu - proste

Dobra...jutro sprobuje wklejc...

Posted

Sankja napisał(a):
Niebieska, szumisz strasznie.

Pokaz te ogłoszenia, bo nie chcemy ich dublować.

A moze zanim cos napiszesz glupiego o koms,to przeczytaj najpierw watek,a potem uzywaj swoich wypowiedzi...Napisalam chyba wyraznie,ze zrobie JUTRO.

Posted

Niebieska713 napisał(a):
A moze zanim cos napiszesz glupiego o koms,to przeczytaj najpierw watek,a potem uzywaj swoich wypowiedzi...Napisalam chyba wyraznie,ze zrobie JUTRO.

Nie będę reagować na twoje zaczepki.
Czekam na linki do ogłoszeń.

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Pineska - Kajtek jest na Trojmiasto.pl i na Anonse Trojmiejskie.pl

A możesz wkleić linki?
Skopiuj, zaznacz prawym klawiszem myszki - z tego paseczka takiego co się na górze wyświetla jako adres i potem tutaj wklej czyli Ctrl + v

Posted

Pineska, on nie jest odjajczony? Będzie przed adopcją?
W ogłoszeniach podawać namiary na schronisko? Staram się tego nie robic, schroniska wydają psy przez sprawdzenia domów, a z nim może być tak samo jak z pieknym Bugim z Ostrowa, do którego dobijali się sami porąbani ludzie... Może podać namiary na Ciebie i Ty będziesz robić selekcje?

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Mogą być namiary na mnie z zastrzeżeniem, że kontakt tel. po godz. 15ej.
500 504 752
abartoszewska@interia.eu

Z kastracją upewnię się w piątek.

To robić mu teraz ogłoszenia, pisząc, że jest wykastrowany? Bo zaraz się myśliwi zlecą... ;) a bez jajek to już nie będzie taki dla nich atrakcyjny...

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Dzięki :) Nie wiem tylko czy ktoś aż z Warszawy pokwapi się po pieska przyjechac no ale jak komuś będzie zależało to da radę :)

Jak będzie super domek (prześwietlony przeze mnie i Madallene:diabloti: ) to transport się jakoś zorganizuje ;)

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Dzięki :) Nie wiem tylko czy ktoś aż z Warszawy pokwapi się po pieska przyjechac no ale jak komuś będzie zależało to da radę :)

Nie takie trasy się kombinuje na dogomanii :)
Andzike, ogłoszenie piękne :)

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Te z pierwszego? Tak, mogę podesłać :) Dzięki ogromnie! :Rose:

Tak, o na ten mail:
myszkamikixx@wp.pl

Dzięki :)

Adit: jak będziesz wysyłac to napisz w tytule maila: zamówienie - Zdrapka - Kajtek, dobrze?
Bo się Myszka Miki pogubi.

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Wysłać tylko zdjęcia czy tekst i te inne wymagane rzeczy też?

Może wrzuć wszystko, chociaż Myszka Miki napisała, że jeśli jest tylko watek to też jakoś sobie poradzi, ale jak ma grzebać w tylu stronach, to może niech ma wszystko w 1 mailu, będzie szybciej, tak myślę....