aanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Perełko ,śliczny , uroczy pysiu - buziaki mordko:calus:..................................Może zrobić jej ogłoszenie na psiegranych marzeniach - tam są adopcje starszych piesków .............. Quote
gazzy Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 aanka ;) Oczywiście można napisać do siekowej , bo ona się psiegranymi marzeniami zajmuje. Można ją tam ogłosić. Ale jest jedno 'Ale'/ Perełka może iść do adopcji tylko w Szczytnie lub okolicach i tylko do ds. Quote
wojtuś Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Zaglądam do Perełki, dalej biedula w schronie, Wczoraj odszedł nasz Kochany Doguś w hoteliku u Kikou, tak myśle sobie czy Perełka mogła by pojechać na miejsce po Naszym Przyjacielu. Doguś był tam szczęśliwy, może i Perełka zazna tam trochę szczęścia. Agusia co myślisz, trzeba byłoby zapytać Ketunię, Małgosię. Pozdrawiam Quote
gazzy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ale ja nawet nie wiem czy Perełka nie przekroczyła już TM. Ostatnio strasznie źle się czuła. Nie mogła chodzić. Załatwiała się pod siebie. Cały czas leżała na kołderce w kuchni pod grzejnikiem. Miała cieplutko i miękko... Ale apetyt jak zwykle dopisywał ;) Quote
wojtuś Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Agusia popatrz prosze co z Perełką i Capri. Może byłaby szansa, jak jeszcze Cioteczki zdecydują, aby któraś pojechała na miejsce Dogusia. Quote
gazzy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 One na 100% nie. Capri nie toleruje innych suk, a u kikou są. Perełka jest chora i nie chodzi. Poza tym mogą iść tylko w okolicach szczytna. Quote
aanka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A , co jej dokładnie dolega , wet . był ?:-(........................... Quote
gazzy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Był. Niestety nie wiedzą co jej jest... Quote
beataczl Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 moze depresja... tyle lat w schronie bez swojego domu i czlowieka :-( ile to mozna zniesc w koncu... przydalaby sie na koncowke zycia odmiana.. Quote
gazzy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Nie będę jej w takim stanie nigdzie wozić. Niech odejdzie tutaj... Razem ze swoją panią Lucyną :) Quote
aanka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dlaczego wcześniej nikt nie pisał ,ze Perełka żle się czuje :-(:-(................żegnaj kochana psinko ....:-(:-(:-( Quote
wojtuś Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Żegnaj Perełko, nie zdążyliśmy Cie wyciągnąć na trawę i słońce poza schronem, wierzę że odeszłaś szczęśliwa przy swojej Pani Lucynie, biegaj w chmurkach razem z Dogusiem w Tęczowej Psiej Krainie.. Quote
gazzy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Nic nie pisałam bo sama się dopiero niedawno dowiedziałam. Ale miała się dobrze w ostatnich chwilach swojego życia. Wiedziałam, że jeżeli bym Wam wszystko napisała chcielibyście ją zabrać ze schroniska, a to nie był dobry pomysł. Teraz może uda się pomóc innym psom, aby nie odchodziły zapomniane w schroniskach. Nie chciałam też o tym pisać ze względu na to ,że w styczniu była afera i w schronisku są przeciwni pisaniu i psach ze schronu w internecie. Wojtuś wiedział... Ja wiedziałam. Myślałam nawet , żeby zabrać ją do siebie, ale moi rodzice się nie zgodzili. Spróbujemy pomóc innym psom. Dziękję za wsparcie. Pozdrawiam Agnieszka Quote
beataczl Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 biedna Perelka [*] [*] [*] brak mi slow po prostu ... :-(:-(:-( Quote
aanka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Rozumiem , Agnieszko :-(. , dobrze ,ze Perełka nie odeszła samotnie ..........biegaj psinko , po łąkach zielonych , jesteś znów młoda i sprawna..................... Quote
gazzy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 I szczupła z ciebie laska :razz::razz: Może kawalera sobie znajdziesz ? :evil_lol: Quote
aanka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Popatrzyłam na zdjecie Perełki i płaczę:-(:-(,takie ma smutne i piękne oczki :-(............................ Quote
paweeł Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Może tam będzie ci lepiej . Żegnaj . Byłaś cudownym psem ! [*] Quote
aanka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Perełko ,psinko :-(,nia zapomniałam o Tobie uroczy pyszczku i twoich wielkich , smutnych , ale jakże pięknych i wymownych oczu.......... łzy same lecą :-(:-nadal .................... Quote
Recommended Posts