Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Perełko ,śliczny , uroczy pysiu - buziaki mordko:calus:..................................Może zrobić jej ogłoszenie na psiegranych marzeniach - tam są adopcje starszych piesków ..............

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aanka ;) Oczywiście można napisać do siekowej , bo ona się psiegranymi marzeniami zajmuje. Można ją tam ogłosić. Ale jest jedno 'Ale'/
Perełka może iść do adopcji tylko w Szczytnie lub okolicach i tylko do ds.

• 2 weeks later...
Posted

Zaglądam do Perełki,
dalej biedula w schronie,

Wczoraj odszedł nasz Kochany Doguś w hoteliku u Kikou,
tak myśle sobie czy Perełka mogła by pojechać na miejsce po Naszym Przyjacielu.

Doguś był tam szczęśliwy, może i Perełka zazna tam trochę szczęścia.

Agusia co myślisz, trzeba byłoby zapytać Ketunię, Małgosię.
Pozdrawiam

Posted

Ale ja nawet nie wiem czy Perełka nie przekroczyła już TM. Ostatnio strasznie źle się czuła. Nie mogła chodzić. Załatwiała się pod siebie. Cały czas leżała na kołderce w kuchni pod grzejnikiem. Miała cieplutko i miękko... Ale apetyt jak zwykle dopisywał ;)

Posted

Żegnaj Perełko, nie zdążyliśmy Cie wyciągnąć na trawę i słońce poza schronem,
wierzę że odeszłaś szczęśliwa przy swojej Pani Lucynie,
biegaj w chmurkach razem z Dogusiem
w Tęczowej Psiej Krainie..

Posted

Nic nie pisałam bo sama się dopiero niedawno dowiedziałam. Ale miała się dobrze w ostatnich chwilach swojego życia. Wiedziałam, że jeżeli bym Wam wszystko napisała chcielibyście ją zabrać ze schroniska, a to nie był dobry pomysł. Teraz może uda się pomóc innym psom, aby nie odchodziły zapomniane w schroniskach. Nie chciałam też o tym pisać ze względu na to ,że w styczniu była afera i w schronisku są przeciwni pisaniu i psach ze schronu w internecie. Wojtuś wiedział... Ja wiedziałam. Myślałam nawet , żeby zabrać ją do siebie, ale moi rodzice się nie zgodzili. Spróbujemy pomóc innym psom. Dziękję za wsparcie. Pozdrawiam Agnieszka

Posted

Rozumiem , Agnieszko :-(. , dobrze ,ze Perełka nie odeszła samotnie ..........biegaj psinko , po łąkach zielonych , jesteś znów młoda i sprawna.....................

• 2 weeks later...
Posted

Perełko ,psinko :-(,nia zapomniałam o Tobie uroczy pyszczku i twoich wielkich , smutnych , ale jakże pięknych i wymownych oczu.......... łzy same lecą :-(:-nadal ....................