gazzy Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Perełka jest w schronisku. Niestety nie mamy deklaracji. Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='beataczl']ja sie deklaruje 40 zł.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy za odwiedziny i deklaracje:-) Wątek Perełki nie ma jeszcze księgowej, obecnie Perełka jest ogłaszana i szukany jest domek dla niej:-) Radosnych i Wesołych Świąt:-) Quote
_Aga_ Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Super, trzeba tu teraz ściągnąć cioteczki na wątek.. :) Quote
Dzika_Figa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Perełka jest parówa - to ją zgłoszę na wątek parówi... Quote
gazzy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 To teraz Perełka ma nowe imię - Parówka :D:D Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Gazzy, wypełnij mi poszę poniższy kwestionariusz w sprawie Perełki - Ty wiesz o niej najwięcej IMIĘ: PŁEĆ: ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) WĄTEK: (lub strona www) KASTRACJA?STERYLIZACJA: STAN ZDROWIA: CZIP: SZCZEPIENIA: STOSUNEK DO LUDZI: STOSUNEK DO DZIECI: STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: STOSUNEK DO KOTÓW: INNE WAŻNE INFORMACJE: KRÓTKI OPIS: LOKALIZACJA: KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Quote
gazzy Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 IMIĘ : Perełka PŁEĆ: suczka ROK URODZENIA :1997, 1998 WĄTEK:http://www.dogomania.pl/threads/180330-Stara-PereA-ka-czeka-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-Wielkie-przepeA-nienie-w-schron STERYLIZACJA: Chyba tak - pewna nie jestem (siedziała z psem , to chyba tak) STAN ZDROWIA: Zdrowa, lecz otyła CZIP: Zostanie prawdopodobnie zaczipowana przy adopcji SZCZEPIENIA: Wścieklizna na pewno , co do pozostałych nie jestem pewna STOSUNEK DO WSZYSTKICH WYPISANYCH POWYŻEJ : Łagodna INNE WAŻNE INFO: ma problemy z chodzeniem , powinna przejść na karmę light KRÓTKI OPIS: Perełka to mała sunia, maści czarnej o dużych, brązowych wyłupiastych oczkach :) Dogaduje się z psami i suczkami. Jest strasznie łagodna i przyjacielska. Lubi pieszczoty. Spacery nie należą do jej ulubionych zajęć , ponieważ ma problemy z chodzeniem ze względu na swój wiek oraz otyłość. Nadaje się do każdego domu. Bardzo dobrze znalazła by się w towarzystwie osoby dorosłej , która poświęci jej troszkę czasu oraz zaopiekuje się nią. W zamian dostanie wielkie serduszko Perełki , które jest przepełnione miłością do ludzi , do świata. LOKALIZACJA: Szczytno (50 km od Olsztyna) KONTAKT: 667 693 239, 694 497 374 , agnieszka.deptula4@wp.pl Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a jest możliwość zdobycia większej ilości zdjęć? Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Perełka figuruje w spisie parów adopcyjnych: (uwaga! wątek tylko do przeglądania - prosimy nie pisać!!) http://www.dogomania.pl/threads/182817-LISTA-ADOPCYJNA-PARA-WEK-tylko-do-czytania?p=14434727#post14434727 Inne parówki mozna wrzucać tu: http://www.dogomania.pl/threads/173391-WIOSENNE-PORZAE-DKI-U-PARA-WEK-patrz-1wszy-post Quote
wojtuś Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Dzika_Figa']ja już jestem... resztkami siebie...[/QUOTE] Małgosiu jesteś Kochana.. dla nas Wszystkich:loveu: [quote name='_Aga_']Dzika_Figa-trzymaj się kobito!! :)[/QUOTE] Małgosiu jak Aga napisała to musimy byc z Tobą:-) Quote
2010 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No to co ta czarna Parówka ma już te ogłosznia ode mnie.? ..Dzika Figa.?..czy czekamy jeszcze w kolejce? Quote
wojtuś Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 _Aga_ napisał(a):Perełka - Paróweczka się przypomina :) beataczl napisał(a):Perełeczka hopsiaj do góry! Podnośmy Kochani Perełkę i czekajmy cierpliwie na ogłoszenia:-) Quote
Recommended Posts