Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
dziś rano po raz koeljeny moja sunia została obsiusiana przez swojego psiego kolegę :angryy: a w każdym bądz razie podnosi nogę tak jakby sikał na nią zawsze, gdy ona siusia lub robi koopę :angryy: zastanawiam się, czego to jest objaw i czy można z tym coś zrobić...

Sunia to rhodesinka, pies to młody (roczny) amstaff- uważają się chyba za stado- co wieczór razem się bawią i w razie potrzeby wzajemnie bronią.

• 3 weeks later...
Posted

Niektóre psy tak chyba mają.... mój w każdym razie na pewno:evil_lol: w dodatku sika nie tylko na "swoją" ale na każdą, która mu się podoba... co ja się już wstydu najadłam....:oops:

Posted

Moj tez tak robił. Na 'swoją" i na cudze. Najwiecej wstydu sie na jadłam jak nasikał na czoło swojej kolezance westie (na bialym od razu bylo widac) :angryy:
Kastracja wyeliminowała to zachowanie całkowicie.

Posted

Psy znaczą moczem swój teren,czasami swoje przedmioty,właścicieli i psy,które uwazają za swoją własność. Robią tak zarówno suki jak i psy,ale samce robią to dużo bardziej intensywni i częściej. Ma to na celu danie do zrozumienia wszystkim innym psom,że to 'coś' jest jego i nie życzy sobie aby ktokolwiek się zbliżał.

Posted

moja sunia ,,zaznaczyła" kiedys młodszą o rok psią kumpelkę , bawiły się ,memlały , a na koniec niuśka przygniotła ją do ziemi , uniosła dupeczkę , ustawila sie i zrobila to co zrobila .

Posted

Aaa, poza tym Pao chowany z kotami nauczył się sikać w buty i torby ludzi jak go denerwują, albo ich nie lubi... Ale numery z suniami są gorsze- w zeszłym roku nad jeziorem obsiusiał cudną białą pudliczkę a potem koszyk z prowiantem pani białaski... myślałam, że się utopię ze wstydu:oops: :oops: :oops:
Na szczęście pani miała poczucie humoru i uznała to za komplement.