carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nemko napisał(a):czas na mnie....do nastepnego postu... paaaaaa :) Quote
łolkiee Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 carolinascotties napisał(a):chlopak jest cudowny! sluchajcie - proponuje dodac do tytulu watku - zbieramy na operacje - czy cos w tym stylu - mysle, ze miasto nie jest konieczne w tytule watku - wtedy uzyskamy wiecej miejsca na wolanie o pomoc! a pierwszy post uaktualnic - o wiadomosci, ze psiut jest przed przeszczepem i po operacji- i napisac wieksza, gruba czcionka, ze potrzebna jest kazda zlotowka - itp.itd. Widzisz miasto jest pisane po to że później jest łatwiej znaleźć post, a nie po to żeby wyróżnić że jest z Sochaczewa czy warszawy...:) Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 łolkiee napisał(a):Widzisz miasto jest pisane po to że później jest łatwiej znaleźć post, a nie po to żeby wyróżnić że jest z Sochaczewa czy warszawy...:) nie rozumiem... przciez mozna subskrybowac watek i wtedy nie trzeba go szukac. pierwszorzedne znaczenie ma zbiorka pieniedzy - nie miasto. Poza tym - na dogo - na biezaco uaktualniane sa watki - moze sie wydawac, ze to nie ma znaczenia..ale nowym osobom nie chce sie przedzierac przez dziesiatki stron - dlatego uzupelnia sie pierwsze posty o aktualnosci i zmienia sie tytul -Punto nie zostanie juz uspiony - wiec dobrze byloby zastapic tytulowa eutanazje czyms w stylu - uciekl smierci - zbiera na przeszczep - prosimy o pomoc. Quote
Wunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 carolinascotties napisał(a):nie rozumiem... przciez mozna subskrybowac watek i wtedy nie trzeba go szukac. pierwszorzedne znaczenie ma zbiorka pieniedzy - nie miasto. zgadzam się z tym ... Quote
fona Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 jestem tu dzięki tomcug i melduję, że do piesia pojedzie kasa z bazarku - 35 zł + 30, które miałam dla innego pieska, ale tam jakoś nie chcą tych pieniędzy :) Quote
Ziutka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzięki wielkie fona :multi: :multi: :multi: Dziewczyny, tytuł i uaktualnienie pierwszego posta będzie... ale Luka od rana do nocy jest z psami, sprząta boksy, karmi, chodzi na spacery i walczy z chorymi szczeniakami a dogo to sprawa drugorzędna więc musimy poczekać aż wróci do domu, wyjdzie na siuu i koopke z psami jakie ma na tymczasach i dopiero tutaj zajrzy... Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 fona napisał(a):jestem tu dzięki tomcug i melduję, że do piesia pojedzie kasa z bazarku - 35 zł + 30, które miałam dla innego pieska, ale tam jakoś nie chcą tych pieniędzy :) Fonaaaa - aj low ju!!! Ziutka napisał(a):Dzięki wielkie fona :multi: :multi: :multi: Dziewczyny, tytuł i uaktualnienie pierwszego posta będzie... ale Luka od rana do nocy jest z psami, sprząta boksy, karmi, chodzi na spacery i walczy z chorymi szczeniakami a dogo to sprawa drugorzędna więc musimy poczekać aż wróci do domu, wyjdzie na siuu i koopke z psami jakie ma na tymczasach i dopiero tutaj zajrzy... ja nie poganiam - to tylko luzne spostrzezenia :) Quote
Ziutka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 carolinascotties napisał(a): ja nie poganiam - to tylko luzne spostrzezenia :) I bardzo dobrze, że nam podpowiadacie co trzeba pozmieniać :) jak wiadomo to dla dobra Punciaczka naszego :) i dziękujemy Wam, że jesteście z nami!!! Quote
tomcug Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A ja się potem banerkiem poczęstuję, na razie za nic dogo mi nie śmiga. Quote
fona Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 to wszystko zasługa tomcug aaa, wlasnie, Twoja nadpłata za guziki pojechała dla Maksia, pozniej przesle Ci link PUNTO, zdrowiej Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To super Fona - najwazniejsze, ze psiut na tym skorzystal :) ja Was teraz BARDZO prosze - podpiszcie petycje dot rzezi koni we Wloszech - idzie bezposfrednio do wloskiego ministra rolnictwa - szczegoly w watku Sopelka - http://www.dogomania.pl/threads/179758-SOPEL-odnalazA-swoj-pierwszy-domek-ZnalazA-sie-wlasciciel?p=14187697&viewfull=1#post14187697 Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Petycja podpisana od wczoraj. Jeszcze wrócę do tytułu. Wszystkie wątki naszych psów fundacyjnych zaczynają się od Sochaczew i to bardzo ułatwia odnalezienie wątku wśród innych Subskrypcji. Mamy dużo psów pod opieką, nie mówiąc o dogomaniackich "składkowiczach". Czasem mamy problem z odnalezieniem wątku - stąd kazdy zaczyna się od Sochaczew i zawiera imię psa. To sprawa organizacyjna. Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 w porzadku - to Wasze ustalenia - ja zwrocilam uwage, jako osoba "z zewnatrz" -nie zwiazana z fundacja - nie widze aktualnosci, nie widze prosby o pomoc... o wplaty ogloszenia o DT/DS ... pierwszy post nie zwraca uwagi... to wyglada tak, jakby watek zawieral tylko informacje o psie - a na jego utrzymanie pieniadze skads tam sa... Rozumiem, ze macie swoje wewnatrzne ustalenia i nie zamierzam sie wtracac. wiecej nie bede zabierac glosu w temacie. Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Przepraszam, uraziłam czymś? Nie wypowiadałam się na temat pierwszego postu - tez uważam, że jest mało wyrazisty. Wspomniałam tylko o przyczynie, z jakiej na froncie widnieje Sochaczew. Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 dlaczego mialabys urazic? mam tylko wrazenie, ze za duzo juz pisalam na temat tytulu, pierwszego postu i to zdominowalo watek - stad tez deklaracja, ze w tym temacie nie bede juz pisac. Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ale ja popieram:) Wiem, że Luka ma od wczoraj totalny zajazd ze szczeniakami i nie śmiem jej wskakiwać na plecy w tej sprawie - a tylko ona ma uprawnienia dostępu do 1-go postu. Mam nadzieję, że opanujemy kryzys, Luka zajrzy na wątek i skorzysta z Twoich uwag. Cieszę się, że nie tylko ja marudzę na ten temat;-) Quote
Inez de Villaro Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Małgoś, jakbys potrzebowała tekściku, to daj znać. Quote
luka1 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 no juz jestem, dopiero wróciłam. Od rana od 4,30 - o tej godzinie mój maleni" Puszek budzi mnie na spacerek. Co prawda tylko spuszczę nogi z łóżka, Puszowi odkreca się kranik, ale na spacerek trzeba isć. Psy nakarmione, wymiziane, szczeniaki poszczepione, i podane leki. Pu"nto ma wypłukaną łapę, wysiusiany i wykupkany - muszę go nosić na suchy teren na działce bo wszędzie rozpuszczają się zwały sniegu, a łapki nie wolno moczyczć w błocie. A teraz poczytam co zmienić w wątku. Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie szalej - wytrzymamy;-) Punto "naoliwiony", czyli ok. Mam nadzieje, że maluszki lepiej? Quote
łolkiee Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie znacie mamci dogo jest tam chyba ze 300 wątków... poza tym mi też to ułatwia to szukanie wątków Quote
łolkiee Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 :evil_lol::evil_lol:Nie wiem czemu ale jakos pasuje mi to do tego wątku :evil_lol::evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Inez de Villaro napisał(a):Małgoś, jakbys potrzebowała tekściku, to daj znać. Inezik, tekst będzie potrzebny, jak najbardziej. I dzięki:) Ponieważ leczenie Punta potrwa jeszcze, trudno nam o obserwacje chłopaka w normalnym życiu - teraz jest "chorym dzieckiem". Lwi (czarci) pazur pokaże pewnie później, ale jego mordeczka chyba wytarczy, więc juz mozesz uruchomic wenę. Buziak! Quote
Recommended Posts