Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Pan Krzysztof dostal juz informacje,o nowym koncie i adresie mailowym. Pewnie wkrotce do nas dolaczy :)

No to czekamy z niecierpliwością :):):)

Posted

Witam.Nareszcie się udało.Punto był dzisiaj u weta,prawdopodobnie kleszcz.Dostaliśmy maśc,będziemy smarowac za parę dni kontrola (AlfaLS dzięki za weta ).Puntek już się oswoił,gania bawi się,jest radosny.Czekam cały czas na książeczke zdrowia i umowę,poczta chyba słabo działa.Następnym razem postaram się o zdjęcia i więcej wiadomości,niestety dopadła mnie grypa. Pozdrawiam wszystkie Cioteczki.

Posted

Witamy, witamy:) Bardzo sie cieszymy, ze Punciak juz sie zadomowił u Panstwa i za to, ze pokochaliscie go:) My caly czas sledzimy z zapartym tchem jego losy i serce rosnie i widzi sie sens takich "akcji" znajdowania domkow dla takich psiakow jak Punto. Usciski dla Panstwa i miziańsko dla Punciaka:D
p.s. piekne zdjecie Punto w avatarze!!!

Posted

punto napisał(a):
Witam.Nareszcie się udało.Punto był dzisiaj u weta,prawdopodobnie kleszcz.Dostaliśmy maśc,będziemy smarowac za parę dni kontrola (AlfaLS dzięki za weta ).Puntek już się oswoił,gania bawi się,jest radosny.Czekam cały czas na książeczke zdrowia i umowę,poczta chyba słabo działa.Następnym razem postaram się o zdjęcia i więcej wiadomości,niestety dopadła mnie grypa. Pozdrawiam wszystkie Cioteczki.

Witamy serdecznie!
Pusto tu było bez Państwa i bez Punciaka:lol:.
Jeśli jesteście zadowoleni z weta - mogę się tylko cieszyć, szczerze polecam. mimo, ze mój kociak, z którym ostatnio do niego jeździłam już odszedł na zawsze. Czasem najlepszy lekarz nie pomoże, niestety...........:-(

Posted

Nareszcie!!!
Ciotki witają serdecznie nowych Państwa Punciaka i niecierpliwie czekają na zdjęcia ;)

Póki co dużo zdrówka życzę, oby się grypa odczepiła...

Posted

punto napisał(a):

Witamy, witamy - :) zycze duzo zdrowia, pozdrawiam cala Rodzine i Punciaka - oby sie go kleszcze nie czepialy!

punto napisał(a):
Zapomniałem podziękowac Karolinie. DZIĘKUJE!!!

cala przyjemnosc po mojej sttronie :)

Posted

zdrojka napisał(a):
Nareszcie!!!
Ciotki witają serdecznie nowych Państwa Punciaka i niecierpliwie czekają na zdjęcia ;)

Póki co dużo zdrówka życzę, oby się grypa odczepiła...

Witamy, witamy i na fotki czekamy.... Mizianko dla Punciaczka-Różowego Nochalka:lol:

Posted

Witam wszystkich:) Dzis poszlo 10zł na splate dlugu dla Punto...Tyle tylko z bazarku udalo sie uciulac. Musialam podzielic na 3 psiaki. Przyda sie;)

Posted

Nemko napisał(a):
Witam wszystkich:) Dzis poszlo 10zł na splate dlugu dla Punto...Tyle tylko z bazarku udalo sie uciulac. Musialam podzielic na 3 psiaki. Przyda sie;)

Melduję, że doszła wpłata :)

I dziękujemy bardzo :) wielkie pokłony dziewczyny w waszą stronę!!!

Posted

Vlk napisał(a):
i jak tam Punciak? :)
Ile tego długu zostało jeszcze? Podnosimyyy

No właśnie ile, bo jeszcze troszkę ponudzić Citkom trzeba o kaskę dla Punciaka;)

Posted

AlfaLS napisał(a):
No właśnie ile, bo jeszcze troszkę ponudzić Citkom trzeba o kaskę dla Punciaka;)

w pierwszym poście jest aktualny stan finansów Punto. Jeśli coś pominęłam Ziutka mnie poprawi.

Posted

Witamy wszystkie Cioteczki!!!Wczoraj bylismy u weta,wszystko jest ok.Mimo tloku w poczekalni,rozmowa krecila sie wokolo Punciaka.Nawet Pani doktor zostala kupiona!!!Dzieci z podworka mimo ze maja swoje psy wola zabawe z Punto.Troche jest nam glupio gdy Punto wychodzi na podworko wszystkie zwierzaki zostaja delikatnie mowiac wyproszone.Umowilismy sie z lekarzem na wizyte raz na miesiac.Oto kilka zdjec.http://yfrog.com/2idsc0399wj http://yfrog.com/2ddsc03995dj http://yfrog.com/6bdsc03994j