Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
To bezproblemowy psiak. Nie brudzi, nie niszczy, jak nie trzeba to nie szczeka i robi mniej śladów niz inne psy.

:D:D:D:D ależ reklama :D:D:D

Posted

luka1 napisał(a):
No tak, człowiek się martwi, przewija, przytula - a oni psa wywiozą i tylem go widziała:-(:-(

Mają być fotki, to jeszcze będziesz widziała ;)

Posted

A ja bardzo chciałam podziękować wszystkim cioteczkom za pomoc dla Punciaka, za tą duchową, finansową i oczywiście za domek dla niego :) Dziękuje, za takie zaangażowanie :)
Carolinascotties - dziękuję, za transport i gościnę Punciaczka u siebie :)
Jeszcze raz dziękuję za WSZYSTKO!!!

Posted

Ziutka napisał(a):
A ja bardzo chciałam podziękować wszystkim cioteczkom za pomoc dla Punciaka, za tą duchową, finansową i oczywiście za domek dla niego :) Dziękuje, za takie zaangażowanie :)
Carolinascotties - dziękuję, za transport i gościnę Punciaczka u siebie :)
Jeszcze raz dziękuję za WSZYSTKO!!!

A mi tez? dziękujesz? :oops:

Posted

Luka, trzeba sie cieszyc, ze znalazl sie domek dla Punto a nie płakać!!:Cool!:
Wiadomo, ze przywiazalas sie do niego, to jasne i GDYBY NIE WY - PUNTO NIE MAILBY TAKIEJ SZANSY!!!

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kurcze wyobrażam sobie jak niecierpliwie nowa rodzinka czeka na Punciaka:lol:. Przyznam szczerze że ja też bardzo chciałabym poznać naszego bohatera:lol:.

Do nowej rodzinki Punciaczek pojedzie dopiero w piątek z Carolinascotties, dzisiaj i jutro będzie u niej gościł a potem bziummmm z Karoliną do rodzinki :)

Alfa, mam nadzieję, że udasz się na wizytkę do Punciaczka i poznasz go osobiście :) :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Do nowej rodzinki Punciaczek pojedzie dopiero w piątek z Carolinascotties, dzisiaj i jutro będzie u niej gościł a potem bziummmm z Karoliną do rodzinki :)

Alfa, mam nadzieję, że udasz się na wizytkę do Punciaczka i poznasz go osobiście :) :loveu:

Ja wiem, że dopiero w piątek będzie w Szczecinie ale zawsze początek wyprawy już jest i ładnych parę kilometrów będzie bliżej nas:lol:. A że z niecierpliwością czekamy na wpisy Karoliny to już nawet nie piszę bo wszyscy to wiemy:evil_lol:.

A na wizytę to już nawet się wprosiłam a że rodzina Punciaka dobrze wychowana to nie protestowali :evil_lol:. Muszę poznać tego ślicznookiego bo mnie też zauroczył:loveu:.

Posted

carolinascotties napisał(a):

Pati pisala, ze duzy ruch na trasie - wiec beda kolo polnocy... nie moge jej odpisac - bo mi sie moj Orange MIX skonczyl.

To piszę już do Pati, że nie masz nic na karcie i żeby się nie denerwowała, że jej nie odpisujesz ;)

Posted

carolinascotties napisał(a):
Ziutka dziekuje serdecznie :) Czuje się z Wami, jak w prawdziwej Rodzinie!

to jest bezcenne i daje siłę!

I wzajemnie :)

Pati już poinformowana :) i już są coraz bliżej :)
Karola, zobaczysz, nie będziesz spała dzisiaj całą noc tylko nam pisała jaki to Punto jest cudowny :)
I uwaga! Dla niego wskoczenie na łóżeczko to pryszcz - pomimo braku jednej łapki to sprawny psiak niż niejeden z czterema łapkami :)

Posted

Dzisiaj w lecznicy wycałował wszystkich ludzi którzy byli w poczekalni :) potem pożegnał się z każdym lekarzem i bardzo prosili o fotki z nowego domku :) każdy jest nim zauroczony :) KOCHANY RÓŻOWY NOCHALEK :)