luka1 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 No tak, człowiek się martwi, przewija, przytula - a oni psa wywiozą i tylem go widziała:-(:-( Quote
Wunia Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 luka1 napisał(a):To bezproblemowy psiak. Nie brudzi, nie niszczy, jak nie trzeba to nie szczeka i robi mniej śladów niz inne psy. :D:D:D:D ależ reklama :D:D:D Quote
AlfaLS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 luka1 napisał(a):No tak, człowiek się martwi, przewija, przytula - a oni psa wywiozą i tylem go widziała:-(:-( Mają być fotki, to jeszcze będziesz widziała ;) Quote
carolinascotties Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Luka - mozemy zorganizowac transport na wizyte u Punciaka :) wtedy wszyscy sie zaladuja i pojada :) Moja Uszelinka ma dzis urodziny - Punciak bedzie gosciem :)) Quote
Ziutka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A ja bardzo chciałam podziękować wszystkim cioteczkom za pomoc dla Punciaka, za tą duchową, finansową i oczywiście za domek dla niego :) Dziękuje, za takie zaangażowanie :) Carolinascotties - dziękuję, za transport i gościnę Punciaczka u siebie :) Jeszcze raz dziękuję za WSZYSTKO!!! Quote
łolkiee Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ziutka napisał(a):A ja bardzo chciałam podziękować wszystkim cioteczkom za pomoc dla Punciaka, za tą duchową, finansową i oczywiście za domek dla niego :) Dziękuje, za takie zaangażowanie :) Carolinascotties - dziękuję, za transport i gościnę Punciaczka u siebie :) Jeszcze raz dziękuję za WSZYSTKO!!! A mi tez? dziękujesz? :oops: Quote
łolkiee Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 I jeszcze jeden bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/182423-Sukieneczka-dla-ksiAE-A-niczki-Na-transport-punto-do-nowego-domku-Do-1-04?p=14350466#post14350466 Quote
Nemko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Luka, trzeba sie cieszyc, ze znalazl sie domek dla Punto a nie płakać!!:Cool!: Wiadomo, ze przywiazalas sie do niego, to jasne i GDYBY NIE WY - PUNTO NIE MAILBY TAKIEJ SZANSY!!! Quote
Nemko Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 NO NIE...JUZ KILKA DNI NIE MOGE ZALADOWAC FOTEK NA BAZAREK;(....komu moge je przeslac do wstawienia na bazar dla Punto? Quote
łolkiee Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Nemko']NO NIE...JUZ KILKA DNI NIE MOGE ZALADOWAC FOTEK NA BAZAREK;(....komu moge je przeslac do wstawienia na bazar dla Punto? Dawaj na ci je wstawię mój e-mail: olik7327@o2.pl Quote
AlfaLS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Trzymamy kciuki za bezproblemową podróż:lol:. Punciaku niedługo będziesz w swoim własnym domku:multi:. Quote
Ziutka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Właśnie dzwoniłam do Pati, mają jeszcze jakieś 90km do Karoliny :) Quote
AlfaLS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Kurcze wyobrażam sobie jak niecierpliwie nowa rodzinka czeka na Punciaka:lol:. Przyznam szczerze że ja też bardzo chciałabym poznać naszego bohatera:lol:. Quote
Ziutka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 AlfaLS napisał(a):Kurcze wyobrażam sobie jak niecierpliwie nowa rodzinka czeka na Punciaka:lol:. Przyznam szczerze że ja też bardzo chciałabym poznać naszego bohatera:lol:. Do nowej rodzinki Punciaczek pojedzie dopiero w piątek z Carolinascotties, dzisiaj i jutro będzie u niej gościł a potem bziummmm z Karoliną do rodzinki :) Alfa, mam nadzieję, że udasz się na wizytkę do Punciaczka i poznasz go osobiście :) :loveu: Quote
Ziutka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A to fotki niuńka jak jechaliśmy dzisiaj do doktora na kontrolę. Quote
AlfaLS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ziutka napisał(a):Do nowej rodzinki Punciaczek pojedzie dopiero w piątek z Carolinascotties, dzisiaj i jutro będzie u niej gościł a potem bziummmm z Karoliną do rodzinki :) Alfa, mam nadzieję, że udasz się na wizytkę do Punciaczka i poznasz go osobiście :) :loveu: Ja wiem, że dopiero w piątek będzie w Szczecinie ale zawsze początek wyprawy już jest i ładnych parę kilometrów będzie bliżej nas:lol:. A że z niecierpliwością czekamy na wpisy Karoliny to już nawet nie piszę bo wszyscy to wiemy:evil_lol:. A na wizytę to już nawet się wprosiłam a że rodzina Punciaka dobrze wychowana to nie protestowali :evil_lol:. Muszę poznać tego ślicznookiego bo mnie też zauroczył:loveu:. Quote
carolinascotties Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Kochani jestem i nie moge sie juz doczekac :) Pati pisala, ze duzy ruch na trasie - wiec beda kolo polnocy... nie moge jej odpisac - bo mi sie moj Orange MIX skonczyl. Quote
AlfaLS Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ale napiszesz nam coś jeszcze zanim pójdziecie spać???????:mad: Bo my tu czekamy, czekamy........ Quote
Ziutka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 carolinascotties napisał(a): Pati pisala, ze duzy ruch na trasie - wiec beda kolo polnocy... nie moge jej odpisac - bo mi sie moj Orange MIX skonczyl. To piszę już do Pati, że nie masz nic na karcie i żeby się nie denerwowała, że jej nie odpisujesz ;) Quote
carolinascotties Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ziutka dziekuje serdecznie :) Czuje się z Wami, jak w prawdziwej Rodzinie! to jest bezcenne i daje siłę! Quote
Ziutka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 carolinascotties napisał(a):Ziutka dziekuje serdecznie :) Czuje się z Wami, jak w prawdziwej Rodzinie! to jest bezcenne i daje siłę! I wzajemnie :) Pati już poinformowana :) i już są coraz bliżej :) Karola, zobaczysz, nie będziesz spała dzisiaj całą noc tylko nam pisała jaki to Punto jest cudowny :) I uwaga! Dla niego wskoczenie na łóżeczko to pryszcz - pomimo braku jednej łapki to sprawny psiak niż niejeden z czterema łapkami :) Quote
carolinascotties Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 :) aparat mam przygotowany, spac ani mi się śni ;) kanapa wolna dla Punciaka jest - duza, naroznikowa :) nie mam nic przeciwko KANAPONOM :):) czego to sie nie zrobi dla TYCH oczu :) Quote
Ziutka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dzisiaj w lecznicy wycałował wszystkich ludzi którzy byli w poczekalni :) potem pożegnał się z każdym lekarzem i bardzo prosili o fotki z nowego domku :) każdy jest nim zauroczony :) KOCHANY RÓŻOWY NOCHALEK :) Quote
Recommended Posts