AlfaLS Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kochane ciotki to już tylko Sochaczew-Piła:lol:. Zawsze bliżej.... Quote
malibo57 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ciagle czekam na kontakt od państwa zainteresowanych Punto - przesłałam wzór umowy adopcyjnej. Dopóki państwo nie nawiążą z nami kontaktu - Punciak nie pojedzie. Musimy mieć pewność, że państwo akceptują warunki umowy. Quote
AlfaLS Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 malibo57 napisał(a):Ciagle czekam na kontakt od państwa zainteresowanych Punto - przesłałam wzór umowy adopcyjnej. Dopóki państwo nie nawiążą z nami kontaktu - Punciak nie pojedzie. Musimy mieć pewność, że państwo akceptują warunki umowy. Troszkę poczekaj. Mam wrażenie że tam Pan jest bardziej "internetowy", kobiety - wiadomo milion innych zajęć;). A Pan zawsze rano pracuje i chyba nie bardzo ma czas na zaglądanie do skrzynki. Pewnie jak wróci do domu, poczyta to się skontaktuje:lol: Quote
malibo57 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Już:) Rozmawialiśmy, wszystko w porządku. Potrzebuję telefon do carolinascotties na PW, żeby ustalić szczegóły transportu - moge prosić na PW? Quote
carolinascotties Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Malibo, przepraszam, ze tak szybko skonczylam... klienci :) najwazniejsze mamy dograne - gdyby nie daj Bóg dogo szwankowało - numer telefonu juz jest - a mail - tak, jak nick @yahoo.com Quote
carolinascotties Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 mam nadzieje, ze uda sie przywiezc do mnie Punciaka - moja Uszelina juz czeka na kolege :) Quote
Ellig Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 carolinascotties napisał(a):mam nadzieje, ze uda sie przywiezc do mnie Punciaka - moja Uszelina juz czeka na kolege :) Musi sie udac:)ale fajnie:)Punciak kochany:) Quote
Nemko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jessoooooooooo!! Jak sie ciesze!!:D:D:D Dlugo mnie nie bylo na watku, za co przepraszam bardzo...:( Danych personalnych Pana nie mam, wiec Alfie nie podalam...Ale widze, ze juz wszystko prawie zapiete na ostatni guzik:) Bardzo bardzo sie ciesze ze tak wyszlo i Punto bedzie mial kochajacą rodzinę:) Quote
Nemko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Poza tym jesli potrzebny jeszcze jeden bazarek to sluze pomoca bo mam troche rzeczy na zbyciu...Jakies oplaty za operacje Punto, jakies dlugi...? Bo jak zrobie dzis wieczorem bazarek to na transport pewnie bedzie juz kaska a zanim rozliczymy bazarek to Punto bedzie juz grzał pupke w nowym domku:) Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ja za transport nic nie biore- bo i tak jade :) ale nie wiem, jak odcinek trasy z Sochaczewa do mnie. jak wszystko dobrze pojdzie to juz jutro Punciak u mnie bedzie :) ach-te oczyska!!!!! Quote
Ziutka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 carolinascotties napisał(a):ja za transport nic nie biore- bo i tak jade :) ale nie wiem, jak odcinek trasy z Sochaczewa do mnie. jak wszystko dobrze pojdzie to juz jutro Punciak u mnie bedzie :) ach-te oczyska!!!!! Wszystko już ustalone :) Jutro zabieram Punciaka na kontrolę i prosto od doktora Pati zabiera maluszka i jedzie do Ciebie :) Nemko, wpływów na Punto było 915 pln a wydatków do tej pory 1620 pln + jeszcze szczepienia wirusowe (faktura u mnie w domku, dzisiaj postaram się wkleić) + fiprex Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 SUPER!!! :) trzymam kciuki za dobre wyniki kontroli!!! Quote
papryka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 dziewczyny mam pytanko czy Punciak przebywal w DT??? i moze zwolni sie po nim miejsce? pytam bo znalazlam watek jamniorka ok. 7 letniego, ktory jest w schronisku i fajnie by bylo go stamtad wyciagnac...:/ Quote
koosiek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Przepraszam za off, ale... Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem. Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana... Wątek Biga: http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE Quote
zuza1308 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wspaniałe wiadomości! Punciaczku trzymam kciuki żeby się wszystko udało!!! Quote
Nemko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ziutka napisał(a): Nemko, wpływów na Punto było 915 pln a wydatków do tej pory 1620 pln + jeszcze szczepienia wirusowe (faktura u mnie w domku, dzisiaj postaram się wkleić) + fiprex Rozumiem, ze bazarek sie przyda:) Quote
Nemko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 podpisz petycję: http://www.petycje.pl/petycjePodpisz.php uratujesz foki Quote
Ziutka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 papryka napisał(a):dziewczyny mam pytanko czy Punciak przebywal w DT??? i moze zwolni sie po nim miejsce? pytam bo znalazlam watek jamniorka ok. 7 letniego, ktory jest w schronisku i fajnie by bylo go stamtad wyciagnac...:/ Punto był w Fundacji u Luki ale niestety nie możemy przyjąć żadnego nowego psiaka - mamy kwarantannę Quote
luka1 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Ziutka napisał(a):Punto był w Fundacji u Luki ale niestety nie możemy przyjąć żadnego nowego psiaka - mamy kwarantannę zresztą odjazd Punto nie znaczy ze miejsca przybyło> Punto siedział w prywatnej kwaterze mojego Tza. Teoretycznie może tam przebywać tylko jego zołza Pyzunia. Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 a na ktora Punciak ma wizyte jutro? i prosba - zeby mi potem nie wylecialo - bede potrzebowac adres nowego domku :) moge zawiezc malego przed 11ta w piatek, albo po poludniu. Czy on bez problemu zostaje sam w domu - na ok 2 godziny? :) Quote
luka1 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 carolinascotties napisał(a): Czy on bez problemu zostaje sam w domu - na ok 2 godziny? :) To bezproblemowy psiak. Nie brudzi, nie niszczy, jak nie trzeba to nie szczeka i robi mniej śladów niz inne psy. Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Pytalam na wypadek, gdyby trzeba bylo chlopaka zawiezc po poludniu - od 11.30 - przez okolo dwie godziny bede zajeta i nie bede go zostawiac w samochodzie tylko posiedzi w cieplym domku :) Quote
Ziutka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 carolinascotties napisał(a):a na ktora Punciak ma wizyte jutro? Przed 17.00 mamy być w Milanówku ;) Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 to powodzenia!!! :) i czekamy na wiesci :) kolorowych snow! Quote
Recommended Posts