Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciagle czekam na kontakt od państwa zainteresowanych Punto - przesłałam wzór umowy adopcyjnej. Dopóki państwo nie nawiążą z nami kontaktu - Punciak nie pojedzie. Musimy mieć pewność, że państwo akceptują warunki umowy.

Posted

malibo57 napisał(a):
Ciagle czekam na kontakt od państwa zainteresowanych Punto - przesłałam wzór umowy adopcyjnej. Dopóki państwo nie nawiążą z nami kontaktu - Punciak nie pojedzie. Musimy mieć pewność, że państwo akceptują warunki umowy.

Troszkę poczekaj. Mam wrażenie że tam Pan jest bardziej "internetowy", kobiety - wiadomo milion innych zajęć;). A Pan zawsze rano pracuje i chyba nie bardzo ma czas na zaglądanie do skrzynki. Pewnie jak wróci do domu, poczyta to się skontaktuje:lol:

Posted

carolinascotties napisał(a):
mam nadzieje, ze uda sie przywiezc do mnie Punciaka - moja Uszelina juz czeka na kolege :)

Musi sie udac:)ale fajnie:)Punciak kochany:)

Posted

Jessoooooooooo!! Jak sie ciesze!!:D:D:D Dlugo mnie nie bylo na watku, za co przepraszam bardzo...:( Danych personalnych Pana nie mam, wiec Alfie nie podalam...Ale widze, ze juz wszystko prawie zapiete na ostatni guzik:) Bardzo bardzo sie ciesze ze tak wyszlo i Punto bedzie mial kochajacą rodzinę:)

Posted

Poza tym jesli potrzebny jeszcze jeden bazarek to sluze pomoca bo mam troche rzeczy na zbyciu...Jakies oplaty za operacje Punto, jakies dlugi...? Bo jak zrobie dzis wieczorem bazarek to na transport pewnie bedzie juz kaska a zanim rozliczymy bazarek to Punto bedzie juz grzał pupke w nowym domku:)

Posted

ja za transport nic nie biore- bo i tak jade :) ale nie wiem, jak odcinek trasy z Sochaczewa do mnie. jak wszystko dobrze pojdzie to juz jutro Punciak u mnie bedzie :) ach-te oczyska!!!!!

Wszystko już ustalone :)
Jutro zabieram Punciaka na kontrolę i prosto od doktora Pati zabiera maluszka i jedzie do Ciebie :)

Nemko, wpływów na Punto było 915 pln a wydatków do tej pory 1620 pln + jeszcze szczepienia wirusowe (faktura u mnie w domku, dzisiaj postaram się wkleić) + fiprex

Posted

dziewczyny mam pytanko czy Punciak przebywal w DT??? i moze zwolni sie po nim miejsce? pytam bo znalazlam watek jamniorka ok. 7 letniego, ktory jest w schronisku i fajnie by bylo go stamtad wyciagnac...:/

Posted

Przepraszam za off, ale...

Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem.

Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana...

Wątek Biga: http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE

Posted

Ziutka napisał(a):

Nemko, wpływów na Punto było 915 pln a wydatków do tej pory 1620 pln + jeszcze szczepienia wirusowe (faktura u mnie w domku, dzisiaj postaram się wkleić) + fiprex

Rozumiem, ze bazarek sie przyda:)

Posted

papryka napisał(a):
dziewczyny mam pytanko czy Punciak przebywal w DT??? i moze zwolni sie po nim miejsce? pytam bo znalazlam watek jamniorka ok. 7 letniego, ktory jest w schronisku i fajnie by bylo go stamtad wyciagnac...:/

Punto był w Fundacji u Luki ale niestety nie możemy przyjąć żadnego nowego psiaka - mamy kwarantannę

Posted

Ziutka napisał(a):
Punto był w Fundacji u Luki ale niestety nie możemy przyjąć żadnego nowego psiaka - mamy kwarantannę

zresztą odjazd Punto nie znaczy ze miejsca przybyło> Punto siedział w prywatnej kwaterze mojego Tza. Teoretycznie może tam przebywać tylko jego zołza Pyzunia.

Posted

a na ktora Punciak ma wizyte jutro? i prosba - zeby mi potem nie wylecialo - bede potrzebowac adres nowego domku :) moge zawiezc malego przed 11ta w piatek, albo po poludniu.

Czy on bez problemu zostaje sam w domu - na ok 2 godziny? :)

Posted

Czy on bez problemu zostaje sam w domu - na ok 2 godziny? :)

To bezproblemowy psiak. Nie brudzi, nie niszczy, jak nie trzeba to nie szczeka i robi mniej śladów niz inne psy.