carolinascotties Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 :) zagladam do Punciaka :) te oczyska...calkiem powaznie - rzadko zdarza sie taaakie spojrzenie Quote
Vlk Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 co tam u najpiękniejszego nochala i oczek na trzech łapciach? :) w jakim wieku są dzieci tego pana? Jeśli faktycznie by doszło do adopcji (za co mocno trzymam kciuki) to może by się przydała jakaś prelekcja, żeby dzieci nie przejmowały się, jeśli jakiś "mądry" kolega lub "mądra" koleżanka gadali głupoty na temat psa bez jednej łapki? W końcu co trzy łapy to nie dwie, jak u ludzi :P Quote
zdrojka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Psy bardzo dobrze radzą sobie bez tylnej łapki, gorzej jest, jak stracą przednią... Punciaku kochany, przecież Ty zaraz zapomnisz, że czegoś Ci brakuje i będziesz biegał jak zdrowy psiak :) Quote
Ziutka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zdrojka napisał(a):Psy bardzo dobrze radzą sobie bez tylnej łapki, gorzej jest, jak stracą przednią... Punciaku kochany, przecież Ty zaraz zapomnisz, że czegoś Ci brakuje i będziesz biegał jak zdrowy psiak :) Zdrojeczko...On już zapomniał czego mu brakuje i tak właśnie jest, że biega jak oszalały na tych swoich trzech łapkach :) Jak chcecie to nakręcę wam filmik w sobotę, jak będziemy na kontroli i doktora, to zobaczycie jak bryka do lecznicy i szuka po gabinetach lekarzy ;) Quote
AlfaLS Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ziutka napisał(a):Zdrojeczko...On już zapomniał czego mu brakuje i tak właśnie jest, że biega jak oszalały na tych swoich trzech łapkach :) Jak chcecie to nakręcę wam filmik w sobotę, jak będziemy na kontroli i doktora, to zobaczycie jak bryka do lecznicy i szuka po gabinetach lekarzy ;) Oczywiście że chcemy, filmiki są super, więcej pokazują niż statyczne siłą rzeczy zdjęcia. Bardzo prosimy!!!!:lol: Quote
zuza1308 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Już nie mogę się doczekać filmiku z Punciaczkiem-(różowym nochalkiem) w roli głównej:lol::lol::lol: Quote
Nemko Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Oj tak:) Dawno nie bylo mnie na watku, ale wracam:) Alfa, pilnuj tego pana od Punciaka, pilnuj:D:D Trzymam kciuki za adopcję!! Quote
polubek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 rozumiem że Pan i rodzina chcą Punciaka nawet na trzech łapkach i nie ma znaczenia dla nich brak jednej łapki? Quote
AlfaLS Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nemko napisał(a):Oj tak:) Dawno nie bylo mnie na watku, ale wracam:) Alfa, pilnuj tego pana od Punciaka, pilnuj:D:D Trzymam kciuki za adopcję!! polubek napisał(a):rozumiem że Pan i rodzina chcą Punciaka nawet na trzech łapkach i nie ma znaczenia dla nich brak jednej łapki? Kochane moje Pana wcale nie trzeba pilnować:lol:. Pan sam się pilnuje :evil_lol:. Umówiliśmy się dziś na telefon i Pan zadzwonił - nie będę mówiła że bardzo lubię jak ludzie się traktują poważnie i robią to co obiecali. A Pan obiecał i zadzwonił:lol:. Niestety wizytę musieliśmy przełożyć na przyszły tydzień bo po Pani, dzieciach teraz Pan zachorował:shake:. Ale Punciaczek i tak jeszcze dziś nie jedzie więc myślę że przyszły tydzień może być. A tak ode mnie to Punto ma szczęście że taki poważny domek go chce. Polubek - Pan z rodziną czytają watek Punciaka, obserwują jego dochodzenie do zdrowia i dalej są zainteresowani........... Teraz sama z niecierpliwością czekam na filmik z Punciakiem, bo choć mam w domu kotkę, która podobnie jak Punciak nie ma przedniej łapki to chętnie popatrzę jak maluszek sobie radzi bez tej czwartej "podpórki" ;). Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 super wieści, super :D Ucałujcie różowego nochala :D Quote
amica Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wszyscy z niecierpliwością czekamy na premierę filmiku! Oj coś czuje że Puncio zgarnie za ten występ jakiegoś Oscara:) Quote
Leyla Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 a niech to...! Punto do domku jedzie:cunao:i filmik jeszcze będzie:cool3:super! Quote
luka1 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ziutka widziała jak psisko sprawnie biega i chyba już się nie przejmuje brakiem łapki. Poweselał i chętnie przebywa na dworze. Nie chce siedzieć w domku, a ja nie pozwalam mu na całodzienne ganianie. Doskonale dogaduje się z innymi psami i nawet Kazan na niegi nie burczy. Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dobry Kazan, mądry pies ... jak można warczeć ani burczeć na takiego słodziaka :) Quote
Ellig Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 luka1 napisał(a):Ziutka widziała jak psisko sprawnie biega i chyba już się nie przejmuje brakiem łapki. Poweselał i chętnie przebywa na dworze. Nie chce siedzieć w domku, a ja nie pozwalam mu na całodzienne ganianie. Doskonale dogaduje się z innymi psami i nawet Kazan na niegi nie burczy. Punto to jednak dzielny chlopak i do tego bardzo wesoly, ma w sobie taka radosc ,ze pozazdroscic:) Quote
zuza1308 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Super wieści:lol: mizianko dla "różowego nochala":cool3::cool3: Quote
papryka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 buziole na dobranoc dla niuniacha:))))):****** Quote
AlfaLS Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Miał byś jakiś filmik z Punciakiem ale podejrzewam że przez to mulące dogo to musimy uzbroić się w cierpliwość :shake: Quote
carolinascotties Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 niestety..zawsze w takich chwilach zastanawiam sie... jaki glupol ze mnie- bo nie spisuje Waszych maili... w razie gdyby kiedys nie udalo sie tu wejsc wcale ;) Quote
Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 AlfaLS napisał(a):Miał byś jakiś filmik z Punciakiem ale podejrzewam że przez to mulące dogo to musimy uzbroić się w cierpliwość :shake: Jest filmik :) Niestety nie udało się nagrać Punciaka jak biegł do pana doktora bo Oluś nie chciał nam wyjść z klatki i troszkę zamieszania było ale jest filmik po powrocie od doktora :) wyszedł jaki wyszedł ale trzymając Punto na smyczy i go kręcić to nie łatwa sprawa bo on naprawdę nieźle pomyka na tych swoich 3-ech łapinkach :) Quote
Recommended Posts