Nemko Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Pamietamy i zagladamy do Punciaka kochanego:loveu: Czekamy na filmik:) To cudowny psiak ten maly nochalek rózowy:razz: Quote
carolinascotties Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 A ja gapa nie napisalam Cioteczkom, ze bylam u Punciaka w polowie czerwca :) Piesek jest kochany, zadbany - wesoly - cudowny!!! Mial chlopak duzo szczescia :) Dzieci go uwielbiaja, dorosli rowniez - mam zdjecie z komorki - wkleje je jutro :) Quote
malibo57 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Karolino! Jak mogłaś? Masz szczęście, że u Punciaka wszystko w porządku;-) Quote
carolinascotties Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 bije sie w piersi Cioteczki... to wszystko przez oglupiajace leki przeciw alergii :) Quote
AlfaLS Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Ziutka']Karolina i gdzie obiecana fotka ? ;)[/QUOTE] No gdzie???????????????:mad: Jutro było wczoraj a nawet przed wczoraj :mad::mad::mad: Quote
carolinascotties Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 musze ja wyslac przez bluetooht do kompa, ktorego w tej chwili nie mam przy sobie - komu mmsa przeslac? Quote
łolkiee Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 carolinascotties napisał(a):musze ja wyslac przez bluetooht do kompa, ktorego w tej chwili nie mam przy sobie - komu mmsa przeslac? wyślij mi ja je wstawie Quote
łolkiee Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 carolinascotties napisał(a):poszlo :) :) już mam:) zmykam na laptopa Quote
carolinascotties Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 aj, jak on sie cieszyl - ganial po podworku, jak szalony :) Quote
punto Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 witamy wszystkich!!! przepraszamy za nasz niebyt. mielismy klopoty z mediami;postaramy sie to nadrobic.punto byl na swoich pierwszych z nami wakacjach!!!!!bylo super, tylko punciak nie lubi wody.jak pokonamy klopoty z mediami beda zdjecia i film!!! pozdrawiamy!!! Quote
carolinascotties Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 punto napisał(a):witamy wszystkich!!! przepraszamy za nasz niebyt. mielismy klopoty z mediami;postaramy sie to nadrobic.punto byl na swoich pierwszych z nami wakacjach!!!!!bylo super, tylko punciak nie lubi wody.jak pokonamy klopoty z mediami beda zdjecia i film!!! pozdrawiamy!!! :) Witamy :) To musialy byc wspaniale wakacje :) my jeszcze przed :) niestety moje dziewczyny krotkolape plywaja nie dluzej niz minute ;) Quote
harot Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Witam wszystkich fanów Punto. Czy ktos mógłby potwierdzić otrzymanie mojej wpłaty na koszty leczenia Punto z 22 czerwca (30 zł)? Nie widzę jej w rozliczeniach na pierwszej stronie i już się zaczynam niepokoić, że coś pokręciłam z przelewem! :-( Quote
luka1 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 harot, jak tylko otzrymam informację od osoby mającej dostęp do konta - potwierdzę Twoją włate wpisem na pierwszej stronie. Quote
punto Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 http://www.dailymotion.pl/video/xdzg5a_m2u00304_animals PUNTO NA WAKACJACH!!! Quote
carolinascotties Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ale film!!!!dziekujemy!!! super :) Punciak - amator patyczkow :) haha - ale zawziety... Quote
AlfaLS Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Bardzo się cieszę, ze Punto radosny i pełen energii rozrabia na wakacjach :multi:. Widać, że nie chce kondycyjnie ustąpić kompanowi od zabawy:lol:. Quote
luka1 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 AlfaLS napisał(a):Bardzo się cieszę, ze Punto radosny i pełen energii rozrabia na wakacjach :multi:. Widać, że nie chce kondycyjnie ustąpić kompanowi od zabawy:lol:. Dla mnie też to wielka radość. Dowód na to, że warto było poswięcać czas na czyszczenienie rany, na zastrzyki, na opiekę. Mam nadzieję, że Punto nie zapomniał całkiem pobytu w moim domu. Quote
AlfaLS Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Punciaczku i jak tam u Ciebie i Twojej rodzinki po wakacjach? Wyszalałeś się śliczny maluchu? Quote
punto Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='AlfaLS']Punciaczku i jak tam u Ciebie i Twojej rodzinki po wakacjach? Wyszalałeś się śliczny maluchu?[/QUOTE] U Puntka wszystko ok!.Jest zdrowy,przybrał na wadze,wygląda super.Popsuł nam się aparat dlatego brak fotek.Pozdrawiamy!!! Quote
AlfaLS Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 punto napisał(a):U Puntka wszystko ok!.Jest zdrowy,przybrał na wadze,wygląda super.Popsuł nam się aparat dlatego brak fotek.Pozdrawiamy!!! To jak się aparat "odpsuje" to prosimy o fotki. Wpadł nam wszystkim ten Punciak w oko :lol: Quote
Recommended Posts