Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Punciaczku kochany:) Ale ty sliczny jestes:D Nie dziwie sie, ze wszyscy tu sie w Tobie kochają, Nochalku ty!! I patrzy tak slodko tymi brazowymi oczkami:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nemko napisał(a):
Punciaczku kochany:) Ale ty sliczny jestes:D Nie dziwie sie, ze wszyscy tu sie w Tobie kochają, Nochalku ty!! I patrzy tak slodko tymi brazowymi oczkami:loveu::loveu::loveu:

Oj tak tak kochamy się w Nim:lol::loveu:

Posted

punto napisał(a):
[video]http://www.dailymotion.pl/video/xd5m09_m2u00262_animals[/video] Dla wszystkich cioteczek mala niespodzianka!!!

Ooo :crazyeye: jaka milusia niespodzianka :loveu:

Posted

[quote name='punto'][video]http://www.dailymotion.pl/video/xd5m09_m2u00262_animals[/video] Dla wszystkich cioteczek mala niespodzianka!!![/QUOTE]

:) wspanialy film - widac, ze Punciak jest przeszczesliwy :) pozdrawiamy:loveu:

Posted

[quote name='punto'][video]http://www.dailymotion.pl/video/xd5m09_m2u00262_animals[/video] Dla wszystkich cioteczek mala niespodzianka!!![/QUOTE]

Jestem w szoku bardzo miło zaskoczona tym filmem :) Punto tak wspaniale sobie radzi i znalazł taką fajną rodzinę :)
Czy dług za leczenie jest już spłacony ?

Posted

[quote name='kinga-kinia']Jestem w szoku bardzo miło zaskoczona tym filmem :) Punto tak wspaniale sobie radzi i znalazł taką fajną rodzinę :)
Czy dług za leczenie jest już spłacony ?[/QUOTE]
Z tego co widać w pierwszym poście to raczej nie :shake:. "Wisi" nam Punciak jeszcze na ok. 350 zł.:shake:. Może zrobimy jakąś kolejną akcję na Punciaka?

Posted

[quote name='AlfaLS']Z tego co widać w pierwszym poście to raczej nie :shake:. "Wisi" nam Punciak jeszcze na ok. 350 zł.:shake:. Może zrobimy jakąś kolejną akcję na Punciaka?[/QUOTE]

Wpłaciłam 30zł więcej nie dam rady za miesiąc znowu jakąś małą sumkę mogę wpłacić.

• 4 weeks later...
Posted

PUNCIAK czuje się wspaniale.Zdjęcia albo filmik wkrótce.Wizyty u weta regularne. Może jakaś Cioteczka odwiedzi Punciaka? Czekamy i zapraszamy!!!

Posted

punto napisał(a):
PUNCIAK czuje się wspaniale.Zdjęcia albo filmik wkrótce.Wizyty u weta regularne. Może jakaś Cioteczka odwiedzi Punciaka? Czekamy i zapraszamy!!!

ale sie ciesze :) bardzo czesto o was mysle :)

w temacie odwiedzin -
ja bardzo chetnie - bede w sobote w szczecinie - jesli nie pasuje Panstwu w ten weekend to moze nastepnym razem :)