Ziutka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Alfa, nic od 29.03.2010 nie wpłynęło dla Punciaczka :shake: A kolejne bidy czekają, jak np. szczeniak Bercik, z którym w piątek jedziemy na operację : http://www.dogomania.pl/threads/181284-Sochaczew-BERCIK-dzieciak-koniecznie-potrzebuje-operacji-POMA-A-CIE No i dużo na minusie mamy u Basterka (można zobaczyć w pierwszym poście), który ciągle jest leczony, na ostatnich stronach można zobaczyć zdjęcia jego łapki w jakim jest stanie : http://www.dogomania.pl/threads/178432-Sochaczew-BASTER-przegraA-starcie-z-Tirem-Potrzebujemy-pomocy-w-leczeniu Jest piękna Margo i Kaja wyciągnięte od psychicznie chorego z Radomia, mimo, że to nie "nasz teren" to suczki zostały zabrane, mało co ludzi tam zagląda, sunie są w hotelu : http://www.dogomania.pl/threads/182681-Sochaczew-Piekna-Margo-z-Radomia http://www.dogomania.pl/threads/182683-Sochaczew-Kaja-z-Radomia Nooo i jeszcze mamy jednego trójłapka, PEPO, u niego też cisza niestety, zaglądajcie do nas : http://www.dogomania.pl/threads/178225-Sochaczew-PEPO-POKAZOWA-AMPUTACJA-RATUNKU Wszystkie nasze psiaki mają wątki na dogo ale nocy by Wam nie starczyło żeby je przejrzeć :shake: Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Postaram się wcześniej czy później wdepnąć na te podane wątki ale teraz wypadałoby jakoś zamknąć sprawę Punciaka. CIOTKI BŁAGAM POMÓŻMY FUNDACJI NERO Jak każda z nas da 5,10 czy 20 zł. to im zawsze ten minus się zmniejszy........Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że to tak strasznie głupio - tu się cieszymy że Punciak w domu / i zresztą super jest tak się cieszyć/ ale ta radość jest taka jakaś niepełna bo ten dług ta radość tak zmniejsza......... Na dobry początek przekazuję na pokrycie długu Punciaka 20 zł:lol:. Błagam przyłączcie się - każda złotówka jest ważna....:modla::modla::modla: Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/176617-Sochaczew-Fundacja-NERO-psi-wAE-tek to wątek fundacyjny są tam prawie wszystkie psiaki, które potrzebują wsparcia. Prawie każdemu coś dolega, a jeśli jest w miarę zdrowy to jest w ciązy i trzeba sterylizować "na już". Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='luka1']http://www.dogomania.pl/threads/176617-Sochaczew-Fundacja-NERO-psi-wAE-tek to wątek fundacyjny są tam prawie wszystkie psiaki, które potrzebują wsparcia. Prawie każdemu coś dolega, a jeśli jest w miarę zdrowy to jest w ciązy i trzeba sterylizować "na już". Dlatego wydaje mi się że dobrze by było żeby te co już pomocy nie potrzebują były chociaż na zero:lol:. Tylko, kurcze, na razie to taki sobie dialog prowadzimy ale może ktoś do nas jeszcze dołączy.......... W każdym razie mój skromny przelew poszedł.......... Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 24 kwietnia w Sochaczewie jest festyn. Chcemy tam wystąpić ze stoiskiem reklamowym. Chemy zorganizować puszkę do zbierania datków - mamy pozwolenia na zbieranie do puszek. Ma byc jakieś ciągnięcie fantów - Olcia już przygotowyje fanty. Ale jeśli ktoś ma coś co mogłoby być fantem w loterii to chetnie przyjmujemy. Może ktoś ma jekiś pomysł co jeszcze można tanio zorganizować? Quote
zdrojka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A ja jestem cały czas i się dokładam 50 zł na spłatę długu. Cholercia, w końcu mnie mój TZ wygoni pod most, ale co zrobić, serce nie sługa :) Tylko ciiiiiii, bo on nic nie wie ;) Quote
luka1 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='zdrojka']A ja jestem cały czas i się dokładam 50 zł na spłatę długu. ;)[/QUOTE] Wielkie dzieki, wielkie - na prawdę Quote
AlfaLS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='zdrojka']A ja jestem cały czas i się dokładam 50 zł na spłatę długu. Cholercia, w końcu mnie mój TZ wygoni pod most, ale co zrobić, serce nie sługa :) Tylko ciiiiiii, bo on nic nie wie ;)[/QUOTE] Super to już będzie 70 zł. mniej tego długu:lol:. Punciaku, może uda się wyjść na prostą żeby Cię Ciotki z Sochaczewa dobrze wspominały - także w kwestii finansowej:lol: Quote
Ziutka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Doszły wpłaty dla Punciaka :) Zdrojka 50,- Halina R. z Warszawy 25,- AlfaLS 20,- BARDZO...BARDZO...DZIĘKUJEMY :loveu: Quote
AlfaLS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Super:multi: Punciaczku Twój bagaż długu udało się troszkę zmniejszyć:lol: Quote
AlfaLS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kochani dostałam dziś takiego mejla: WITAM.Ciagle nie moge sie dostac na forum ,ale skorzystam z Pani uprzejmosci.Czytamy watek Punto imamy nadzieje ze uda sie splacic dlug.Chcialoby sie wejsc na bazarek i policytowac ale......Postanowilismy ze wplacimy na konto mala sumke w kwocie 100 zl/ to nie duzo ale zawsze.Czekamy na ksiazeczke zdrowia i umowe. Pozdrawiam!!! I mam teraz pytanie: do kogo potężnego trzeba napisać żeby Rodzina Punciaka mogła z nami normalnie rozmawiać? Ktoś gdzieś już pisał ale jak na razie nie ma efektu:shake: A tutaj widać ewidentnie, że możemy mieć fajnych ludzi na dogo, którzy czytają wątki, chcą brać udział w bazarkach a nie mogą - kurcze nie rozumiem tego??????? Quote
Vlk Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 a czemu nie moga sie dostac? jaki jest komunikat? Ile Punciakowi zostalo jeszcze dlugu? Sa jakies bazarki? JAk tak to poprosze o linka, moze akurat cos sie znajdzie, jestem uposledzona teraz komputerowo, bo moj komputer sie posypal calkowicie i bywam chwilami na takim malutkim notebooku... Quote
Ziutka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 AlfaLS napisał(a):Czekamy na ksiazeczke zdrowia i umowe. Pozdrawiam!!! Książeczka zdrowia pojechała z Puntem ale ciocia Pati zapomniała ją dać Karolinie, Pati wysłała książeczkę przed Świętami bezpośrednio do domku Punto :) Umowę odeślemy jak tylko do nas przyjdzie. Quote
Nemko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Punciaku kochany, juz ten miesiac jest cieniuuutki, ale wplace na konto fundacji 10zł. Poza tym z bazarku mautko...:( na Punciaka 8zł:(((( bo tylko 2 rzezcy sprzedane a na 3 pieski bazarek dzielony....ale zawsze cos Quote
AlfaLS Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nemko napisał(a):Punciaku kochany, juz ten miesiac jest cieniuuutki, ale wplace na konto fundacji 10zł. Poza tym z bazarku mautko...:( na Punciaka 8zł:(((( bo tylko 2 rzezcy sprzedane a na 3 pieski bazarek dzielony....ale zawsze cos Nemko kochana - grosz do grosza i wyprowadzimy naszego Punciaka na prostą /finansową/;) Quote
Ziutka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Doszły wpłaty dla Punciaczka od : Nemko 10,- Krzysztof N. (Doluje) 100,- Serdecznie dziękujemy :):):):):) Quote
AlfaLS Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ziutka napisał(a):Doszły wpłaty dla Punciaczka od : Nemko 10,- Krzysztof N. (Doluje) 100,- Serdecznie dziękujemy :):):):):) Super!!!!!!! Kto ma jeszcze zbędną 5-tkę??????? Quote
Sobianeczka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dokładamy się i my do skarpety Punciaka. Quote
luka1 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Dziękujemy i dziękujemy i jeszcze raz wielkie dzięki. Uzupełnie pierwszy post jak sie zaloguję na banku . Narazie nigdzie mnie nie loguje tylko na dogo. Quote
Ziutka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Sobianeczka napisał(a):Dokładamy się i my do skarpety Punciaka. Część Karolcia :) wielkie dzięki za pomoc :) I jaki masz ładny avatarek z naszą Klementynką i Śnieżką :) Quote
Vlk Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ile jeszcze brakuje? Podnoszę dług Punciaczka :) jak tam u niego w domku? Quote
Ziutka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Sobianeczka napisał(a):Dokładamy się i my do skarpety Punciaka. Karolcia, doszła Twoja wpłata : 30,- Serdecznie dzięki :) Quote
AlfaLS Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 łolkiee napisał(a):Dawno już nie było zdjęć... :-( Bo na razie nic nowego nie dostałam, a Pan Krzysztof pewnie dalej ma problemy z logowaniem:shake:. Może jednak coś nam przyśle?;) Quote
carolinascotties Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 a moze tak zalozyc nowego maila panu Krzysztofowi i jeszcze raz dokonac rejestracji z nowym nickiem - moze Punto ;) potem przeslac Panu szczegoly - i gotowe... zaraz sprobuje to zrobic. Wtedy Pan Krzysztof tylko pozmienia hasla... Quote
Recommended Posts