Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='carolinascotties']dzieki Łolkiee :) ale ja tesknie za tym Punciakiem :) taka przylepka - krok w krok za mna chodzil.. i taki madry - jak widzial, ze wchodze do lazienki to czekal na mnie w pokoju :) albo to - po pierwszej nocy - rzucilam jego smycz na podloge przy kanapie - poznym popoludniem,kiedy sprzatalam - Punciak usiadl przy tej smyczce i zagladal mi gleboko w oczy - zrozumialam :) wyszlismy - i zaraz byla kooopa :)
Wiem wiem... to nie jest głupi pies... a jak on przy sprzątaniu pomagał... miski były zawsze puściutkie i czyściutkie :)

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuza1308']Ja też nie mogę się doczekać...
Ciekawe czego to cioteczki nie mogą się doczekać?:evil_lol:
Czyżby wiadomości o naszym Punciaczku? Ależ proszę bardzo - dzisiejsza poczta z domku Puntowego :lol: Widocznie Pan wciąż jeszcze nie może pisać na dogo, ciekawe dlaczego tak długo? Dogo wpuść Pana od Punciaka:modla:
Wiadomość z domku:
Witam.Wlasnie wrocilismy ze spaceru. Punto sie wubiegal i teraz odpoczywa.Wczoraj zostal wyczesany i wykapany, byl dzielny.Co rano odprowadza dzieci do szkoly i najchetniej by tam zostal.Dzieci sa nim zauroczone,tak jak nauczyciele.Dzieci specjalnie przychodza zeby sie z nim pobawic.Nie przeszkadza im ze ma 3 lapki,ale niektorzy dorosli?.....Jest bardzo grzeczny i duzo rozumie,super PIES!!! Rozumiem Cioteczki ze zanim tesknia, ale mysle ze jest mu dobrze.Z jedzeniem na poczatku byl maly problem , ale teraz jest OK.Pozdrawiamy i zyczymy Wesolych Swiat!!!
A teraz fotki:
Na początek te OCZY:

i inne:

cdn............

Posted

Kolejne fotki, tym razem spacerowe :lol::

i ostatnie takie "po spacerkowe"

Pozdrawiamy Rodzinkę Punciaka i pięknie dziękujemy, że o nas Państwo nie zapominają:lol:

Posted

[quote name='luka1']Ciekawe czy nas jeszcze pamięta? :-( Wesołych Świąt rodzinko Puntka[/QUOTE]
Napewno pamięta :)
Ja wysłałam właśnie zdjęcia do Auxilium bo cały Zespół prosił o foteczki :)

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Jego nie można nie kochać!!!!!
Punciaku...bądź zdrów!!!
Specjalne życzenia dla wspaniałej rodzinki Punciaka ze Szczecina.
Dla wszystkich fanów Punciaka i nie tylko:

Posted

Kochane Cioteczki a ja sobie pozwolę tak z innej beczki. Pewnie dziewczynom z Sochaczewa trochę głupio o tym pisać ale już sam tytuł mówi sam za siebie:shake:. Bardzo się cieszymy, że Punciak jest zdrowy, że ma nowy dom ale jego dług ma ciągle ten sam dom - kieszeń Fundacji NERO. Nie czarujmy się, gdyby nie ta fundacja to Punciaka by nie było wśród nas. Jak dobrze patrzę na pierwszy post to ciągle brakuje ponad 700 zł:shake:. Błagam zróbmy jakąś zbiórkę, bazarki i pomóżmy im - one za to pomogą następnej bidzie....Nie zostawiajmy ich samych z tym problemem to 2-3-4 takie przypadki i ciotki nam się wyłożą i kto będzie pomagał??????

Cioteczki z Sochaczewa czy pierwszy post jest aktualny? Czy od 29.03.2010r. nic już na Punciaka nie wpłynęło? Bardzo Was proszę o aktualizację a inne Ciotki / i Wujaszków - jeśli tacy na wątek zaglądają / o spojrzenie wgłąb portfeli i poratowanie troszkę Punciaka. Sama też zrobię jakiś bilansik i coś spróbuję się z Punciakiem podzielić. A żeby przykrość dzielenia się troszkę osłodzić - spójrzcie na niego.......Bez Fundacji NERO by tych zdjęć nie było.......