Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
jak ja za nim tesknie - Ciotki...nie macie pojecia... wieczorem wstawie zdjecia...

Wiem,że tęsknisz..... to taki słodziak! To wspaniale,że znalazł domek! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Różowego Nochalka :cool3:

Posted

carolinascotties napisał(a):
jak ja za nim tesknie - Ciotki...nie macie pojecia... wieczorem wstawie zdjecia...

Czy już jest ten wieczór? Bo my tak grzecznie czekamy ale jak nam się znudzi to czekanie to :mad:

Posted

No jak sie ciesze!!! A to wszystko w sumie od Sopelka sie zaczęło naszego:):) Jak dobrze, ze ten pan sie odezwał wtedy:D:D:D Tak sie ciesze, ze to wszystko wypaliło, udało się!!!! Juuuuuuuuuuuuuuuuupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Posted

Doszły wpłaty dla Punto :

Dorota S. i Krzysztof N. 100,-
Kas999 (bazarek) 25,- (w tym 5,- przesyłka)
Wunia (bazarek) 10,- (w tym 5,- przesyłka)
Amica (bazarek) 15,- (w tym 5,- przesyłka)

Serdecznie dziękujemy :):):):):)

Posted

Od dawna śledziłam Sopelkowy wątek. Trzymalam mocno kciuki, by w końcu znalazł się w tym DS i widzę, że UDAŁO SIĘ!!!! Normalnie uśmiech mam jak banan, od ucha do ucha, a gdybym ich nie miała, byłby dookoła głowy :):):):):) Gratuluję!!! Ze szczerego serca nowym właścicelom, też gratuluję i dziękuję!!

Wesołych Świąt Wam wszystkim życzę!!

ps. częściej tu bywam niż pisemnie się udzielam!

Posted

Zgubił mi się gdzieś wątek Punciaka, teraz na niego znów trafiłam.
Cała ta historia z Sopelkiem i Puntem to piękny materiał na psią opowieść z dreszczykiem i podwójnym happy endem!
Punciakowi z Rodziną życzę wszystkiego najlepszego na nowej, wspólnej drodze życia!

Posted

Ziutka napisał(a):
Doszły wpłaty dla Punto :

Dorota S. i Krzysztof N. 100,-
Kas999 (bazarek) 25,- (w tym 5,- przesyłka)
Wunia (bazarek) 10,- (w tym 5,- przesyłka)
Amica (bazarek) 15,- (w tym 5,- przesyłka)

Serdecznie dziękujemy :):):):):)

Transport do Piły kosztował nas 260 zł. Taniej, bo z powrotem jechał z Pati jakiś piesek.

Posted

[quote name='luka1']czy ludzie Punto już się zarejestrowali na dogo?

Pisalam Wam o tym TUTAJ, jak bylam u Pana :)
tu jest problem - Pan ma konto - cypis1973 - niestety moze sie logowac, ale nie ma zadnych uprawnien - tych, ktore widac na samym dole strony, po lewej :)

chyba link aktywacyjny nie przyszedl... trzeba by zglosic na technicznym.

Posted

dzieki Łolkiee :) ale ja tesknie za tym Punciakiem :) taka przylepka - krok w krok za mna chodzil.. i taki madry - jak widzial, ze wchodze do lazienki to czekal na mnie w pokoju :) albo to - po pierwszej nocy - rzucilam jego smycz na podloge przy kanapie - poznym popoludniem,kiedy sprzatalam - Punciak usiadl przy tej smyczce i zagladal mi gleboko w oczy - zrozumialam :) wyszlismy - i zaraz byla kooopa :)