carolinascotties Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 spacer zaliczony - kolacja zjedzona :) teraz laba :) rano wyruszamy,niestety nie bede miec dostepu do sieci przez weekend -zadzwonie do Malibo - i zdam relacje :) Quote
Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No nie moge!!! Alez on slodki boszzzzzzzzzzzzzzz jak królewicz, ktorego złote lica muska struga światła porannego:D:D:D Quote
carolinascotties Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 :) hahaha - znuzony po trudach dnia poprzedniego :) ku nowym, nieznanym obrazom przyszlosci- mysli jego mkna... hihi - Nemko - czym Ty mnie zarazilas??? ;) Quote
łolkiee Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/182500-komunia-juA-tusz-tusz-zestawy-komunijne-dla-Punto-do-1-04?p=14359744#post14359744 Quote
Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Poezją moja kochana Carolinascotties, poezją prosto z serca...bo OTO PUNTO KU WSPANIALEJ PRZYSZLOSCI KROCZY NA SWYCH TRZECH LAPKACH!! Quote
Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a A PROPOS JEGO BRATA BLIZNIAKA - SOPLA VEL MISKA wczoraj go widzialam i ma sie bardzo dobrze:) zaczął sie sezon na suczki i juz raz udalo mu sie zwiac czortowi jednemu, ale pan zaraz go znalazł....ech....Sopciu..., Sopciu....powsinoga jedna:D Quote
malibo57 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No, witanctwo:) Jestem w kontakcie z Karoliną i z państwem "punciakowymi", więc wszelkie pytania i niejasności ogarniamy na bieżąco. Szerokiej drogi! Już czekam na relację. Karolino, prawda, Nochal R. jest niemożliwy:) Quote
carolinascotties Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nochalek dziękuje :)) - juz jestesmy po spacerze - Uszko i Punto spia - i ja leze juz w lozku i wszystkim zycze spokojnej nocy :) Quote
Ziutka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 carolinascotties napisał(a):Nochalek dziękuje :)) - juz jestesmy po spacerze - Uszko i Punto spia - i ja leze juz w lozku i wszystkim zycze spokojnej nocy :) I wzajemnie :) ale proszę nie zapomnieć ucałować nochalka na dobranoc od cioteczek :) Quote
AlfaLS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='carolinascotties']wszystko juz wiem. Rozmawialam z Panem :) oglaszam wszem i wobec, ze z Panem i cala Rodzina spotkam sie jutro :) w godzinach wczesnego wieczoru ;) mialam jechac dzis - ale cos mnie cisnienie spadajace przytloczylo - wiec wyruszam jutro raniutko :) Punciak zostanie odstawiony do mnie, gdzie poczekaja sobie z Uszelinka, az zalatwie pewna urzedowa sprawe - dobrze, ze to ta z rodzaju przyjemnych :) potem skoczymy na pozegnalny sacerek i udamy sie do NOWEGO DOMKU :) Bardzo Cię proszę przypomnij Panu że my tu czekamy na fotki i jak Pan nie może wstawić to zawsze może do mnie wysyłać na skrzynkę a ja szybciutko wstawię:lol:. Quote
carolinascotties Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witam, jestem u Nowej Rodziny Punto :) wszystko Wam napisze w niedziele :):):) prosze zgloscie na technicznym, zeby wyslali link aktywacyjny do uzytkownika cypis1973 - to Nowy Pan Punta :) Quote
AlfaLS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 carolinascotties napisał(a):Witam, jestem u Nowej Rodziny Punto :) wszystko Wam napisze w niedziele :):):) prosze zgloscie na technicznym, zeby wyslali link aktywacyjny do uzytkownika cypis1973 - to Nowy Pan Punta :) A gdzie tego szukać? Zeby wysłać? Quote
zuza1308 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 carolinascotties napisał(a):Witam, jestem u Nowej Rodziny Punto :) wszystko Wam napisze w niedziele :):):) prosze zgloscie na technicznym, zeby wyslali link aktywacyjny do uzytkownika cypis1973 - to Nowy Pan Punta :) Ojej, ja też nie wiem gdzie to napisać... Już nie mogę się doczekać niedzieli !!! Jestem bardzo ciekawa..... Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przepraszam za offa ... potrzebuję pomocy ... :(:(:( http://www.dogomania.pl/threads/182608-A-A-dA-pluszowe-szczeniAE-ta-bardzo-pilne-DT-DS Quote
AlfaLS Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Czy Cioteczki gotowe na oglądanie Punciaka? Jeśli tak to proszę bardzo. Dostaliśmy 4 fotki od Punciaka i mejla treści: witam!oto kilka dzisiejszych zdjec. punto jest wspanialy. pozdrawiam A oto i on: Czekamy na więcej fotek i na więcej opowieści z nowego domku, prawda? Dziękujemy za te fotki, które już dostaliśmy:lol: Quote
malibo57 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Różowy Nochal już zakotwiczył:) Karolino, dzięki! I dzięki Wam wszystkim, bo to Wasze dzieło. Quote
Sobianeczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jak dobrze zobaczyć takie szczęśliwe zakończenia (chociaż właściwie to dopiero początek nowego życia dla Punciaka oraz pięknej relacji człowiek-pies). Trzymałam kciuki za dobry dom dla Punto, cieszę się bardzo że taki właśnie znalazł : ) Quote
czerda Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja też pozdrawiam wszystkich , którzy okazali mu serce -zaglądałąm do wątku od początku i bardzo się cieszę Quote
amica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Yupi! Jak sie cieszę, że Puncio już w domku i wreszcie pewny swego miejsca. Cioteczki spisałyście się na medal!!! Quote
polubek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Punciolek ty już szczęśliwy że chodzisz nawet na trzech łapkach a Roxi może tylko pełzać. zajrzyjcie, pomóżcie. http://www.dogomania.pl/threads/182613-FPR-ZwP-3-miesiAE-czna-Roxi-potrzebuje-600-zA-aby-znowu-A-YAE-PomA-A#post14375950 Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='AlfaLS']Czy Cioteczki gotowe na oglądanie Punciaka? Jeśli tak to proszę bardzo. Dostaliśmy 4 fotki od Punciaka i mejla treści: witam!oto kilka dzisiejszych zdjec. punto jest wspanialy. pozdrawiam A oto i on: Czekamy na więcej fotek i na więcej opowieści z nowego domku, prawda? Dziękujemy za te fotki, które już dostaliśmy:lol: cudowne zdjecia, wspaniala Rodzina:) Quote
papryka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 sliczny, kochany i szczesliwy:)))))))))) w koncu!!!!!! Quote
Recommended Posts