Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a A PROPOS JEGO BRATA BLIZNIAKA - SOPLA VEL MISKA wczoraj go widzialam i ma sie bardzo dobrze:) zaczął sie sezon na suczki i juz raz udalo mu sie zwiac czortowi jednemu, ale pan zaraz go znalazł....ech....Sopciu..., Sopciu....powsinoga jedna:D

Posted

No, witanctwo:)
Jestem w kontakcie z Karoliną i z państwem "punciakowymi", więc wszelkie pytania i niejasności ogarniamy na bieżąco.
Szerokiej drogi! Już czekam na relację.
Karolino, prawda, Nochal R. jest niemożliwy:)

Posted

carolinascotties napisał(a):
Nochalek dziękuje :)) - juz jestesmy po spacerze - Uszko i Punto spia - i ja leze juz w lozku i wszystkim zycze spokojnej nocy :)

I wzajemnie :) ale proszę nie zapomnieć ucałować nochalka na dobranoc od cioteczek :)

Posted

[quote name='carolinascotties']wszystko juz wiem. Rozmawialam z Panem :)

oglaszam wszem i wobec, ze z Panem i cala Rodzina spotkam sie jutro :) w godzinach wczesnego wieczoru ;)

mialam jechac dzis - ale cos mnie cisnienie spadajace przytloczylo - wiec wyruszam jutro raniutko :) Punciak zostanie odstawiony do mnie, gdzie poczekaja sobie z Uszelinka, az zalatwie pewna urzedowa sprawe - dobrze, ze to ta z rodzaju przyjemnych :) potem skoczymy na pozegnalny sacerek i udamy sie do NOWEGO DOMKU :)

Bardzo Cię proszę przypomnij Panu że my tu czekamy na fotki i jak Pan nie może wstawić to zawsze może do mnie wysyłać na skrzynkę a ja szybciutko wstawię:lol:.

Posted

Witam, jestem u Nowej Rodziny Punto :) wszystko Wam napisze w niedziele :):):)

prosze zgloscie na technicznym, zeby wyslali link aktywacyjny do uzytkownika cypis1973 - to Nowy Pan Punta :)

A gdzie tego szukać? Zeby wysłać?

Posted

Witam, jestem u Nowej Rodziny Punto :) wszystko Wam napisze w niedziele :):):)

prosze zgloscie na technicznym, zeby wyslali link aktywacyjny do uzytkownika cypis1973 - to Nowy Pan Punta :)

Ojej, ja też nie wiem gdzie to napisać... Już nie mogę się doczekać niedzieli !!! Jestem bardzo ciekawa.....

Posted

Czy Cioteczki gotowe na oglądanie Punciaka? Jeśli tak to proszę bardzo. Dostaliśmy 4 fotki od Punciaka i mejla treści:

witam!oto kilka dzisiejszych zdjec. punto jest wspanialy. pozdrawiam

A oto i on:

Czekamy na więcej fotek i na więcej opowieści z nowego domku, prawda?
Dziękujemy za te fotki, które już dostaliśmy:lol:

Posted

Jak dobrze zobaczyć takie szczęśliwe zakończenia (chociaż właściwie to dopiero początek nowego życia dla Punciaka oraz pięknej relacji człowiek-pies). Trzymałam kciuki za dobry dom dla Punto, cieszę się bardzo że taki właśnie znalazł : )

Posted

[quote name='AlfaLS']Czy Cioteczki gotowe na oglądanie Punciaka? Jeśli tak to proszę bardzo. Dostaliśmy 4 fotki od Punciaka i mejla treści:

witam!oto kilka dzisiejszych zdjec. punto jest wspanialy. pozdrawiam

A oto i on:

Czekamy na więcej fotek i na więcej opowieści z nowego domku, prawda?
Dziękujemy za te fotki, które już dostaliśmy:lol:

cudowne zdjecia, wspaniala Rodzina:)