Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papryka napisał(a):
brawo Isadoro:))))))))) powinien dostac taka kartke ten pal... co niby sie lekarzem nazywa!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem tego samego zdania... Isadora dodała cudzysłów a słowo "Doktorze" i chyba też ma takie zdanie...:)

Posted

Znowu nadrabiam zaległości w czytaniu. Film wspaniale pokazuje, że Punto biega co najmniej tak dobrze jak pies z 4 łapkami. Z lewej strony patrząc w ogóle nie widać, że nie ma łapki. A "pocztówka" do pana "doktora" jest cudowna i wymowna. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę przed-adopcyjną :kciuki:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Jak wszystko dobrze pójdzie pojedzie że mną katarzyna kuczewska ;).

Powodzenia Cioteczki :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

malibo57 napisał(a):
Alfa, dostałaś PW? Zapomniałam napisać, że właśnie ruszyły ogłoszenia Punto od nas. Jako rezerwa, w razie czego.

Dostałam, wszystko skrzętnie zanotowałam ;). A jak przewidujecie, kiedy Punto może iść do swojego nowego domu? Pytam jakby padło takie pytanie jutro.......

Posted

Ziutka napisał(a):
W poniedziałek lub środę jedziemy na kontrolę z przystojniaczkiem i jak doktor pozwoli to będzie mógł iść już do DS :)

Mojego Punto chcą oddać ;(

Posted

malibo57 napisał(a):
Zapomniałam napisać, że właśnie ruszyły ogłoszenia Punto od nas. Jako rezerwa, w razie czego.

I już było jedno zapytanie

Posted

elmira napisał(a):
O matko, ciotki jesteście WIELKIE!!!

NO ja to może jestem wielka ale żeby zaraz mi to wypominać :evil_lol: No cóz lubię ciateczka kremowe, a co? niech sie martwią ci co będą nieśli :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
NO ja to może jestem wielka ale żeby zaraz mi to wypominać :evil_lol: No cóz lubię ciateczka kremowe, a co? niech sie martwią ci co będą nieśli :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to wizyta się odbyła;). Pojechałam wraz z moją Tarcią bo zawsze co dwie głowy to nie jedna - nawet jeśli ta druga głowa to głowa psa:evil_lol:. I mogę szczerze polecić ten domek dla Punciaka. Chłopie trafiło Ci się że chyba lepiej nie mogło:lol:. Państwo decyzję o przyjęciu do domu psa gruntownie przemyśleli, to nie jest chwilowy kaprys. Dojrzewali do tego 3 lata, czekając m.in. żeby dzieci były starsze. Oni nie chcą w tej chwili psa - oni chcą Punto:lol:. Nie przeszkadza im że ma trzy łapki, zresztą wśród znajomych zwierzaków są już takie więc i oswoić się z tą myślą było łatwiej. Chłopcy, w wieku 11 i 8 lat już chodząc po sklepach planują co kupią Punciakowi jak do nich przyjedzie. Zresztą piłeczki to już kupili przecież mogą chwilę poczekać, nie? Pies prawie cały czas będzie pod opieką. Państwo tak pracują że w ciągu dnia może się trafić 2-3 godzinna przerwa że nie ma ich w domu ale to w tym czasie chłopcy już są po powrocie ze szkoły. Mieszkanie jest na parterze a to ważne dla naszego malucha;). Za budynkiem duży bezpieczny teren do biegania. Ruchliwa droga jest stosunkowo niedaleko ale dostanie się do niej jak dla psa - skomplikowane. Nie sądzę, żeby poszedł na tą drogę mając naprawdę fajny teren pod ręką a właściwie łapką:evil_lol:. Państwo są za kastracją psiaka, czytali na ten temat sporo i wiedzą że to dla zdrowia psa. Jak wyjazd na wakacje czy inne krótkie wojaże - to z psem. Jakby stało się już total nieszczęście że muszą wyjechać sami /aczkolwiek nie chcą nawet tej opcji rozważać/ to pies będzie miał opiekę ze strony rodziny;).
Reasumując - jakby to był mój tymczas - do tej rodziny bym oddała:lol:.
Państwo zgadzają się na wizytę poadopcyjną a jak Panu się uda wreszcie dostać na dogo to i relacje ze zdjęciami będą:lol:.
W razie jak o czymś nie napisałam pytajcie - tutaj albo na PW.

I CHCĄ PSIAKA JAK NAJSZYBCIEJ BO SIĘ NIE MOGĄ GO DOCZEKAĆ. WSZYSCY!!!!!!!!!