carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 :( wszystko bylo dograne ...niestety ktos mi popsul szyki... Trzymam kciuki za Twoje Kocisko Alfa! Quote
AlfaLS Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Pan potwierdził wizytę, jadę w sobotę ok. 11-tej. Jak dziewczyny od Punciaka chcą żebym na coś szczególnie zwróciła uwagę proszę o PW;). Quote
carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Alfa - a co z wizyta Twoja? tj. Twego kota? Quote
Nemko Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Alfa, to jedzies??? TO WSPANIALE!!dZIEWCZYNY, MUSIMY TO DOGRAC!!! Tak bardzo bym chciala, by Punto znalazl dobry domek, a jest szansa!! Alfa blagam...pojedz na ta wizyte...:'( Quote
AlfaLS Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Nemko napisał(a):Alfa, to jedzies??? TO WSPANIALE!!dZIEWCZYNY, MUSIMY TO DOGRAC!!! Tak bardzo bym chciala, by Punto znalazl dobry domek, a jest szansa!! Alfa blagam...pojedz na ta wizyte...:'( Pojadę, pojadę - najgorzej że chyba sama :shake: Wizytę u weta muszę załatwić o 10-10,30 i później z kotem do Pana Puntowego;). Mam nadzieję tylko że uda mi się to tak zgrać;). Niestety nasz wet jest bardzo dobry a przez to są do niego zawsze kolejki ale pojadę już o 9,30-9,40 / choć przyjmuje w soboty od 10-tej / to mam nadzieję, że załapiemy się jako pierwsi albo drudzy i szybko wszystko załatwimy. Na szczęście lecznica jest po drodze do Pana więc nie będę nadrabiała przez pół miasta:lol:. Zresztą może Greven jeszcze się zdecyduje jechać to inaczej to zorganizujemy - ale jak jej nie będzie pasowało to my już sprawę załatwimy;). Tylko kurcze chciałam do Pana jechać z moją sunią a tak to chyba nie bardzo - pomyślą sobie że jakaś krejzi przyjechała z kotem, z psem.......:smhair2::crazyeye: Quote
Nemko Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Alfa, o to, co sobie pomyslą nie martw sie:) zaraz napisze na priv:) Quote
amica Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Oby wizyta była udana i Puncio znalazł swój dom. Quote
Nemko Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dziewczyny...a wiecie dlaczego ta akcja szukania i organizowania wizyty przedadopcyjnej tak ciagle w powijakach??Mam pewna teorie... Zastanawiam sie , czy sami zainteresowani, czyli opiekunowie Punto w ogole wyrazają taką chec posłania psiaka do Szczecina, bo slaby jest odzew z ich strony...My tak naprawde nie wiemy, co oni o tym wszystkim mysla...Organizujemy akcje przedadopcyjna a tak naprawde nie ma takiej klarownej wspolpracy z tej drugiej strony... Quote
AlfaLS Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Co prawda, to prawda.......... Na tej wizycie to chyba najbardziej zależy Nemko, carolinascoties, mnie i kilku innym ciotkom takim nie mającym bezpośredniego kontaktu z psiakiem.........:shake: Quote
malibo57 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ludzie! My daleko. Wszyscy, których znamy z tamtych stron są na tym wątku:) Każdy domek trzeba sprawdzić. Na co zwrócić uwagę? Punto musi być akceptowany bezwarunkowo - już to wałkowałyśmy. Jeśli zauważycie jakieś wahanie, niepewność ze strony dorosłych, czy dzieci, to same będziecie wiedziały... Dla nas to pies specjalnej troski - musi być chciany i kochany, jak każdy, tylko jeszcze bardziej:) Aha, jeszcze jedno. Nie naciskamy i nie poganiamy, bo Punto musi sie dobrze zagoić. Trzeba ludzi uczulić na to, że nawet przez kilka miesięcy kikutek będzie wrażliwy na urazy, typu stłuczenie przy wywrotce, itp. Tak jest u drugiego naszego trójłapka, Pepo. Ostatnio upadł i wył przez kilka minut:( Quote
Vlk Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 no ja trzymam kciuki, żeby było ok... cały czas chodzi o tę rodzinkę i pana, co już się wcześniej interesował? Oby wszystko wypaliło i oby to był super domek! Quote
malibo57 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 AlfaLS, posyłam Ci kontakty na PW. I dzięki oraz kciuki za kota! Mocno. Quote
luka1 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 tak, domek musi być super. Przypomnę, że Punto lubi leżeć obok swojego człowieka z łapkami na klanach i wtedy trzeba go miziać. Quote
Nemko Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Alfa na pewno wszystko skrupulatnie zanotuje i nawet niech zerka na kartke podczas wizyty, aby nic jej nie umknęlo...Na pewno jak bedzie miala cien watpliwosci, nie "da" im psa. Piewrsze wrazenie jest najwazniejsze i nigdy nie myli. Quote
Wunia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 a czy ja mogłabym zapytać o zdrowie różowego nochala? Tak się wcinam w te arcyważne dla jego przyszłości dysputy, ale chciałabym wiedzieć ... Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 oooo Isadoro-mocne!!! taka powinna isc na Wielkanoc.... do pana "doktora" Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 carolinascotties napisał(a):oooo Isadoro-mocne!!! taka powinna isc na Wielkanoc.... do pana "doktora" To może jeszcze jajeczko dorobię :) Patrzę na tego mordziaka i gule mam w gardle jak pomyślę..... Quote
Ziutka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Isadora7 napisał(a):To może jeszcze jajeczko dorobię :) Ooo tak...poprosimy jeszcze o jajeczko ;) Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dla pana "doktora" to trzeba jakiegoś zbuka poszukać Quote
Ziutka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dorotka, ja w Ciebie wierzę i wiem, że znajdziesz tego zbuka :diabloti: Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Isadora7'] ..................... [quote name='Isadora7']To może jeszcze jajeczko dorobię :) Patrzę na tego mordziaka i gule mam w gardle jak pomyślę..... I tona zbuków by nie wystarczyła... trzeba dziękować Ciotkom, że tak sprawnie przeprowadziły akcję i naszym wszystkim Aniołom - za skierowanie ludzi, którzy znaleźli Punciaka - do Fundacji :) a teraz OT - spojrzcie na to cudo - jak moze to byc najbrzydszy zwierzak na swiecie - nie zgadzam sie!!! http://www.youtube.com/watch?v=8IqK-pIuSLs wyglada, jak z bajki!!! Quote
AlfaLS Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny a jak Wy przewidujecie, kiedy Punciak mógłby jechać do swojego domku? Quote
papryka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 brawo Isadoro:))))))))) powinien dostac taka kartke ten pal... co niby sie lekarzem nazywa!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts