Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do tej pory wizyta była odkładana tylko i wyłącznie ze względów zdrowotnych moich ale i Państwa bo tam zachorowała najpierw Pani, później dzieci a na końcu i Pana choroba dopadła:shake:. Ja też jestem za tym żeby wizyta już była bo "telefonicznie" dom zapowiada się bardzo dobrze a i lepiej dla ciotek opiekujących się psem, żeby miały już jakąś jasną sytuacje;). Tylko ja teraz naprawdę nie dam rady, nie mogłam przewidzieć że tyle rzeczy mi wyskoczy na raz: nawał pracy, ciężka choroba własnego kota, terminy rozliczeń a i na pogrzeb Talcott trzeba iść bo .......trzeba:-(.
Służę adresem do Pana i jego numerem telefonu...........

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano, ano ... ale co ma wisieć nie utonie ... dla mnie trochę zbyt daleko ... a może Nemko? chociaż ona też zaganiana ...
Najważniejsze to godnie pożegnać Talcott :(

Posted

Dzewczyny, ja najwczesniej bede w szczecinie za 2 tygodnie. Wczesniej nie dam rady.Mam troche kilosow do Szcz...BARDZO BYLOBY SZKODA TEGO DOMKU!!!! NAPRAWDE POSTARAJCIE SIE PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!

Posted

Najlepiej byłoby gdyby do Pana mogła podjechać carolinascotties lub Greven bo one są ze Szczecina - jak nie będą mogły to ja w sobotę stanę na rzęsach a do tego Pana podjadę.Chyba że w międzyczasie ktoś się ze Szczecina objawi. Zresztą w piątek na pogrzebie Talcott się może uda dogadać.

Posted

zjezdzam na weekend do Szczecina. mogę w sobotę - caly dzien lub niedzielę - do 15tej.

Prosze zapytajcie Pana, czy te dni wchodza w gre - jesli tak - prosze o PW - a jesli dogo nie zadziala...(dmucham na zimne) - Nemko ma moj numer telefonu.

lub mail - tak jak nick @yahoo.com

Posted

carolinascotties napisał(a):
zjezdzam na weekend do Szczecina. mogę w sobotę - caly dzien lub niedzielę - do 15tej.

Prosze zapytajcie Pana, czy te dni wchodza w gre - jesli tak - prosze o PW - a jesli dogo nie zadziala...(dmucham na zimne) - Nemko ma moj numer telefonu.

lub mail - tak jak nick @yahoo.com

byloby super jakby udalo sie spr domek w koncu:)))))) moze maluch bylby juz w domku niedlugo:)))) i to swoim domku:)

Posted

[FONT=Tahoma]Punto musiał kiedyś mieszkać w domu. Zna doskonale łóżko, uwielbia siedzieć z człowiekiem na kanapie. Przytula sie wtedy, kładąc się przednimi łapkami na kolanach. Na dwór wychodzi tylko w obecności człowieka i zaraz wraca do domu po załatwieniu potrzeb. Bardzo żebrze gdy się je, uwielbia wyjadać z talerza i wcale mu nie przeszkadza obecność właściciela talerza. (Staram sie z tym walczyć). Czasem wydaje mi się że tęskni za dawnym domem bo robi taką smutną minkę że serce piszczy. [/FONT]

Posted

Jestem wstępnie umówiona z Panem zainteresowanym Punciakiem na sobotę między 11 a 12;). Pan ma to jeszcze przegadać z żoną i potwierdzić. Czy jest chętny ktoś pojechać??????? Jak opisałam wcześniej jestem strasznie teraz zarobiona więc nie ukrywam, że jakby się znalazł chętny to byłoby super ale jak nie będzie to w końcu sama pojadę bo nie można tego odkładać w nieskończoność:shake:.
Punciak to super pies i musi wiedzieć na czym stoi:roll:.

Posted

[quote name='AlfaLS']Jestem wstępnie umówiona z Panem zainteresowanym Punciakiem na sobotę między 11 a 12;). Pan ma to jeszcze przegadać z żoną i potwierdzić. Czy jest chętny ktoś pojechać??????? Jak opisałam wcześniej jestem strasznie teraz zarobiona więc nie ukrywam, że jakby się znalazł chętny to byłoby super ale jak nie będzie to w końcu sama pojadę bo nie można tego odkładać w nieskończoność:shake:.
Punciak to super pies i musi wiedzieć na czym stoi:roll:.
carolinascotties napisala:
zjzjezdzam na weekend do Szczecina. mogę w sobotę - caly dzien lub niedzielę - do 15tej.

lub mail - tak jak nick @yahoo.com ezdzam na weekend do Szczecina. mogę w sobotę - caly dzien lub niedzielę - do 15t

Posted

[quote name='AlfaLS']carolinascotties możesz przysłać mi na PW swój numer telefonu?
Napisalam na pw do Nemko jest aktywna na dogo, podobno ma namiary do carolinascotties

Posted

Witam Was. czesc Punciaczku!
W zwiazku z wczorajszym rodzinnym zawirowaniem potwierdze dzis
do poludnia-czy na pewno bede w Szczecinie... przepraszam, ze tak wyszlo - ze jednak nie wiem na 100% - niestety jest to tym razem zupełnie nie ode mnie zależne.. bede miec skapcialy dzien, dni, tydzien... :( w kazdym razie - zamelduje sie okolo12tej...

Posted

carolinascotties napisał(a):
bardzo mi przykro...do Szczecina pojade dopiero w przyszly weekend, tj. w piatek i zostane do niedizeli. przepraszam wszystkich. :(

Cholewcia a miałam do Ciebie zaraz dzwonić z tą wizytą. Ja muszę być u weta z moim kotem o 10-tej w sobotę, choćby się waliło i paliło / kot jest ciężko chory - z 7 kg wagi schudł mi na 2,75:shake:, wyniki dobre, biegunka od trzech miesięcy i nic na nią nie działa/. Zostaje nam tylko Greven.........