Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 AlfaLS napisał(a):Miał byś jakiś filmik z Punciakiem ale podejrzewam że przez to mulące dogo to musimy uzbroić się w cierpliwość :shake: Jest filmik :) Niestety nie udało się nagrać Punciaka jak biegł do pana doktora bo Oluś nie chciał nam wyjść z klatki i troszkę zamieszania było ale jest filmik po powrocie od doktora :) wyszedł jaki wyszedł ale trzymając Punto na smyczy i go kręcić to nie łatwa sprawa bo on naprawdę nieźle pomyka na tych swoich 3-ech łapinkach :) Quote
Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 AlfaLS napisał(a):U mnie filmiku nie ma:shake:. Będzie, musimy chwilkę poczekać aż zostanie przetworzony :) Quote
AlfaLS Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ziutka napisał(a):Będzie, musimy chwilkę poczekać aż zostanie przetworzony :) ok, poczekam choć ja z natury niecierpliwa jestem:evil_lol:. Quote
Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 AlfaLS napisał(a):ok, poczekam choć ja z natury niecierpliwa jestem:evil_lol:. Sprawdź czy już działa ;) Quote
AlfaLS Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ziutka napisał(a):Sprawdź czy już działa ;) Jeszcze się muszę szkolić w cierpliwości:shake:. Quote
carolinascotties Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 JEST!!! Punciak biega jak szalony - nie widac zupelnie, zeby mial jakiekolwiek problemy !!!! Nawet moja szkotka obejrzala film z zaciekawieniem :) Dziewczyny - wielkie dzieki dla Was za to, ze sie nie poddalyscie i walczylyscie o chlopaka!!!! Quote
AlfaLS Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 No i się doczekałam :multi:. Punto zasuwa jak mały samochodzik:lol:. Super!!!!!!!! Quote
amica Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Punciak faktycznie szaleje i w ogóle sie nie przejmuje brakiem łapki! Super!!! Quote
Szarotka Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Faktycznie zasuwa jak maly samochodzik :):) Quote
luka1 Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 no i powiedzcie - do czego psu czwarta łapa? chyba żeby więcej śladów na dywanach zostawiać. Quote
polubek Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 w końcu nazywa się Punto nie (tylko fiat punto1 czy punto2? a może teraz wyjdzie punto3? nieważne on i tak bije wszystkie na łeb) Quote
zuza1308 Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Faktycznie super biega nasz kochany Punciak na 3 łapkach ! Buziole dla Różowego Nochalka:loveu: Quote
carolinascotties Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 :) a czy ktos ma kontakt z Panem i Rodzina, ktorzy sie interesuja psiutem? Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 teraz już będzie wiosna, nawet dogo zadziałało :) Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 luka1 napisał(a):no i powiedzcie - do czego psu czwarta łapa? chyba żeby więcej śladów na dywanach zostawiać. prawdę rzekłaś... i nawet do siusiania nie trzeba niczego podnosić zuch chłopak, uśpić go chcieli, a to taka latająca radość... Quote
AlfaLS Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 carolinascotties napisał(a)::) a czy ktos ma kontakt z Panem i Rodzina, ktorzy sie interesuja psiutem? Ja mam kontakt telefoniczny z Panem, który chce adoptować Punto. Miałam do Pana dzwonić na początku tygodnia żeby już konkretnie umówić się na wizytę ale Greven, z którą poprzednio miałam jechać na tą wizytę nie odpowiedziała mi na mejla, kiedy jej pasuje. A przecież nie mogę decydować za nią bo pewnie ma swoje sprawy, które też muszą być pozałatwiane:shake:. Zresztą mnie też wybitnie w tym tygodniu nie pasuje....... Jeszcze w piątek ten pogrzeb - a tam po prostu trzeba iść....... Może byś podjechała na tą wizytę? Ja mam tien tydzień zarypany że strach a lepiej już tej wizyty nie odkładać bo w końcu Punto będzie gotowy do wyjazdu a u nas sprawy nie ruszą:shake:. Chętnie wyślę Ci numer do Pana na PW;). Podjechałbyś - bardzo proszę:modla: . Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Przepraszam Cioteczki ale takie odkladanie nie sprzyja adopcji, moze jest ktos kto pojdzie na te wizyte i to jak najszybciej. To jest powazna sprawa....... Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ellig napisał(a):Przepraszam Cioteczki ale takie odkladanie nie sprzyja adopcji, moze jest ktos kto pojdzie na te wizyte i to jak najszybciej. To jest powazna sprawa....... święte słowa ... święte ... Quote
Recommended Posts