Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlfaLS napisał(a):
Miał byś jakiś filmik z Punciakiem ale podejrzewam że przez to mulące dogo to musimy uzbroić się w cierpliwość :shake:

Jest filmik :)
Niestety nie udało się nagrać Punciaka jak biegł do pana doktora bo Oluś nie chciał nam wyjść z klatki i troszkę zamieszania było ale jest filmik po powrocie od doktora :) wyszedł jaki wyszedł ale trzymając Punto na smyczy i go kręcić to nie łatwa sprawa bo on naprawdę nieźle pomyka na tych swoich 3-ech łapinkach :)

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JEST!!!

Punciak biega jak szalony - nie widac zupelnie, zeby mial jakiekolwiek problemy !!!!

Nawet moja szkotka obejrzala film z zaciekawieniem :)

Dziewczyny - wielkie dzieki dla Was za to, ze sie nie poddalyscie i walczylyscie o chlopaka!!!!

Posted

luka1 napisał(a):
no i powiedzcie - do czego psu czwarta łapa? chyba żeby więcej śladów na dywanach zostawiać.

prawdę rzekłaś... i nawet do siusiania nie trzeba niczego podnosić
zuch chłopak, uśpić go chcieli, a to taka latająca radość...

Posted

carolinascotties napisał(a):
:) a czy ktos ma kontakt z Panem i Rodzina, ktorzy sie interesuja psiutem?

Ja mam kontakt telefoniczny z Panem, który chce adoptować Punto. Miałam do Pana dzwonić na początku tygodnia żeby już konkretnie umówić się na wizytę ale Greven, z którą poprzednio miałam jechać na tą wizytę nie odpowiedziała mi na mejla, kiedy jej pasuje. A przecież nie mogę decydować za nią bo pewnie ma swoje sprawy, które też muszą być pozałatwiane:shake:. Zresztą mnie też wybitnie w tym tygodniu nie pasuje....... Jeszcze w piątek ten pogrzeb - a tam po prostu trzeba iść.......
Może byś podjechała na tą wizytę? Ja mam tien tydzień zarypany że strach a lepiej już tej wizyty nie odkładać bo w końcu Punto będzie gotowy do wyjazdu a u nas sprawy nie ruszą:shake:. Chętnie wyślę Ci numer do Pana na PW;). Podjechałbyś - bardzo proszę:modla: .

Posted

Przepraszam Cioteczki ale takie odkladanie nie sprzyja adopcji, moze jest ktos kto pojdzie na te wizyte i to jak najszybciej.
To jest powazna sprawa.......

Posted

Ellig napisał(a):
Przepraszam Cioteczki ale takie odkladanie nie sprzyja adopcji, moze jest ktos kto pojdzie na te wizyte i to jak najszybciej.
To jest powazna sprawa.......

święte słowa ... święte ...