Hotel KADIF Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ale oczyska.... :placz::placz::placz: Trzymam mocno kciuki z Punto. Może któryś z obserwatorów się skusi na słodziaka. Quote
AlfaLS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Przepraszam, że może troszkę głupio zapytam ale Pan ze Szczecina został już całkiem skreślony? Tak piszecie jakby tak było a ja jakoś nic nie wiem:shake:. Może pisał coś do Nemko? Mam się z nim kontaktowć na początku tygodnia w sprawie wizyty a niekoniecznie chcę wyjść na wariata;). Quote
Vlk Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 a czemu się nie udało psinkowej łapki uratować? Czytałam, że już łapka stabilna a potem nagle amputacja... nie zauważyłam, czy było coś o tym napisane... Ja też mam nadzieję, że śliczniuś znajdzie domek, wielu trójłapkowych właścicieli jest bardzo szczęśliwych a piesek szybko uczy się, jak sobie radzić z kalectwem. Potem śmiga jak zaczarowany :) a co dopiero jak będzie miał kochające serducho. Ten pan ze Szczecina... no uczciwie postawił sprawę, wiec to ma na plus, więcej nie miałam okazji się wgłębić, właśnie z uczelni wróciłam, dyplom za pasem i już mi głowy nie wystarcza. AAaaaa! Punciaku kochany, trzymaj się, cudny jesteś :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Na Kundelkowej Skarbonce szukana jest pilnie osoba z Radomia do wizyty przedadopcyjnej. Cioteńki z Radomia są u Punciaka? Quote
Ziutka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Zapraszam do naszych nowych podopiecznych :( Kto nie ma mocnych nerw niech nie zagląda na wątek Łatka :shake: http://www.dogomania.pl/threads/181402-Sochaczew-ZORRO-rozpaczliwie-woA-amy-o-pomoc-finansowAE http://www.dogomania.pl/threads/181404-Sochaczew-A-ATEK-ratujemy-psa-obdartego-ze-skA-ry-POTRZEBUJEMY-WSPARCIA-FINANSOWEGO?p=14256910#post14256910 Quote
carolinascotties Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='AlfaLS']Przepraszam, że może troszkę głupio zapytam ale Pan ze Szczecina został już całkiem skreślony? Tak piszecie jakby tak było a ja jakoś nic nie wiem:shake:. Może pisał coś do Nemko? Mam się z nim kontaktowć na początku tygodnia w sprawie wizyty a niekoniecznie chcę wyjść na wariata;).[/QUOTE] Ja dopiero wrocilam.. i tez nie wiem... Quote
Vlk Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nie za bardzo mam pieniążki ale sobie chociać wkleję jego bannerek... szkoda ślicznioszka, przecudny jest. Naprawdę zdjęcia chwytają za serce :) I na pewno będzie dobrze! Quote
Selenga Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']Na Kundelkowej Skarbonce szukana jest pilnie osoba z Radomia do wizyty przedadopcyjnej. Cioteńki z Radomia są u Punciaka?[/QUOTE] napiszcie do Monday, red albo lilith27 Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Selenga']napiszcie do Monday, red albo lilith27[/QUOTE] Dzięki Selenga, już poszło :) Quote
Ziutka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']A jak nasz słodziaczek?[/QUOTE] Punto ma się coraz lepiej :) bryka sobie machając ogonkiem :) świetnie radzi sobie na 3-ech łapkach! Mamcia Luka codziennie oczyszcza małemu rankę, poprzez drenaż i jest coraz lepiej. Dzisiaj jedziemy na kontrolę do doktora ;) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Raniutko przypomniała mi Ellig, że dziś jest Dzień Kobiet :D Wszystkim Cioteczkom wszystkiego NAJ :D:D:D:D Quote
papryka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A co z tym Panem co byl zainteresowany adopcja Punciaka? Nadal aktualne? Quote
carolinascotties Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wszystkiego najlepszego Dziewczyny :) no wlasnie..ja tez czekam na konkrety w sprawie Pana :) Quote
kmurdz Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ale maluszek wspanialy! dajcie prosze znak co potrzebujecie dla niego - pieniadze, czy jedzenie, czy jeszcze cos? napiszcie prosze na kmurdz@go2.pl, bo nie chcialabym ominac watku jak sie pojawi. dziekuje!! Quote
Dorota Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sorki za offa Dziewczyny ze Szczecina, prosze o pomoc w znalezieniu transportu z okolic Szczecina do Warszawy albo gdzieś po trasie np Poznań , Gorzów etc , dalmatyńczyk Pongo który przebywa w patologicznej rodzinie potrzebuje pomocy , ma dom w Warszawie , nowy i super , dzięki:-( Quote
Dorota Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sorki za offa Dziewczyny ze Szczecina, prosze o pomoc w znalezieniu transportu z okolic Szczecina do Warszawy albo gdzieś po trasie np Poznań , Gorzów etc , dalmatyńczyk Pongo który przebywa w patologicznej rodzinie potrzebuje pomocy , ma dom w Warszawie , nowy i super , dzięki A juz raz zginął Paniom z Tozu z oczu i nie przyjechał , obawiam się że może zginąć z oczu na zawsze:-( Quote
AlfaLS Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='papryka']A co z tym Panem co byl zainteresowany adopcja Punciaka? Nadal aktualne?[/QUOTE] Pan ze Szczecina, który był zainteresowany adopcją Punto nadal jest tą adopcją bardzo zainteresowany:multi:. Właśnie przed chwilą z nim rozmawiałam;), bo zadzwonił do mnie. Pan z całą rodziną przeczytali wątek Punto i się ........nie przestraszyli, choć niektóre z Was myślały że będzie inaczej;). Państwo wraz z dziećmi obejrzeli wątkowe zdjęcia, przemyśleli sprawę i chcą czekać na psinkę. Proszą tylko o więcej szczegółów związanych ze zdrowiem psinki, jak sobie maluch radzi z codziennością np. chodzeniem, załatwianiem się itd. I trudno im się dziwić. Jedyna zła strona tej fajnej sytuacji to to , że rodzinę Pana dopadła grypa, która atakuje wszystkich po kolei i wizytę niestety znowu musimy troszkę przesunąć. Jesteśmy umówieni na telefon w czwartek;). A swoją drogą to Szczecin ostatnio jakimś zagłębiem grypowym jest bo ja też dopiero dziś zaczęłam się czuć w miarę normalnie po swojej chorobie;) Quote
Vlk Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 no to trzeba zacząć jeszcze mocniej trzymać kciuki jak zgaduję :) Quote
Lolalola Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Kochane serduszko,nastepna psia mordunia,ktora rozwalila mnie na lopaty:))))jestes wyjatkowo cudny i w srode jak zawitam do pl wplace pieniazki dla ciebie,tymczasem trzymaj sie slicznoto!!!!!! Quote
carolinascotties Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 o rany :) ale wiadomosc!!!!! wooooooooow!!!!!!!! az slow mi zabraklo!!!!!! jesli Pan z Rodzina czyta - to chce napisac, ze jestescie Wspaniali - i rozumiem, ze w Punciaku mozna sia zakochac - bo my wszyscy tu dla niego mamy duuuzo miejsca w serduchach... i tylko wiekszosc jest juz zapsiona - :) HURA! HURA! HURA! edit -i prosze o kliki - bo jestem na granicy spadku do "gorszej" nagrody :( Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='carolinascotties'] HURA! HURA! HURA! edit -i prosze o kliki - bo jestem na granicy spadku do "gorszej" nagrody :( przyłączam się do hurra :) Klikam Carolinascotties - zgodnie z instrukcją dwa razy o różnych porach :) Quote
luka1 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Punto doskonale daje sobie radę bez łapki. Czasem się zapomina, ale zapyla na trzech bez problemu. Rana też goi się prawidłowo. Wszystko więc wskazuje na to, że będzie dobrze. W klinice Punto podbija serca całego personelu i ludzi przychodzących ze zwierzakami. Ten typ tak ma -wszyscy go kochają a on kochacha prawie wszystkich. Dla informacji - Punto nie załatwia się w pomieszczeniu, musi wychodzić na dworek, jest bardzo grzecznym pieskiem i jak mu się karze siedieć na miejcu to grzecznie siedzi i bardzo lubi salcesonik:eviltong: Quote
Recommended Posts