Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że może troszkę głupio zapytam ale Pan ze Szczecina został już całkiem skreślony? Tak piszecie jakby tak było a ja jakoś nic nie wiem:shake:. Może pisał coś do Nemko? Mam się z nim kontaktowć na początku tygodnia w sprawie wizyty a niekoniecznie chcę wyjść na wariata;).

Posted

a czemu się nie udało psinkowej łapki uratować? Czytałam, że już łapka stabilna a potem nagle amputacja... nie zauważyłam, czy było coś o tym napisane...
Ja też mam nadzieję, że śliczniuś znajdzie domek, wielu trójłapkowych właścicieli jest bardzo szczęśliwych a piesek szybko uczy się, jak sobie radzić z kalectwem. Potem śmiga jak zaczarowany :) a co dopiero jak będzie miał kochające serducho. Ten pan ze Szczecina... no uczciwie postawił sprawę, wiec to ma na plus, więcej nie miałam okazji się wgłębić, właśnie z uczelni wróciłam, dyplom za pasem i już mi głowy nie wystarcza. AAaaaa! Punciaku kochany, trzymaj się, cudny jesteś :)

Posted

[quote name='AlfaLS']Przepraszam, że może troszkę głupio zapytam ale Pan ze Szczecina został już całkiem skreślony? Tak piszecie jakby tak było a ja jakoś nic nie wiem:shake:. Może pisał coś do Nemko? Mam się z nim kontaktowć na początku tygodnia w sprawie wizyty a niekoniecznie chcę wyjść na wariata;).[/QUOTE]

Ja dopiero wrocilam.. i tez nie wiem...

Posted

nie za bardzo mam pieniążki ale sobie chociać wkleję jego bannerek... szkoda ślicznioszka, przecudny jest. Naprawdę zdjęcia chwytają za serce :) I na pewno będzie dobrze!

Posted

[quote name='Wunia']Na Kundelkowej Skarbonce szukana jest pilnie osoba z Radomia do wizyty przedadopcyjnej. Cioteńki z Radomia są u Punciaka?[/QUOTE]
napiszcie do Monday, red albo lilith27

Posted

[quote name='Wunia']A jak nasz słodziaczek?[/QUOTE]
Punto ma się coraz lepiej :) bryka sobie machając ogonkiem :) świetnie radzi sobie na 3-ech łapkach!
Mamcia Luka codziennie oczyszcza małemu rankę, poprzez drenaż i jest coraz lepiej.
Dzisiaj jedziemy na kontrolę do doktora ;)

Posted

Sorki za offa

Dziewczyny ze Szczecina, prosze o pomoc w znalezieniu transportu z okolic Szczecina do Warszawy albo gdzieś po trasie np Poznań , Gorzów etc , dalmatyńczyk Pongo który przebywa w patologicznej rodzinie potrzebuje pomocy , ma dom w Warszawie , nowy i super , dzięki:-(

Posted

Sorki za offa

Dziewczyny ze Szczecina, prosze o pomoc w znalezieniu transportu z okolic Szczecina do Warszawy albo gdzieś po trasie np Poznań , Gorzów etc , dalmatyńczyk Pongo który przebywa w patologicznej rodzinie potrzebuje pomocy , ma dom w Warszawie , nowy i super , dzięki
A juz raz zginął Paniom z Tozu z oczu i nie przyjechał , obawiam się że może zginąć z oczu na zawsze:-(

Posted

[quote name='papryka']A co z tym Panem co byl zainteresowany adopcja Punciaka? Nadal aktualne?[/QUOTE]
Pan ze Szczecina, który był zainteresowany adopcją Punto nadal jest tą adopcją bardzo zainteresowany:multi:. Właśnie przed chwilą z nim rozmawiałam;), bo zadzwonił do mnie. Pan z całą rodziną przeczytali wątek Punto i się ........nie przestraszyli, choć niektóre z Was myślały że będzie inaczej;). Państwo wraz z dziećmi obejrzeli wątkowe zdjęcia, przemyśleli sprawę i chcą czekać na psinkę. Proszą tylko o więcej szczegółów związanych ze zdrowiem psinki, jak sobie maluch radzi z codziennością np. chodzeniem, załatwianiem się itd. I trudno im się dziwić. Jedyna zła strona tej fajnej sytuacji to to , że rodzinę Pana dopadła grypa, która atakuje wszystkich po kolei i wizytę niestety znowu musimy troszkę przesunąć. Jesteśmy umówieni na telefon w czwartek;). A swoją drogą to Szczecin ostatnio jakimś zagłębiem grypowym jest bo ja też dopiero dziś zaczęłam się czuć w miarę normalnie po swojej chorobie;)

Posted

Kochane serduszko,nastepna psia mordunia,ktora rozwalila mnie na lopaty:))))jestes wyjatkowo cudny i w srode jak zawitam do pl wplace pieniazki dla ciebie,tymczasem trzymaj sie slicznoto!!!!!!

Posted

o rany :) ale wiadomosc!!!!! wooooooooow!!!!!!!! az slow mi zabraklo!!!!!!

jesli Pan z Rodzina czyta - to chce napisac, ze jestescie Wspaniali - i rozumiem, ze w Punciaku mozna sia zakochac - bo my wszyscy tu dla niego mamy duuuzo miejsca w serduchach... i tylko wiekszosc jest juz zapsiona - :)

HURA! HURA! HURA!

edit -i prosze o kliki - bo jestem na granicy spadku do "gorszej" nagrody :(

Posted

[quote name='carolinascotties']
HURA! HURA! HURA!
edit -i prosze o kliki - bo jestem na granicy spadku do "gorszej" nagrody :(
przyłączam się do hurra :)
Klikam Carolinascotties - zgodnie z instrukcją dwa razy o różnych porach :)

Posted

Punto doskonale daje sobie radę bez łapki. Czasem się zapomina, ale zapyla na trzech bez problemu. Rana też goi się prawidłowo. Wszystko więc wskazuje na to, że będzie dobrze.
W klinice Punto podbija serca całego personelu i ludzi przychodzących ze zwierzakami. Ten typ tak ma -wszyscy go kochają a on kochacha prawie wszystkich.
Dla informacji - Punto nie załatwia się w pomieszczeniu, musi wychodzić na dworek, jest bardzo grzecznym pieskiem i jak mu się karze siedieć na miejcu to grzecznie siedzi i bardzo lubi salcesonik:eviltong: