Hotel KADIF Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='zuza1308']Mizianko dla Punciaczka !!! Od cioci DIF także! Quote
Ziutka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Puntuś dzisiaj znowu był u dr. Olkowskiego, z rany zaczęła się sączyć ropa i trzeba było to obejrzeć (każdy znak jaki nas niepokoi = wizyta w Milanówku ) Punto miał dzisiaj założony dren i teraz cała ropka i krwiaki będą się oczyszczać poprzez dren a nie przez szwy po amputacji :( Jutro znowu jedziemy na kontrolę. Punto jest strasznie dzielnym psem, już tyle przeszedł w ciągu tych dwóch tygodni a i tak sam ciągnie do gabinetu doktora i macha ogonkiem na widok wetów w klinice ;) Dziękuje wszystkim cioteczkom, które wspierają Punciaczka duchowo i proszę Was - pomóżcie nam znaleźć mu WSPANIAŁY dom, tak samo wspaniały jakim jest nasz Punto. Za niedługo będą foteczki Punta z dzisiaj (towarzyszyła mu nasza podopieczna Nana i bardzo się lubią :) ) Quote
Ziutka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Puntuś dzisiaj znowu był u dr. Olkowskiego, z rany zaczęła się sączyć ropa i trzeba było to obejrzeć (każdy znak jaki nas niepokoi = wizyta w Milanówku ) Punto miał dzisiaj założony dren i teraz cała ropka i krwiaki będą się oczyszczać poprzez dren a nie przez szwy po amputacji :( Jutro znowu jedziemy na kontrolę. Punto jest strasznie dzielnym psem, już tyle przeszedł w ciągu tych dwóch tygodni a i tak sam ciągnie do gabinetu doktora i macha ogonkiem na widok wetów w klinice ;) Dziękuje wszystkim cioteczkom, które wspierają Punciaczka duchowo i proszę Was - pomóżcie nam znaleźć mu WSPANIAŁY dom, tak samo wspaniały jakim jest nasz Punto. Za niedługo będą foteczki Punta z dzisiaj (towarzyszyła mu nasza podopieczna Nana i bardzo się lubią :) ) Quote
elmira Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Będzie dobrze Punciaku:) Trzymamy za Ciebie kciuki, malutki, grzeczny piesku. Quote
zuza1308 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ja też mocno trzymam kciuki za Punciaczka, taki śliczny piesio i tyle już musiał przejść w swoim życiu. Trzymaj się Słodziaku!!! Quote
amica Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 On jest przecudny!!! Mam nadzieje, że ranka zacznie się dobrze goić. Puncio trzymaj się ! Wielki dzięki za wszystko co dla niego robią cioteczki! Quote
zuza1308 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ależ On jest śliczny! Zdrowiej szybciutko Punciaczku! Quote
Isadora7 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wybaczcie, aiem zę nie cytuje się zdjęć alt jego spojrzenie mnie rozwaliło Quote
majuska Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 nooo, jak na te oczęta nie znajdzie domku to ja nie wiem....:roll: Quote
Ellig Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Czy ktos pyta o adopcje Puncia? Przpiekny jest i taki biedak...... Quote
mari23 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='majuska']nooo, jak na te oczęta nie znajdzie domku to ja nie wiem....:roll:[/QUOTE] "na te oczęta" to ja tu jestem... ale mam stado już przygarniętych psiaków... dodam go na swój profil n-k, może te oczy wypatrzą domek... toż serce pęka, jak się na niego patrzy ! Quote
danal1983 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 jest nieziemski. ma 3 obserwatorów na allegro, zaraz wrzuce te oczy do miniaturki... Quote
czerda Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 bardzo dzielny piesek , to spojrzenie wcale nie chce litości , mówi < wiem wiem , nie parz tak na mnie , wiem że ci mnie szkoda , przytul mnie i wszystko będzie dobrze> Quote
papryka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 jejku on jest poprostu przesliczny:))))) ten nochal rozowy i oczka:) ucalujcie go ode mnie:******* Quote
Lidan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Trzymaj się śliczny pieseczku i niech rana szybko się goi. Quote
Recommended Posts