Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puntuś dzisiaj znowu był u dr. Olkowskiego, z rany zaczęła się sączyć ropa i trzeba było to obejrzeć (każdy znak jaki nas niepokoi = wizyta w Milanówku ) Punto miał dzisiaj założony dren i teraz cała ropka i krwiaki będą się oczyszczać poprzez dren a nie przez szwy po amputacji :(
Jutro znowu jedziemy na kontrolę.
Punto jest strasznie dzielnym psem, już tyle przeszedł w ciągu tych dwóch tygodni a i tak sam ciągnie do gabinetu doktora i macha ogonkiem na widok wetów w klinice ;)
Dziękuje wszystkim cioteczkom, które wspierają Punciaczka duchowo i proszę Was - pomóżcie nam znaleźć mu WSPANIAŁY dom, tak samo wspaniały jakim jest nasz Punto.
Za niedługo będą foteczki Punta z dzisiaj (towarzyszyła mu nasza podopieczna Nana i bardzo się lubią :) )

Posted

Puntuś dzisiaj znowu był u dr. Olkowskiego, z rany zaczęła się sączyć ropa i trzeba było to obejrzeć (każdy znak jaki nas niepokoi = wizyta w Milanówku ) Punto miał dzisiaj założony dren i teraz cała ropka i krwiaki będą się oczyszczać poprzez dren a nie przez szwy po amputacji :(
Jutro znowu jedziemy na kontrolę.
Punto jest strasznie dzielnym psem, już tyle przeszedł w ciągu tych dwóch tygodni a i tak sam ciągnie do gabinetu doktora i macha ogonkiem na widok wetów w klinice ;)
Dziękuje wszystkim cioteczkom, które wspierają Punciaczka duchowo i proszę Was - pomóżcie nam znaleźć mu WSPANIAŁY dom, tak samo wspaniały jakim jest nasz Punto.
Za niedługo będą foteczki Punta z dzisiaj (towarzyszyła mu nasza podopieczna Nana i bardzo się lubią :) )

Posted

On jest przecudny!!!
Mam nadzieje, że ranka zacznie się dobrze goić.
Puncio trzymaj się ! Wielki dzięki za wszystko co dla niego robią cioteczki!

Posted

[quote name='majuska']nooo, jak na te oczęta nie znajdzie domku to ja nie wiem....:roll:[/QUOTE]

"na te oczęta" to ja tu jestem... ale mam stado już przygarniętych psiaków...
dodam go na swój profil n-k, może te oczy wypatrzą domek... toż serce pęka, jak się na niego patrzy !

Posted

bardzo dzielny piesek , to spojrzenie wcale nie chce litości , mówi < wiem wiem , nie parz tak na mnie , wiem że ci mnie szkoda , przytul mnie i wszystko będzie dobrze>