carolinascotties Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 fajnie by bylo...szkoda tylko, ze juz padly przykre slowa dotyczace wrazliwosci dzieci itp. itd. Nemko chwilowo ma problem z internetem - wiec nie denerwujcie sie, ze jej tu nie ma. Quote
AlfaLS Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 carolinascotties napisał(a):fajnie by bylo...szkoda tylko, ze juz padly przykre slowa dotyczace wrazliwosci dzieci itp. itd. Nemko chwilowo ma problem z internetem - wiec nie denerwujcie sie, ze jej tu nie ma. Wiesz to co było napisane wyżej to są nasze wątpliwości, nasz niepokój związany z psiakiem, jego nowym życiem. Po rozmowie z Panem mam wrażenie, że to co mówił o dzieciach wynika raczej z troski i o psa i o dzieci niż np. z powodu niechęci do kalekiego psa. Jest to nowa sytuacja i tak jak każdą trzeba ją najpierw "oswoić". Ja osobiście wolę żeby wątpliwości i pytania były "przed" a nie "po". Quote
Wunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wunia napisał(a): :( trudno od dzieci wymagać dojrzałości :( dzieci nie są w stanie wyważyć za i przeciw, biorą świat taki jakim go widzą, nie plączą się w wizjach co będzie później ... uważam naszego "Pana" za osobę bardzo odpowiedzialną. Myśli o całej rodzinie, której Punto ma być częścią. Pies to nie zabawka na kilka miesięcy ... rozumiem go. Quote
luka1 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Punto dziś znowu jechał parędziesiąt kilometrów do kliniki. Była to wizyta kontrolna. Nadal radośnie wita się z personelem kliniki i macha kitasem na widok wetów. Z raną wszystko ok. Quote
carolinascotties Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 to dobre wiadomosci... :) Luka - jesli masz chwile - moze daloby rade zmienic tytul na aktualny? o amputacji i zbiorce pieniedzy .... Quote
Wunia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 luka1 napisał(a):Punto dziś znowu jechał parędziesiąt kilometrów do kliniki. Była to wizyta kontrolna. Nadal radośnie wita się z personelem kliniki i macha kitasem na widok wetów. Z raną wszystko ok. powinnam brać z niego przykład ... nie lubię personelu szpitala, w którym często bywam :( Quote
zuza1308 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Słodziak z Niego i ten różowy nochal........:lol: Quote
Nemko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No wreszcie znow dobilam sie do Was!!! ALFA KASUJ SKRZYNKE NIE MOGE DOBIC SIE NA PRIV!!! WAZNE Quote
yoko100 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ten wzrok z banerka Punta jest bardzo przyciagający i slodki Quote
amica Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ziutka napisał(a):Doszła wpłata 20,- od pani Agnieszki P. z Łodzi Serdecznie dziękujemy :) Cieszę się, że doszła moja wpłata, ale bardziej ciesze się, że Punto dochodzi do siebie i że ranka w porządku. Super, że wstawiłyście wczoraj fotki małego po operacji!!! Pozdrawiam amica Quote
AlfaLS Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Nemko napisał(a):No wreszcie znow dobilam sie do Was!!! ALFA KASUJ SKRZYNKE NIE MOGE DOBIC SIE NA PRIV!!! WAZNE Przepraszam, wczoraj wcześnie padłam - jakieś choróbstwo mnie totalnie połamało. Dziś też ledwo widzę na oczy. Skrzynke trochę wyczyściłam , reszty nie moge bo mi jakiś głupi komunikat wyrzuca - nie wiem co on znaczy a moje szare komórki coś nie pracują.......... Quote
łolkiee Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Zapraszam na nowy bazarek Dla punto http://www.dogomania.pl/threads/181197-Dla-PaA-chwila-rozkoszy-Dla-punto-na-spA-atAE-dA-ugu-Do-26-03-2010?p=14238318#post14238318 Quote
zuza1308 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wunia napisał(a):jak Punciak? Jak jego psychika? No właśnie jak on się czuje ? Kochany Punciak... Quote
łolkiee Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Punto czuje się dobrze. Psychika chyba się poprawia.... Quote
Wunia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 łolkiee napisał(a):Punto czuje się dobrze. Psychika chyba się poprawia.... to dobrze, to dobrze, że się dzielnie trzyma ... ucałujcie go proszę ode mnie i wymiziajcie :) Quote
danal1983 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 szkoda łapci ale poradzi sobie na pewno doskonale. moja kicia jest na trzech łapkach i po dwóch amputacjach chirurgicznych i jednej samoistnej. tylnia łąke stawia sobie pośrodku i utrzymuje równowagę.bardzo szybko sie nauczyła. uaktualnie aukcje na allegro. ciekawe , czy dzwoni ktos z ogłoszeń Quote
Wunia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 przepraszam Cioteńki, i Ciebie Punciaczku mój ukochany za offa, ale potrzebujemy pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-bezdomny-Gapcio-kaukaz-bA-agamy-o-deklaracje-na-DT-Hotel-Grozi-mu-schron Quote
kas999 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Punto to wspaniały piesek, mam nadzieję że znajdzie kochający domek. Jęśli Pan od adopcji to czyta, to muszę Panu powiedzieć, że będzie Pan wielkim szczęściarzem mając takiego psa i na pewno odwdzięczy się miłością. Na razie licytuję na bazarku dla Punta, zobaczymy co z tego wyjdzie i coś jeszcze dorzucę. Quote
ecci Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zapisuję się na wątek, Punto - wypisz wymaluj mój Bafcio, tylko mniej rudy. Quote
Recommended Posts