Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
fajnie by bylo...szkoda tylko, ze juz padly przykre slowa dotyczace wrazliwosci dzieci itp. itd.

Nemko chwilowo ma problem z internetem - wiec nie denerwujcie sie, ze jej tu nie ma.

Wiesz to co było napisane wyżej to są nasze wątpliwości, nasz niepokój związany z psiakiem, jego nowym życiem. Po rozmowie z Panem mam wrażenie, że to co mówił o dzieciach wynika raczej z troski i o psa i o dzieci niż np. z powodu niechęci do kalekiego psa. Jest to nowa sytuacja i tak jak każdą trzeba ją najpierw "oswoić". Ja osobiście wolę żeby wątpliwości i pytania były "przed" a nie "po".

Posted

Wunia napisał(a):
:( trudno od dzieci wymagać dojrzałości :(

dzieci nie są w stanie wyważyć za i przeciw, biorą świat taki jakim go widzą, nie plączą się w wizjach co będzie później ... uważam naszego "Pana" za osobę bardzo odpowiedzialną. Myśli o całej rodzinie, której Punto ma być częścią. Pies to nie zabawka na kilka miesięcy ... rozumiem go.

Posted

Punto dziś znowu jechał parędziesiąt kilometrów do kliniki. Była to wizyta kontrolna. Nadal radośnie wita się z personelem kliniki i macha kitasem na widok wetów. Z raną wszystko ok.

Posted

luka1 napisał(a):
Punto dziś znowu jechał parędziesiąt kilometrów do kliniki. Była to wizyta kontrolna. Nadal radośnie wita się z personelem kliniki i macha kitasem na widok wetów. Z raną wszystko ok.

powinnam brać z niego przykład ... nie lubię personelu szpitala, w którym często bywam :(

Posted

Ziutka napisał(a):
Doszła wpłata 20,- od pani Agnieszki P. z Łodzi
Serdecznie dziękujemy :)

Cieszę się, że doszła moja wpłata, ale bardziej ciesze się, że Punto dochodzi do siebie i że ranka w porządku.
Super, że wstawiłyście wczoraj fotki małego po operacji!!!
Pozdrawiam amica

Posted

Nemko napisał(a):
No wreszcie znow dobilam sie do Was!!! ALFA KASUJ SKRZYNKE NIE MOGE DOBIC SIE NA PRIV!!! WAZNE

Przepraszam, wczoraj wcześnie padłam - jakieś choróbstwo mnie totalnie połamało. Dziś też ledwo widzę na oczy. Skrzynke trochę wyczyściłam , reszty nie moge bo mi jakiś głupi komunikat wyrzuca - nie wiem co on znaczy a moje szare komórki coś nie pracują..........

Posted

łolkiee napisał(a):
Punto czuje się dobrze. Psychika chyba się poprawia....

to dobrze, to dobrze, że się dzielnie trzyma ... ucałujcie go proszę ode mnie i wymiziajcie :)

Posted

szkoda łapci ale poradzi sobie na pewno doskonale. moja kicia jest na trzech łapkach i po dwóch amputacjach chirurgicznych i jednej samoistnej. tylnia łąke stawia sobie pośrodku i utrzymuje równowagę.bardzo szybko sie nauczyła.

uaktualnie aukcje na allegro. ciekawe , czy dzwoni ktos z ogłoszeń

Posted

Punto to wspaniały piesek, mam nadzieję że znajdzie kochający domek. Jęśli Pan od adopcji to czyta, to muszę Panu powiedzieć, że będzie Pan wielkim szczęściarzem mając takiego psa i na pewno odwdzięczy się miłością.
Na razie licytuję na bazarku dla Punta, zobaczymy co z tego wyjdzie i coś jeszcze dorzucę.