Wunia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 to zrób foty, ktoś zrobi bazarek i będzie pilnował, a Tobie zostanie tylko wysyłka, i już :) Quote
gosiaczeq Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No wlasnie problem w tym ze mam troszke malo czasu na bazarek. Na pewno wstawie kilka przedmiotow na allegro i zobaczymy ile uda sie uzbierac. Dlatego chcialabym skontaktowac sie z kims z mojej okolicy kto moze miec troszke wiecej czasu i pomoze mi sie tym zajac (mam tu na mysli wlasnie bazarek) Pozdrawiam i na pare godzin zmykam , ale jeszcze sie tu dzis pojawie. Quote
Ziutka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Gosiu, umówimy się na przekazanie rzeczy w Sochaczewie a bazarkiem napewno zajmie się nasza łolkiee ;) Jutro będę u Luki to możemy podjechać do Ciebie po fanty. Quote
gosiaczeq Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ojj widze ze nic nowego :) no to ja zmykam do lozeczka bo o 5 musze juz byc na nogach :) jezeli pojawi sie ktos chetny do pomocy mi w zagospodarowaniu tego co mi zalega w szafkach to niech sie ze mna skontaktuje na gg :2958254. W poniedzialek bede miala zdjecia i troszke czasu na zajecie sie tym. Pozdrawiam i zycze spokojnej nocki , Quote
gosiaczeq Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ziutka ale ja jutro jestem poza domem od 6 - 23 i w niedziele tak samo . W poniedzialek bede bardziej dyspozycyjna. A jezeli nie to poprostu skontaktuje sie z luka i moze ona cos wymysli. Pozdrawiam . Quote
Ziutka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 gosiaczeq napisał(a): A jezeli nie to poprostu skontaktuje sie z luka i moze ona cos wymysli. Pozdrawiam . W poniedziałek też będę bo jedziemy z Punto do dr. Olkowskiego ;) więc podjedziemy. I przepraszamy, że się nie odzywamy cały dzień ale byłyśmy dzisiaj z Puntem i Naną u dr. na kontroli i dopiero co zameldowałam się w domku...troszkę nam się dzisiaj zeszło. Quote
luka1 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Punto miał przemywaną rane i poszerzane okienko do niej. Zabieg był bardzo bolesny, ale Punto był bardzo dzielny. Quote
Ellig Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Punto wyglada bardzo dobrze....Tak jakby nic mu nie dolegalo. Trzymam za ciebie chlopaku kciuki:) Quote
łolkiee Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 gosiaczeq napisał(a):No wlasnie problem w tym ze mam troszke malo czasu na bazarek. Na pewno wstawie kilka przedmiotow na allegro i zobaczymy ile uda sie uzbierac. Dlatego chcialabym skontaktowac sie z kims z mojej okolicy kto moze miec troszke wiecej czasu i pomoze mi sie tym zajac (mam tu na mysli wlasnie bazarek) Pozdrawiam i na pare godzin zmykam , ale jeszcze sie tu dzis pojawie. Hmmm.... no to tak. jestem z okolicy. robie bazarki i no co by tu jeszcze? a no i moim ostatnim celem bazarkowym jest uzbieranie na uzbieranie na operację Punto .... Bozie punto.... po co one pytają jak psa nazwać? następny będzie Audi Quote
łolkiee Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 gosiaczeq napisał(a):No wiec jest tu ktoś oprócz luki z Sochaczewa z kim moge sie skontaktować ? Bo ona to i tak ma juz duuuuzo na glowie :) z sovhaczewa jestem ja jeszcze:) mamusia jeszcze mnie z domu nie wyrzuciła... ale cii to luczka się zdenerwuje Quote
Wunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 cieszę się, że Punciowa łapka jest w stabilnym stanie :) Quote
luka1 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 łapa boli psinę. Jutro znowu wizyta u weta Quote
carolinascotties Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 luka1 napisał(a):łapa boli psinę. Jutro znowu wizyta u weta :( niedobrze.. chociaz z drugiej strony po kazdej operacji bol moze sie odezwac... Quote
polubek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 podnoszę Punciolka od rana. ciotki sorki że tak strasznie mało zaglądam, ale niestety ja podobnie jak gosiaczeq i pracuję i studiuję (ale zamiennie, pracuję cały tydzień i studiuję w wekeendy). same wiecie jak jest, nie piszę że jest dobrze ale niestety są też i inne bidy strasznie potrzebujące. a o Punciaku pamiętam. Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kochani - troche spadlam w rankingu przez weekendowa nieobecnosc - prosze o kliki :) - link w podpisie :) Quote
Nemko Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 dzis pisal do mnie ten pan ktory chcialby adoptowac Punto!!! Pytal sam, jak sie czuje piesek, czeka na wizyte przedadopcyjna, i sam wyszedl z zapytaniem, i prosba o wszelkie informacje o piesku, bo zeby wiedział jak w razie "w" ma sie nim zająć!!!":D To w razie "W" chodzi o lapkę Punciaka. Juz pisalam do AlfaLS, ona ma napisac do Greven i maja sie dziewczyny wybrac na wizyte:D:D:D Trzymam kciuki!!! Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 fantastycznie!!!! :) to musi byc dobry czlowiek :) Quote
AlfaLS Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nemko a mogłabyś mi przypomnieć gdzie ta wizyta ma być? Gdzieś było napisane ale ni chusteczki nie moge znaleźć ani na tym wątku ani u Sopelka:shake:. Jakaś gapa jestem:mad:. A chciałabym już coś wiedzieć pisząc tego mejla ....... Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 sluchajcie - poplakalam sie ze smiechu - Lunatyk http://www.youtube.com/watch?v=fqJj1FX843k PoPISal sie pies http://www.youtube.com/watch?v=L7vl1017EKI&feature=player_embedded edit - i jeszcze jedna odslona Lunatyka - http://www.youtube.com/watch?v=6QrGDmJdaeI&feature=fvw Quote
Recommended Posts