Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie problem w tym ze mam troszke malo czasu na bazarek. Na pewno wstawie kilka przedmiotow na allegro i zobaczymy ile uda sie uzbierac. Dlatego chcialabym skontaktowac sie z kims z mojej okolicy kto moze miec troszke wiecej czasu i pomoze mi sie tym zajac (mam tu na mysli wlasnie bazarek) Pozdrawiam i na pare godzin zmykam , ale jeszcze sie tu dzis pojawie.

Posted

Gosiu, umówimy się na przekazanie rzeczy w Sochaczewie a bazarkiem napewno zajmie się nasza łolkiee ;)
Jutro będę u Luki to możemy podjechać do Ciebie po fanty.

Posted

Ojj widze ze nic nowego :) no to ja zmykam do lozeczka bo o 5 musze juz byc na nogach :) jezeli pojawi sie ktos chetny do pomocy mi w zagospodarowaniu tego co mi zalega w szafkach to niech sie ze mna skontaktuje na gg :2958254. W poniedzialek bede miala zdjecia i troszke czasu na zajecie sie tym. Pozdrawiam i zycze spokojnej nocki ,

Posted

Ziutka ale ja jutro jestem poza domem od 6 - 23 i w niedziele tak samo . W poniedzialek bede bardziej dyspozycyjna. A jezeli nie to poprostu skontaktuje sie z luka i moze ona cos wymysli. Pozdrawiam .

Posted

gosiaczeq napisał(a):
A jezeli nie to poprostu skontaktuje sie z luka i moze ona cos wymysli. Pozdrawiam .

W poniedziałek też będę bo jedziemy z Punto do dr. Olkowskiego ;) więc podjedziemy.
I przepraszamy, że się nie odzywamy cały dzień ale byłyśmy dzisiaj z Puntem i Naną u dr. na kontroli i dopiero co zameldowałam się w domku...troszkę nam się dzisiaj zeszło.

Posted

gosiaczeq napisał(a):
No wlasnie problem w tym ze mam troszke malo czasu na bazarek. Na pewno wstawie kilka przedmiotow na allegro i zobaczymy ile uda sie uzbierac. Dlatego chcialabym skontaktowac sie z kims z mojej okolicy kto moze miec troszke wiecej czasu i pomoze mi sie tym zajac (mam tu na mysli wlasnie bazarek) Pozdrawiam i na pare godzin zmykam , ale jeszcze sie tu dzis pojawie.

Hmmm.... no to tak. jestem z okolicy.
robie bazarki i no co by tu jeszcze?
a no i moim ostatnim celem bazarkowym jest uzbieranie na uzbieranie na operację Punto ....

Bozie punto.... po co one pytają jak psa nazwać? następny będzie Audi

Posted

gosiaczeq napisał(a):
No wiec jest tu ktoś oprócz luki z Sochaczewa z kim moge sie skontaktować ? Bo ona to i tak ma juz duuuuzo na glowie :)

z sovhaczewa jestem ja jeszcze:) mamusia jeszcze mnie z domu nie wyrzuciła... ale cii to luczka się zdenerwuje

Posted

podnoszę Punciolka od rana.

ciotki sorki że tak strasznie mało zaglądam, ale niestety ja podobnie jak gosiaczeq i pracuję i studiuję (ale zamiennie, pracuję cały tydzień i studiuję w wekeendy). same wiecie jak jest, nie piszę że jest dobrze ale niestety są też i inne bidy strasznie potrzebujące.

a o Punciaku pamiętam.

Posted

dzis pisal do mnie ten pan ktory chcialby adoptowac Punto!!! Pytal sam, jak sie czuje piesek, czeka na wizyte przedadopcyjna, i sam wyszedl z zapytaniem, i prosba o wszelkie informacje o piesku, bo zeby wiedział jak w razie "w" ma sie nim zająć!!!":D To w razie "W" chodzi o lapkę Punciaka. Juz pisalam do AlfaLS, ona ma napisac do Greven i maja sie dziewczyny wybrac na wizyte:D:D:D Trzymam kciuki!!!

Posted

Nemko a mogłabyś mi przypomnieć gdzie ta wizyta ma być? Gdzieś było napisane ale ni chusteczki nie moge znaleźć ani na tym wątku ani u Sopelka:shake:. Jakaś gapa jestem:mad:. A chciałabym już coś wiedzieć pisząc tego mejla .......