Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domek warto sprawdzić, ale Punto przez najbliższe tygodnie nie będzie oddany do adopcji. Przed nim jedna lub dwie trudne operacje. Potrzebny jest troskliwy DT w pobliżu, abyśmy mogły mieć kontrolę nad procesem leczenia. Ważą się losy łapki Punto - rokowania, jak wiecie, nie są stuprocentowe.

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nemko napisał(a):
bede z tym panem w kontakcie, jutro zapytam mailowo...czy gdyby trzebabylo mu ja amputowac, czy wzialby psiutka...na dzien dzisiejszy nie wiem...

Oki...to czekamy na wieści co pan na to ;)

Posted

Nemko napisał(a):
oooooooo gosiaczeq, moze Ty go wezmiesz na dt/ds??:D

Punto narazie ma DT. Myślisz że mu źle u mnie?
Punto jest niezwykłym psem. Zastanawiam się czy jego dawny właściciel go nie szuka. Pies jest doskonale wychowany. Rozumie każde polecenie, kiedy ma zostać w miejscu - zostaje, ma wejść do klatki wchodzi, ma się położyć - leży. Cudo!!!
Nie pozwalam mu zbyt dużo chodzić, ale na siusiu musi być wynoszony na dwór bo w pomieszczeniu się nie załatwi.
Ten pies jest wart "wszystkich pieniedzy" nawet jak by miał jedną łapę

Posted

Sluchajcie a moze zorganizujemy jakas zbioke rzeczy ktore zalegaja Wam w domach a sa w dobrym stanie i warte uwagi? Wystawimy to na allegro i zobaczymy co uda sie uzbierac ? Leczenie Punta o pewnie jeszcze dlugi okres czasu wiec pieniadze beda pottrzebne w wiekszej sumie .

Posted

luka1 napisał(a):
Punto narazie ma DT. Myślisz że mu źle u mnie?
Punto jest niezwykłym psem. Zastanawiam się czy jego dawny właściciel go nie szuka. Pies jest doskonale wychowany. Rozumie każde polecenie, kiedy ma zostać w miejscu - zostaje, ma wejść do klatki wchodzi, ma się położyć - leży. Cudo!!!
Nie pozwalam mu zbyt dużo chodzić, ale na siusiu musi być wynoszony na dwór bo w pomieszczeniu się nie załatwi.
Ten pies jest wart "wszystkich pieniedzy" nawet jak by miał jedną łapę

Lukasku, ja szukam Punto DT, mając na uwadze, że świat się nie zmienił i będą następne bidy do ratowania, tfu, tfu..
Wiem, że u Ciebie ma opiekę najlepszą z możliwych, ale wiem też, co masz na głowie i z czym walczysz. Nie chcemy Cię zajeździć.

Posted

gosiaczeq napisał(a):
Sluchajcie a moze zorganizujemy jakas zbioke rzeczy ktore zalegaja Wam w domach a sa w dobrym stanie i warte uwagi? Wystawimy to na allegro i zobaczymy co uda sie uzbierac ? Leczenie Punta o pewnie jeszcze dlugi okres czasu wiec pieniadze beda pottrzebne w wiekszej sumie .

Gosiu - my mamy na dogomanii BAZAREK - zajrzyj - http://www.dogomania.pl/forums/99-Bazarek - przejrzyj watki, zajrzyj do regulaminu - fajna sprawa :)

oczywiscie mozna - zgodnie z regulaminem - wystawic bazarek dla Punciaka :)

trzeba pomyszkowac po szafach... :) jesli udaloby sie Toebie zebrac rzeczy na bazarek - to wspaniale!!!!

-------------
sluchajcie - mnie nie ma od 17tej az do niedzieli - bede pozbawiona lacznosci internetowej :) jesli Greven z AlfaLS chca jechac w innym terminie niz niedziela - bo mi tylko niedziela odpowiada - to niech dziewczyny jada...

ja zalapie sie innym razem :) a moze juz na POadopcyjna :)))

w razie czego Nemko ma moj numer telefonu :)

Posted

Mnie jest bez różnicy , niedziela nie niedziela tylko w poniedziałek i wtorek rano nie mogę;)
Chyba że coś niespodziewanego wyskoczy ale wtedy to siła wyższa.............

Posted

AlfaLS napisał(a):
Mnie jest bez różnicy , niedziela nie niedziela tylko w poniedziałek i wtorek rano nie mogę;)

Greven moze w tygodniu. wtakim razie tym razem mnie nie bedzie...zostawimy to, jak mialo byc od poczatku - Greven i AlfaLS - dobrze?

pozdrawiam Was i uciekam!!! do niedzieli!!!

Posted

AlfaLS napisał(a):

Greven moze w tygodniu. wtakim razie tym razem mnie nie bedzie...zostawimy to, jak mialo byc od poczatku - Greven i AlfaLS - dobrze?

pozdrawiam Was i uciekam!!! do niedzieli!!!

Posted

Sluchajcie ja mam sporo takich gadzetow ktore mozna wystawic ... poczawszy od serduszek - ogrzewaczy, po fajne zestawy do wina w eleganckim opakowaniu, mini gry w szachy tez w fajnym opakowaniu, jakies ksiazki i inne fajne rzeczy. w weekend przeszukam szafki i zobacze jakie skarby tam sie jeszcze schowaly . Chcialabym z kims z Sochaczewa sie skontaktowac i przekazac te rzeczy. jest taka mozliwisc ? Ogolnie moje gg to : 2958254 dajcie znac co i jak, chetnie pomoge. W weekend mnie nie ma, ale od poniedzialku w godzinach popoludniowych jestem dostepna.

Posted

gosiaczeq napisał(a):
Sluchajcie ja mam sporo takich gadzetow ktore mozna wystawic ... poczawszy od serduszek - ogrzewaczy, po fajne zestawy do wina w eleganckim opakowaniu, mini gry w szachy tez w fajnym opakowaniu, jakies ksiazki i inne fajne rzeczy. w weekend przeszukam szafki i zobacze jakie skarby tam sie jeszcze schowaly . Chcialabym z kims z Sochaczewa sie skontaktowac i przekazac te rzeczy. jest taka mozliwisc ? Ogolnie moje gg to : 2958254 dajcie znac co i jak, chetnie pomoge. W weekend mnie nie ma, ale od poniedzialku w godzinach popoludniowych jestem dostepna.

Fantastycznie!!!!!!!!!!:)

Posted

Myślałam, że może sama spróbujesz swoich sił i zrobisz taki bazarek na wzór innych, ale z drugiej strony jeśli studiujesz, a w weekendy pracujesz, to możesz mieć trochę za mało czasu. To jest jednak mocno zajmujące :)
Dziewczyny, która pomoże?