Inez de Villaro Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mogę na rzei cegiełkowy...jeśli ktoś wystawi. Quote
Ziutka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Doszły dzisiaj wpłaty od : Iwona M. (Żyrardów) 65,- Violetta B. (Ateny) 100,- Alicja B.T. (Gdynia) 30,- majuska (dogo) 10,- Serdecznie dziękujemy :loveu::multi::multi: Quote
gosiaczeq Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Sluchajcie jestescie NIESAMOWICI ... Podziwiam Was za to co robicie. A powiedzcie mi w jakiej miejscowosci sie Punto znajduje obecnie ? Jest przeslodki :))) Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 u Luki w Sochaczewie... jesli sie myle - prosze mnie poprawic :) Quote
łolkiee Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 carolinascotties napisał(a):u Luki w Sochaczewie... jesli sie myle - prosze mnie poprawic :) Nie trzeba poprawiać :) Quote
gosiaczeq Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No to moje miasto :) Jak moge jakos pomoc to piszcie :) Quote
łolkiee Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 gosiaczeq napisał(a):No to moje miasto :) Jak moge jakos pomoc to piszcie :) ty może się znamy hihi Quote
gosiaczeq Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Moze :) nie wiem bo nic na twoj temat nie wiem :) w kazdym razie PUNTO zawladnal moim serduchem :)) Quote
Nemko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 gosiaczeq napisał(a):Moze :) nie wiem bo nic na twoj temat nie wiem :) w kazdym razie PUNTO zawladnal moim serduchem :)) oooooooo gosiaczeq, moze Ty go wezmiesz na dt/ds??:D Quote
gosiaczeq Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 gdyby nie fakt ze studiuje dziennie a w weekendy pracuje i wiekszosc czasu nie ma mnie w domu to zastanowilabym sie nad tym . A w tej sytuacji to nie moge sobie na to pozwolic zeby nie krzywdzic psiaka brakiem czasu. Quote
gosiaczeq Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Gdyby nie fakt ze studiuje dziennie a w weekendy pracuje i wiekszosc czasu nie ma mnie w domu to zastanowilabym sie nad tym . A w tej sytuacji to nie moge sobie na to pozwolic zeby nie krzywdzic psiaka brakiem czasu. Quote
gosiaczeq Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Boryszew, a raczej Malesin jezeli kojarzysz :)) Quote
majuska Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wpłaciłam dziś 10 zł na konto fundacji dla Punto ( to deklaracja dla Sopelka , której do niego nie zdążyłam wpłacić, a już jej nie potrzebuje ) Quote
Nemko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 majuska zapraszam na watek sopelka w celu "obadania" jak maluch miewa sie w starym- nowym domku:D dzis dodana video relacja:) Quote
Nemko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 "witam prosze napisac jak sie czuje piesek" dostalam dzis info od pana zainteresowanego adopcja Punciaka:D zaraz napisze by podal adres to zorganizujemy wizyte przedadopcyjna Quote
Nemko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 "witam prosze napisac jak sie czuje piesek" dostalam dzis info od pana zainteresowanego adopcja Punciaka:D zaraz napisze by podal adres to zorganizujemy wizyte przedadopcyjna Quote
Ziutka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 majuska napisał(a):Wpłaciłam dziś 10 zł na konto fundacji dla Punto ( to deklaracja dla Sopelka , której do niego nie zdążyłam wpłacić, a już jej nie potrzebuje ) Zgadza się, doszła...uwzględniłam to na poprzedniej stronie :) Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 bede w Szczecinie - w niedziele - jesli mam gdzies podjechac - nie ma sprawy :) moge byc dodatkowym wizytatorem ;) bo wczesniej ktos pisal o tym, ze sprawdzi domek? :) Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 majuska napisał(a):Wpłaciłam dziś 10 zł na konto fundacji dla Punto ( to deklaracja dla Sopelka , której do niego nie zdążyłam wpłacić, a już jej nie potrzebuje ) :):)L)dziekujemyyy!!! Quote
Nemko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 AlfaLS i Greven i (Carolinascotties:)) cos mowily, ze moglyby podjechac:D dziewczyny super by bylo!!!...no niech jeszcze wypowiedza sie osoby zainteresowane...opiekujace sie Punciakiem Quote
Ziutka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nemko napisał(a):AlfaLS i Greven i (Carolinascotties:)) cos mowily, ze moglyby podjechac:D dziewczyny super by bylo!!!...no niech jeszcze wypowiedza sie osoby zainteresowane...opiekujace sie Punciakiem No niechaj cioteczki jadą :) Jutro po południu jedziemy z maluchem na kontrolę do dr. Olkowskiego, trzymajcie kciuki za malucha ;) Quote
AlfaLS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jestem, dajcie chwilę na przeczytanie całości;) Quote
AlfaLS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przeczytałam całość:lol:. Punciak jest super! Finansowo niestety na razie nie pomogę ale w inny sposób - nie ma sprawy;). Będę zaglądać na bieżąco do malucha :lol: Quote
Recommended Posts