Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszły dzisiaj wpłaty od :

Iwona M. (Żyrardów) 65,-
Violetta B. (Ateny) 100,-
Alicja B.T. (Gdynia) 30,-
majuska (dogo) 10,-

Serdecznie dziękujemy :loveu::multi::multi:

Posted

gosiaczeq napisał(a):
Moze :) nie wiem bo nic na twoj temat nie wiem :) w kazdym razie PUNTO zawladnal moim serduchem :))

oooooooo gosiaczeq, moze Ty go wezmiesz na dt/ds??:D

Posted

gdyby nie fakt ze studiuje dziennie a w weekendy pracuje i wiekszosc czasu nie ma mnie w domu to zastanowilabym sie nad tym . A w tej sytuacji to nie moge sobie na to pozwolic zeby nie krzywdzic psiaka brakiem czasu.

Posted

Gdyby nie fakt ze studiuje dziennie a w weekendy pracuje i wiekszosc czasu nie ma mnie w domu to zastanowilabym sie nad tym . A w tej sytuacji to nie moge sobie na to pozwolic zeby nie krzywdzic psiaka brakiem czasu.

Posted

"witam prosze napisac jak sie czuje piesek"
dostalam dzis info od pana zainteresowanego adopcja Punciaka:D zaraz napisze by podal adres to zorganizujemy wizyte przedadopcyjna

Posted

dostalam dzis info od pana zainteresowanego adopcja Punciaka:D zaraz napisze by podal adres to zorganizujemy wizyte przedadopcyjna

Posted

Posted

majuska napisał(a):
Wpłaciłam dziś 10 zł na konto fundacji dla Punto ( to deklaracja dla Sopelka , której do niego nie zdążyłam wpłacić, a już jej nie potrzebuje )

Zgadza się, doszła...uwzględniłam to na poprzedniej stronie :)

Posted

AlfaLS i Greven i (Carolinascotties:)) cos mowily, ze moglyby podjechac:D dziewczyny super by bylo!!!...no niech jeszcze wypowiedza sie osoby zainteresowane...opiekujace sie Punciakiem

Posted

Nemko napisał(a):
AlfaLS i Greven i (Carolinascotties:)) cos mowily, ze moglyby podjechac:D dziewczyny super by bylo!!!...no niech jeszcze wypowiedza sie osoby zainteresowane...opiekujace sie Punciakiem

No niechaj cioteczki jadą :)

Jutro po południu jedziemy z maluchem na kontrolę do dr. Olkowskiego, trzymajcie kciuki za malucha ;)

Posted

Przeczytałam całość:lol:. Punciak jest super! Finansowo niestety na razie nie pomogę ale w inny sposób - nie ma sprawy;). Będę zaglądać na bieżąco do malucha :lol: