Ziutka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 carolinascotties napisał(a):a co tu tak ciiicho??? Byłyśmy z małym na kroplówce, niedawno przyjechałyśmy do domku... Żebyście widziały jak on pędzi do lecznicy :diabloti: trzeba mu szybko drzwi wejściowe otworzyć i od razu śmiga do gabinetu i ogonek cały czas w ruchu :loveu: jest wspaniały :loveu: Miał dzisiaj podaną kroplówkę z antybiotykiem i przepłukaną ranę w łapce. Przez 14 dni będzie miał podawany antybiotyk, w piątek jedziemy na kontrolę i w środę na zdjęcie szwów. Mam fotki przystojniaczka :eviltong: Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Na Sopelka od AlfyLS - 10zł Carolinascotties - dla Sopelka - 50zł Dla Sopelka Nikus - 10zł Karolina Marta D...- 5zł(cegiełka) Obraczus87 - 5zł (cegiełka) Ellig - 10zł (cegiełki) Ubocze - deklaracja za 2 m-ce + cegiełka = 25zł Kass999- 5zł (cegiełka) Wunia - 10zł (cegiełki) Natalia Ewelina K...-5zł Dzika_figa - 10zł (cegiełki) Jo37 - 10zł (cegiełki) Magda_K - 10zł (cegiełki) Nemko - 55zł (cegiełka + deklaracja jednorazowa) +45zł z bazarku mojego i Danal1983 Poker - 20zł Danal - 10zł florentynka - 10zł razem mamy (realnie na koncie) na dzien dzisiejszy 305zł!! ...prosilabym o wplacanie pieniazkow za cegielki. Jesli nie daj Boze kogos pominęłam prosze, piszcie!! Pierwszy wydatek: 75zł za leczenie Sopelka po wypadku (rachunek Toz), to mamy tak: 305zł - 75zł = 230zł!! Dawac tu fotki Cioteczki, szybciutko!!! Tylko teraz tak...chcialabym przeznaczyc z tej kwoty 75zł na leczenie Budryska...Reszta, czyli 155zł pojdzie na Punciaka:) Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Acha, wiadomo cos juz jak maluch zachowuje sie wobec dzieci?? Potencjalny domek pyta:) Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 poszły pieniazki na Punciaka:) jutro powinny byc na koncie. Quote
Ziutka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nemko napisał(a):Acha, wiadomo cos juz jak maluch zachowuje sie wobec dzieci?? Potencjalny domek pyta:) Punto był wcześniej widywany na osiedlu u Luki, biegał z dziećmi i się z nimi bawił, więc problemu nie powinno być żadnego ;) Quote
Nemko Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 CUDOWNY~~~:D jUZ NAPISALAM DO FACETA ze Punto mial kontakt z dziecmi i ze bedziemy z nim w kontakcie i niech czeka na wizyte przedadopcyjną:multi: acha i caly czas posylam mu fotki Punciaka, aby mial pojecie co sie z psiakiem dzieje i on prawie codziennie do mnie pisze, ze piesek mu sie podoba i jest zainteresowany adopcja... Koniecznie trzeba sprawdzic ten domek!!! Quote
Ziutka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nemko napisał(a): Koniecznie trzeba sprawdzic ten domek!!! A jaka miejscowość ? Zapomniałam dodać - dzisiejsza wizyta u weta : 65,- Quote
bico Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 jak można potrącić autem żywą czującą istotę i nawet się nie zatrzymać...brak słów:(:(:( wpłaciłam dla Punto 50 zł..... Quote
Vlk Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ty śliczny nosku też idź do góry. No i zdrowiej łapkę ;) A te takie fioletowe nacieki na udzie to były od złamania? Schodzi mu to? Quote
Ziutka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Vlk napisał(a): A te takie fioletowe nacieki na udzie to były od złamania? Schodzi mu to? Tak, już wszystko ładnie schodzi :) Quote
danal1983 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 transport sie zalatwi. byle domek okazal sie dobry!!! gdzie on jest Nemko, gdzies blisko Ciebie? to może Ty przeprowadzisz wizytę?:) Quote
Ziutka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Melduję, że doszedł "spadek" po Sopelku dla Punto :) 155,- BARDZO DZIĘKUJEMY :):):) Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 :) SUPER! Punto - masz zdrowiec chlopaku!!! :) Quote
Nemko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ziutka napisał(a):Melduję, że doszedł "spadek" po Sopelku dla Punto :) 155,- BARDZO DZIĘKUJEMY :):):) Szybciutko:) to fajnie:) Quote
Ajula Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 goldor napisał(a): przepięknyyy :loveu: Quote
Ziutka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Doszła też wpłata od cioci bico : 50,- Serdecznie dziękujemy :) Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 kKochani - wczoraj pisalam propozycje, zeby troche popracowac nad tytulem i pierwszym postem - pograc kolorami - wielkoscia czcionki i pogrubieniami - w tytule watku nie ma slowa o tym, ze potrzebane sa pieniadze - jest natomiast miasto - nie wiem, czy potrzebnie... w pierwszym poscie powinno byc duuuuze wolanie o pomoc, o kazda zlotowke, ogloszenia i szukanie domku :) to takie moje male podpowiedzi ;) carolinascotties napisał(a): sluchajcie - proponuje dodac do tytulu watku - zbieramy na operacje - czy cos w tym stylu - mysle, ze miasto nie jest konieczne w tytule watku - wtedy uzyskamy wiecej miejsca na wolanie o pomoc! a pierwszy post uaktualnic - o wiadomosci, ze psiut jest przed przeszczepem i po operacji- i napisac wieksza, gruba czcionka, ze potrzebna jest kazda zlotowka - itp.itd. Quote
Nemko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Karolina ma rację. Poprawcie szate graficzną pierwszego postu i dadajcie apel o kaske, aby bylo jasne jakiej pomocy oczekujecie. Quote
Recommended Posts