Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
a co tu tak ciiicho???

Byłyśmy z małym na kroplówce, niedawno przyjechałyśmy do domku...
Żebyście widziały jak on pędzi do lecznicy :diabloti: trzeba mu szybko drzwi wejściowe otworzyć i od razu śmiga do gabinetu i ogonek cały czas w ruchu :loveu: jest wspaniały :loveu:
Miał dzisiaj podaną kroplówkę z antybiotykiem i przepłukaną ranę w łapce.
Przez 14 dni będzie miał podawany antybiotyk, w piątek jedziemy na kontrolę i w środę na zdjęcie szwów.
Mam fotki przystojniaczka :eviltong:

Posted

Na Sopelka od AlfyLS - 10zł
Carolinascotties - dla Sopelka - 50zł
Dla Sopelka Nikus - 10zł
Karolina Marta D...- 5zł(cegiełka)
Obraczus87 - 5zł (cegiełka)
Ellig - 10zł (cegiełki)
Ubocze - deklaracja za 2 m-ce + cegiełka = 25zł
Kass999- 5zł (cegiełka)
Wunia - 10zł (cegiełki)
Natalia Ewelina K...-5zł
Dzika_figa - 10zł (cegiełki)
Jo37 - 10zł (cegiełki)
Magda_K - 10zł (cegiełki)
Nemko - 55zł (cegiełka + deklaracja jednorazowa)
+45zł z bazarku mojego i Danal1983
Poker - 20zł
Danal - 10zł
florentynka - 10zł
razem mamy (realnie na koncie) na dzien dzisiejszy 305zł!! ...prosilabym o wplacanie pieniazkow za cegielki.

Jesli nie daj Boze kogos pominęłam prosze, piszcie!!
Pierwszy wydatek: 75zł za leczenie Sopelka po wypadku (rachunek Toz), to mamy tak:
305zł - 75zł = 230zł!!

Dawac tu fotki Cioteczki, szybciutko!!!
Tylko teraz tak...chcialabym przeznaczyc z tej kwoty 75zł na leczenie Budryska...Reszta, czyli 155zł pojdzie na Punciaka:)

Posted

Nemko napisał(a):
Acha, wiadomo cos juz jak maluch zachowuje sie wobec dzieci?? Potencjalny domek pyta:)

Punto był wcześniej widywany na osiedlu u Luki, biegał z dziećmi i się z nimi bawił, więc problemu nie powinno być żadnego ;)

Posted

CUDOWNY~~~:D
jUZ NAPISALAM DO FACETA ze Punto mial kontakt z dziecmi i ze bedziemy z nim w kontakcie i niech czeka na wizyte przedadopcyjną:multi:
acha i caly czas posylam mu fotki Punciaka, aby mial pojecie co sie z psiakiem dzieje i on prawie codziennie do mnie pisze, ze piesek mu sie podoba i jest zainteresowany adopcja...
Koniecznie trzeba sprawdzic ten domek!!!

Posted

ty śliczny nosku też idź do góry. No i zdrowiej łapkę ;) A te takie fioletowe nacieki na udzie to były od złamania? Schodzi mu to?

Posted

kKochani - wczoraj pisalam propozycje, zeby troche popracowac nad tytulem i pierwszym postem - pograc kolorami - wielkoscia czcionki i pogrubieniami - w tytule watku nie ma slowa o tym, ze potrzebane sa pieniadze - jest natomiast miasto - nie wiem, czy potrzebnie...

w pierwszym poscie powinno byc duuuuze wolanie o pomoc, o kazda zlotowke, ogloszenia i szukanie domku :)

to takie moje male podpowiedzi ;)

carolinascotties napisał(a):

sluchajcie - proponuje dodac do tytulu watku - zbieramy na operacje - czy cos w tym stylu - mysle, ze miasto nie jest konieczne w tytule watku - wtedy uzyskamy wiecej miejsca na wolanie o pomoc!

a pierwszy post uaktualnic - o wiadomosci, ze psiut jest przed przeszczepem i po operacji- i napisac wieksza, gruba czcionka, ze potrzebna jest kazda zlotowka - itp.itd.