Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 855
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Sytuacja pod kontrolą. Dziś operacja. Łapa ma być na stabilizatorach, ma być przeszczep kości ijuż nic więcej nie wiem co jeszcze. Trzymajcie kciuki.

Dobrze,ze bedzie operacja , od ktorej godz. trzymamy kciuki?

Posted

Punto właśnie jest przygotowywany do zabiegu.
Dzisiaj przeszczepu nie będzie...
Dr. powiedział, że zrobią mu dzisiaj żywicę z okienkiem (zaleją kości) muszą to zrobić bo przeszczep może się nie przyjąć z powodu zakażenia (wlewka ma przed tym uchronić).
Musimy odczekać 2 tygodnie i potem przeczep.
Mamy być po Punto o 19.00 w lecznicy.

Posted

Witam serdecznie!
Punto ma spore uszkodzenia. Oprócz złamanej łapki, to zauważyłam dość poważną rankę i mnóstwo siniaków i krwiaków. Choć nie jestem wetem i nie wiem, czy dobrze to określam, ale widać że piesek potrzebuje troskliwego domku.
Gdzie on w tej chwili przebywa?
Pzdr.

Posted

Sluchajcie, wlasnie dzwonilam do tego pana, o ktorym pisalam na watku Sopelka( potencjalny dom staly dla Sopla) i nadal zainteresowany jest adopcją psa, szczegolnie sie ucieszyl jak powuedzialam ze Punto jest podobny do Sopelka:) Wysle mu zdjecia Punto na maila. Jak piesek na dzieci reaguje??Moze to za wczesnie pytanie, bo trzeba malca wyleczyc najpierw, ale musimy koniecznie, skoro jest szansa na domek!!!

Posted

to ja zmieniam allegro z Sopla na Punciaka;) bedzie w tytule Punto, to milosnicy fiata punto znajda zamiast auta - psa;))) poprosztylko o niedługi tekst z opisem pieska i dane kontaktowe:)

Posted

Nemko napisał(a):
Sluchajcie, wlasnie dzwonilam do tego pana, o ktorym pisalam na watku Sopelka( potencjalny dom staly dla Sopla) i nadal zainteresowany jest adopcją psa, szczegolnie sie ucieszyl jak powuedzialam ze Punto jest podobny do Sopelka:) Wysle mu zdjecia Punto na maila. Jak piesek na dzieci reaguje??Moze to za wczesnie pytanie, bo trzeba malca wyleczyc najpierw, ale musimy koniecznie, skoro jest szansa na domek!!!

ale mówilaś mu o łapce?

Posted

danal1983 napisał(a):
to ja zmieniam allegro z Sopla na Punciaka;) bedzie w tytule Punto, to milosnicy fiata punto znajda zamiast auta - psa;))) poprosztylko o niedługi tekst z opisem pieska i dane kontaktowe:)

napisz PW do Luki :) Boziulku, wszystkie tu jesteście :multi::multi:

Posted

Wunia napisał(a):
dziekuję Nemko, dziękuję Carolina, dziekuję Ellig, że przyszłyście do Punto ...

Wunia z Punto jestem od poczatku jak moglabym nie byc...Nie ma za co dziekowac.....:)