Kaya Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='Kaya']http://img695.imageshack.us/img695/9658/dsc02966i.jpg To zdjęcie chyba mówi samo za siebie w jakim nastroju był Muszu :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No właśnie, albo sekundę za wcześnie, albo sekunde za późno... ale tak,niestety, robi się fotki baskom...:) Pzdr. Quote
M&S Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ale sesyjka wyszła:) świetne miny;) http://img697.imageshack.us/i/dsc02976i.jpg/ http://img530.imageshack.us/i/dsc02995.jpg/ http://img832.imageshack.us/i/dsc03006k.jpg/ Dobrego dnia:p Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kaya - a co tutaj takie pustki...? Szkoła - szkołą, ale my tutaj wiernieczekamy na nowinki, no i fotki:) Pzdr. Quote
Kaya Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Pustki takie, bo roboty ful, ja od wczoraj do poniedziałku "na wygnaniu" więc mam teraz trochę wolnego, żeby usiąść i przejrzeć to wszystko, chociaż właśnie powinnam się uczyć angielskiego :P U nas poza przeprowadzką, żadnych nowości nie ma, no może tylko to, że teraz mam o wiele więcej nauki niż w gimnazjum, ale sobie jakoś radze, a nawet bardzo dobrze sobie radzę i dodatkowo remont :) Z psich nowości, też za dużo nie ma, właśnie zaczęłam walkę z Fiolki włosem, żeby w przyszłym roku ew. było co pokazać, zobaczymy jak to będzie wyglądać, bo w tym sezonie to kilka włosków na krzyż miała ;) Następna wystawa na, której będę to Karnawałowa wystawa w Gdańsku, a to dopiero w styczniu! ... Ciekawe jak ja wytrzymam do tego czasu, a po wystawie od razu mam 2 tyg. wolnego - FERIE! Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No, czyli jednak coś się dzieje...:) No to 3maj się do tych ferii:) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kaya ja całe liceum prześliznęłam się (z całkiem dobrymi ocenami) na dobrej opinii. Praktycznie się nie uczyłam a sposób był prosty chodziłam na lekcje i nauczyciele to często doceniali podciągając oceny:eviltong::eviltong::eviltong:. A faktycznie uczyć się zaczęłam na studiach ale też w granicach zdrowego rozsądku (nigdy nie zarwałam nocy przed kolokwium czy egzaminem). Quote
Kaya Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Cienka']Kaya ja całe liceum prześliznęłam się (z całkiem dobrymi ocenami) na dobrej opinii. Praktycznie się nie uczyłam a sposób był prosty chodziłam na lekcje i nauczyciele to często doceniali podciągając oceny:eviltong::eviltong::eviltong:. A faktycznie uczyć się zaczęłam na studiach ale też w granicach zdrowego rozsądku (nigdy nie zarwałam nocy przed kolokwium czy egzaminem).[/QUOTE] Ja skupiam się najbardziej na przedmiotach z których będę pisać maturę czyli polski, matematyka, angielski, biologia i chemia ;) A aby dostać się na ten kierunek, który najbardziej mnie interesuje nie ma łatwo i harować trzeba już praktycznie od początku, na szczęście biologia i chemia łatwo wchodzi mi do głowy, gorzej z matematyką, ale mam nadzieje, że jakoś sobie poradzę :) Quote
Cienka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Kaya']Ja skupiam się najbardziej na przedmiotach z których będę pisać maturę czyli polski, matematyka, angielski, biologia i chemia ;) A aby dostać się na ten kierunek, który najbardziej mnie interesuje nie ma łatwo i harować trzeba już praktycznie od początku, na szczęście biologia i chemia łatwo wchodzi mi do głowy, gorzej z matematyką, ale mam nadzieje, że jakoś sobie poradzę :)[/QUOTE] A co chcesz studiować (ja co prawda pisałam starą maturę tylko polski i wybrany przedmiot w moim przypadku akurat matematyka:evil_lol:) ale właśnie na architekturę krajobrazu brano pod uwagę ocenę końcową z biologi, chemii. Domyślam się, że pewnie myślisz o weterynarii lub jakieś zootechnice dobrze typuje? Quote
Asiaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No, Kaya, uchyl rabka swoich planów na przyszłość... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A ja zawsze lubiłam matematykę, nawet się zastanawiałam czy jej nie studiować ;) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A ja byłam taki dziwoląg, co to nie lubi matematyki, za to uwielbia geometrię i fizykę... Mimo, że jestem ewidentna humanistka, to na lekcje fizyki i geometrii zawsze chodziłam przygotowana i nigdy nie opuszczałam tych lekcji. Za to matematyka - moja pięta Achillesowa, serio. W Liceum to nawet raz miałam pracę wakacyjną... do tej pory mam problemy z tbl. mnożenia, uwierzycie...? pzdr. Quote
Korenia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Asiaczek']A ja byłam taki dziwoląg, co to nie lubi matematyki, za to uwielbia geometrię i fizykę... Mimo, że jestem ewidentna humanistka, to na lekcje fizyki i geometrii zawsze chodziłam przygotowana i nigdy nie opuszczałam tych lekcji. Za to matematyka - moja pięta Achillesowa, serio. W Liceum to nawet raz miałam pracę wakacyjną... do tej pory mam problemy z tbl. mnożenia, uwierzycie...? pzdr.[/QUOTE] Tabliczką mnożenia ?? Oj nie wierze :P Ja do matmy miałam obojętny stosunek, w LO dobrze mi szło, nawet 5tkę miałam, ale na studiach, już jako analiza matematyczna i algebra - ohydna... Nienawidzę! Bleh... Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja nawet nie wiem, co to jest analiza matematyczna... Pewnie dlatego tak słabo stoję z finansami... Pzdr. Quote
Korenia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja nawet nie wiem, co to jest analiza matematyczna... Pewnie dlatego tak słabo stoję z finansami... Pzdr. Analiza matematyczna to całki, różniczki, pochodne wyższych rzędów, funkcje, granice funkcji itp ;) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Daj spokój! to jakbyś do mnie po arabsku mówiła... Pzdr. Quote
Kaya Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Cienka napisał(a):A co chcesz studiować (ja co prawda pisałam starą maturę tylko polski i wybrany przedmiot w moim przypadku akurat matematyka:evil_lol:) ale właśnie na architekturę krajobrazu brano pod uwagę ocenę końcową z biologi, chemii. Domyślam się, że pewnie myślisz o weterynarii lub jakieś zootechnice dobrze typuje? Asiaczek napisał(a):No, Kaya, uchyl rabka swoich planów na przyszłość... Pzdr. Jaka tam tajemnica, ja od przedszkola się chwaliłam kim chce zostać w przyszłości :P Chciałabym iść na kierunek lekarski z późniejszą myślą o chirurgi/internie, na drugim miejscu jest weterynaria, z późniejszym kier. choroby psów i kotów/chirurgia, a na trzecim, ale mam nadzieje, że uda mi się z poprzednimi to biologia/biotechnologia medyczna. Niektórzy moi znajomi się krzywią, że krojenie zwłok na studiach itd., ale ja mam tak od dziecka, że lubię takie widoki :) Korenia napisał(a):Analiza matematyczna to całki, różniczki, pochodne wyższych rzędów, funkcje, granice funkcji itp ;) Aaaa dla mnie czarna magia ! :P Quote
Cienka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 normalnie szacun za wybór kierunków:modla: Quote
Korenia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Biotechnologia na jakiej uczelni ? Jak na polibudzie to czeka Cię to co mnie :D Studiuję biotechnologię na pwrze :) Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Kaya napisał(a):Jaka tam tajemnica, ja od przedszkola się chwaliłam kim chce zostać w przyszłości :P Chciałabym iść na kierunek lekarski z późniejszą myślą o chirurgi/internie, na drugim miejscu jest weterynaria, z późniejszym kier. choroby psów i kotów/chirurgia, a na trzecim, ale mam nadzieje, że uda mi się z poprzednimi to biologia/biotechnologia medyczna. Niektórzy moi znajomi się krzywią, że krojenie zwłok na studiach itd., ale ja mam tak od dziecka, że lubię takie widoki :) Ooooo, brzmi bardzo ambitnie:) No to ja JUŻ zaczynam 3mać kciuki;) Pzdr. Quote
Kaya Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Korenia napisał(a):Biotechnologia na jakiej uczelni ? Jak na polibudzie to czeka Cię to co mnie :D Studiuję biotechnologię na pwrze :) Nie, jak już to na UM w Poznaniu Asiaczek napisał(a):Ooooo, brzmi bardzo ambitnie:) No to ja JUŻ zaczynam 3mać kciuki;) Pzdr. Kciuki baaaaaardzo się przydadzą :) Quote
Asiaczek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No, pewnie. Nauki dużo i to juz teraz - tak myslę - trzeba rozszerzać swoja wiedze i uczyc się, uczyć, uczyć... eh... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Idź na weterynarię, dobry wet-znajomy zawsze się przyda :) ;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kaya - zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kaya - prawie 2 miesiące milczenia. Daj, Kochana, jakieś foteczki Muszu, pokaż slicznego chłopaka... Pzdr. Quote
Recommended Posts