Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Muszu na wystawie w Warszawie zdobył ocene wybitnie obiecującą i pierwszą lokate :) Porównanie wygrała suczka, ale myślę że "mały" (w cale taki mały już nie jest to zupełnie inny pies niż w Łodzi :evil_lol: może ktoś go podmienił? :cool3: ) jak na ten upał i okres największego szaleństwa spisał się świetnie, przede wszystkim stał ładnie i biegał też, na stoliku dopiero przy 3 oglądaniu zębów (mieliśmy na ringu asystenta ;) ) zaprotestował i chciał zejść ze stolik, ale udało mi się szybko zareagować i mały stał dalej grzecznie :)

Posted

Kaya napisał(a):
Muszu na wystawie w Warszawie zdobył ocene wybitnie obiecującą i pierwszą lokate :) Porównanie wygrała suczka, ale myślę że "mały" (w cale taki mały już nie jest to zupełnie inny pies niż w Łodzi :evil_lol: może ktoś go podmienił? :cool3: ) jak na ten upał i okres największego szaleństwa spisał się świetnie, przede wszystkim stał ładnie i biegał też, na stoliku dopiero przy 3 oglądaniu zębów (mieliśmy na ringu asystenta ;) ) zaprotestował i chciał zejść ze stolik, ale udało mi się szybko zareagować i mały stał dalej grzecznie :)

Jeszcze raz gratuluję!
Widziałam fotki z wystawy i muszę przyznac, że Muszu wygląda b.ładnie.
co do konkurencji - to dziwię się sędziemu, że dał taki werdykt...

bety wstawi w dziale "Basenji na wystawach" fotki z wystawy, to sama zobaczysz, jakiego masz psa. I jak wyglądała konkurencja...

Pzdr.

Posted

Dzięki za fotki, biorąc pod uwagę ten upał to nie wyszliśmy tak najgorzej :) Tylko ringówka mi się na ostatnich fotkach zawieruszyła gdzieś z przodu, ale to już tylko mały szczegół ;)

Posted

Dzięki za miłe słowa pod adresem Muszu ;)

Zuza on na ringówce czasami się zapiera i nie chce biegać, dlatego póki nie wyćwiczymy wszystkiego na ringówce bedzie łańcuszek, a może na stałe zostanie :)

Posted

Kaya napisał(a):
Dzięki za miłe słowa pod adresem Muszu ;)

Zuza on na ringówce czasami się zapiera i nie chce biegać, dlatego póki nie wyćwiczymy wszystkiego na ringówce bedzie łańcuszek, a może na stałe zostanie :)

Mi lepiej biega na ringówce, a co do stania to różnie.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Super się prezentowaliście i widzę, ze na łańcuszku bardzo fajnie wygląda.

Włąśnie zauwazyłam, że wystawiasz Muszu na łańcuszku. Jeżeli uważasz, że tak jest lepiej, to nie ma sprawy, przeciez Ty też musisz miec komfort wystawiania.
Cieszę się na nasze spotkanie w Sopocie. Oj, maluchy będa obfotografowane:)

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Kurcze strasznie, żałuje, ze jednak mnie nie było w Gdyni, a Sopotu to już się doczekać nie mogę, stęskniłam się już za wami.

Ja za wami też więc jeszcze 3 tyg. i się widzimy :)

A Muszuś po "maratonie" działkowo-wystawowym podobno dzisiaj broił jak nigdy, on ma chyba niewyczerpane złoża energii :P