Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 To i Muszu był na Waszym ostatnim hardcorowym spacerku...? Pzdr. Quote
Biutka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Heeej :) No i czekamy z niecierpliwością na nowe foto z wystawy Muszu :D Do zobaczenia jutro :) Quote
Kaya Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Muszu na wystawie w Warszawie zdobył ocene wybitnie obiecującą i pierwszą lokate :) Porównanie wygrała suczka, ale myślę że "mały" (w cale taki mały już nie jest to zupełnie inny pies niż w Łodzi :evil_lol: może ktoś go podmienił? :cool3: ) jak na ten upał i okres największego szaleństwa spisał się świetnie, przede wszystkim stał ładnie i biegał też, na stoliku dopiero przy 3 oglądaniu zębów (mieliśmy na ringu asystenta ;) ) zaprotestował i chciał zejść ze stolik, ale udało mi się szybko zareagować i mały stał dalej grzecznie :) Quote
M&S Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Kaya']Muszu na wystawie w Warszawie zdobył ocene wybitnie obiecującą i pierwszą lokate :) GRATULACJE dla malucha:) Quote
Asiaczek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kaya napisał(a):Muszu na wystawie w Warszawie zdobył ocene wybitnie obiecującą i pierwszą lokate :) Porównanie wygrała suczka, ale myślę że "mały" (w cale taki mały już nie jest to zupełnie inny pies niż w Łodzi :evil_lol: może ktoś go podmienił? :cool3: ) jak na ten upał i okres największego szaleństwa spisał się świetnie, przede wszystkim stał ładnie i biegał też, na stoliku dopiero przy 3 oglądaniu zębów (mieliśmy na ringu asystenta ;) ) zaprotestował i chciał zejść ze stolik, ale udało mi się szybko zareagować i mały stał dalej grzecznie :) Jeszcze raz gratuluję! Widziałam fotki z wystawy i muszę przyznac, że Muszu wygląda b.ładnie. co do konkurencji - to dziwię się sędziemu, że dał taki werdykt... bety wstawi w dziale "Basenji na wystawach" fotki z wystawy, to sama zobaczysz, jakiego masz psa. I jak wyglądała konkurencja... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Przeklejam fotki Muszu z wystawy w W-wie. Bardzo mi się ten maluszek podoba... W-wie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bardzo ładnie chłopaczek wyrósł, brak mu trochę masy, ale to przeciez jeszcze szczylek:) Pzdr. Quote
Kaya Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Dzięki za fotki, biorąc pod uwagę ten upał to nie wyszliśmy tak najgorzej :) Tylko ringówka mi się na ostatnich fotkach zawieruszyła gdzieś z przodu, ale to już tylko mały szczegół ;) Quote
Zuza i Noddy Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Super się prezentowaliście i widzę, ze na łańcuszku bardzo fajnie wygląda. Quote
M&S Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Super foty, bardzo ładnie chłopak wygląda i stoi:):) Quote
Kaya Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Dzięki za miłe słowa pod adresem Muszu ;) Zuza on na ringówce czasami się zapiera i nie chce biegać, dlatego póki nie wyćwiczymy wszystkiego na ringówce bedzie łańcuszek, a może na stałe zostanie :) Quote
Zuza i Noddy Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Kaya napisał(a):Dzięki za miłe słowa pod adresem Muszu ;) Zuza on na ringówce czasami się zapiera i nie chce biegać, dlatego póki nie wyćwiczymy wszystkiego na ringówce bedzie łańcuszek, a może na stałe zostanie :) Mi lepiej biega na ringówce, a co do stania to różnie. Quote
Asiaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Super się prezentowaliście i widzę, ze na łańcuszku bardzo fajnie wygląda. Włąśnie zauwazyłam, że wystawiasz Muszu na łańcuszku. Jeżeli uważasz, że tak jest lepiej, to nie ma sprawy, przeciez Ty też musisz miec komfort wystawiania. Cieszę się na nasze spotkanie w Sopocie. Oj, maluchy będa obfotografowane:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 GRATULACJE !!!!!!! dla Muszu i oczywiście dla Kayi Quote
Kaya Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 gosiaja dzięki za fotki! ;) Dwie mokre kury ! :) Quote
Izabela124. Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Super Muszu zaprezentował się w Wawie! Gratuluję Quote
Zuza i Noddy Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Kurcze strasznie, żałuje, ze jednak mnie nie było w Gdyni, a Sopotu to już się doczekać nie mogę, stęskniłam się już za wami. Quote
Kaya Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Kurcze strasznie, żałuje, ze jednak mnie nie było w Gdyni, a Sopotu to już się doczekać nie mogę, stęskniłam się już za wami. Ja za wami też więc jeszcze 3 tyg. i się widzimy :) A Muszuś po "maratonie" działkowo-wystawowym podobno dzisiaj broił jak nigdy, on ma chyba niewyczerpane złoża energii :P Quote
Recommended Posts