Zuza i Noddy Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Wierzę, że tak będzie:) Pzdr. chociaz dla niej trasa do sopotu to trochę daleko... Pzdr. Daleko, daleko, ale myślę, ze Sopockiej wystawy nie odpuszczę. Jakby znaleźć coś w rozsądnej cenie na nocleg to może bym na kilka dni została. Quote
Kaya Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Daleko, daleko, ale myślę, ze Sopockiej wystawy nie odpuszczę. Jakby znaleźć coś w rozsądnej cenie na nocleg to może bym na kilka dni została. Przecież ci mówiłam, że nocleg masz darmowy u mnie nawet z psem :) Quote
Asiaczek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kaya napisał(a):Przecież ci mówiłam, że nocleg masz darmowy u mnie nawet z psem :) Ooooo, Zuzka, chyba sprawę noclegu masz rozwiązaną:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kaya napisał(a):Przecież ci mówiłam, że nocleg masz darmowy u mnie nawet z psem :) No to pomyśle o tym ;) Quote
Kaya Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):No to pomyśle o tym ;) Nie ma co się zastanawiać Mateusz już sobie nocleg zarezerwował ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jesoooo, znowu zrobia orgię i inne takie...;) pzdr. Quote
Kaya Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Ja to jestem gapa, miałam wrzucić fotki daaawno temu i ... zapomniałam o nich, żyłam ze świadomością, ze już je wrzuciłam :P! http://picasaweb.google.pl/aleksandra.tolopilo/DziaKaMaj2010# Zdjęcia z zeszłego tygodnia, z obecnego właśnie się obrabiają i wrzucę najwcześniej we wtorek, teraz tak na zachętę specjalnie z dedykacją dla Zuzy, która czekała na zdjęcie z rozetą! ;) Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 O jejku jaka cudna dedykacja dla mnie, Muszorek wyszedł przecudnie. Zdjęcia z działki tez super z tym basenikiem to tak samo jak u nas, Rocky który jest już za tęczowym mostem uwielbiał się po zabawie ładować do wody żeby się ochłodzić. Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jaki przystojny:):) http://i48.tinypic.com/zohn3q.jpg Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja bym powiedziała, że dumny... http://i48.tinypic.com/zohn3q.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Kaya, czemu taka cisza tutaj? Czyżby koniec roku tak dał się Tobie we znaki...? pzdr. Quote
Kaya Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Obecny weekend owocny był w ostatnie (na reszcie!) zaliczenia, a w piątek byłam na komersie ;) Więc w sobotę musiałam odespać wszystko i poleniuchować cały dzień, dzisiaj muszę posprzątać pokój, ale nie koniec atrakcji, bo w poniedziałek jadę składać papiery do szkoły i pomóc pakować się babci (wyprowadzka) i iść do fundacji dogoterapeutycznej pomóc w czymś no i pozgłaszać i poopłacać wystawy na lipiec! We wtorek prawdopodobnie znowu pakowanie, albo wybierzemy się na plaże na spanielowy spacerek, potem mam nadzieje wolne i w czwartek jeszcze mam przyjść pomóc na szkoleniu w Gdyni i można chyba powiedzieć, że mam wakacje ;) Do lipca musimy sprężyć się z tym pakowaniem, bo prawdopodobnie w lipcu wejdą do mieszkania już nowi lokatorzy, potem jeszcze tylko kilka formalności, nasze pakowanie i ... przeprowadzka do nowego domu! :multi: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Do DOMU?!?!?! O, super! A daleko będzie do Babci i do Muszu? pzdr. Quote
Kaya Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Obwodnicą to szybciej niż obecnie w korkach, bo teraz można było utknąć na godzine, a tak to ok. 15/20 min :) Quote
jamnicze Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ho, ho, to gdzie teraz będziecie mieszkać? Gdzie zgłaszasz swoje pociechy w lipcu? Może się gdzieś razem wybierzemy? My jedziemy do Bratysławy, ale to w sierpniu, jak chcesz mamy wolne miejsce w samochodzie. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kaya napisał(a):Obwodnicą to szybciej niż obecnie w korkach, bo teraz można było utknąć na godzine, a tak to ok. 15/20 min :) Dobra wiadomość:) Jak juz będziecie w nowymdomku,to,prosze, podaj mi Wasz nowy adres,OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No to teraz ucz się, poprawiaj te oceny z "5" na "6" a my tu sobie grzecznie na Was poczekamy:) Ale jakąś chociaz jedną fotkę Muszu tobyś dała, cooooo? pzdr. Quote
Kaya Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Ja już nie mam co zaliczać nauczyciele od jutra w Berlinie tak samo jak moja klasa muszę wolontariat tylko odrobić i pozałatwić kilka rzeczy. Muszu Fiolka i Kaja zgłoszeni na Warszawski CACIB jutro płace ;) A jedna fotka Muszu się znajdzie :) Mam jeszcze zaległe fotki za które obiecałam sobie zabrać się jutro rano ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 smaczna kosteczka;) http://img815.imageshack.us/i/dsc00785z.jpg/ Quote
jamnicze Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jaki słodziaczek :) http://img815.imageshack.us/img815/7797/dsc00785z.jpg A my jesteśmy dzisiaj umówione z gosiaja na spacerek, może dołączycie? Będziemy w psim ogródku ok. 18.30 :) Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja nie dołączę, musze przygotowac mieszkanie na zmiany...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 gosiaja napisał(a):Asiaczek przyjdź po spacerze Ci pomożemy ;) Hahaha, cfffaniary... Ale fakt. Przy ustawianiu pucharków na szafie bardzo by mi się przydała druga para rak:) Pzdr. Quote
Recommended Posts