Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wierzę, że tak będzie:)

Pzdr.
chociaz dla niej trasa do sopotu to trochę daleko...

Pzdr.

Daleko, daleko, ale myślę, ze Sopockiej wystawy nie odpuszczę.
Jakby znaleźć coś w rozsądnej cenie na nocleg to może bym na kilka dni została.

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Daleko, daleko, ale myślę, ze Sopockiej wystawy nie odpuszczę.
Jakby znaleźć coś w rozsądnej cenie na nocleg to może bym na kilka dni została.

Przecież ci mówiłam, że nocleg masz darmowy u mnie nawet z psem :)

• 3 weeks later...
Posted

O jejku jaka cudna dedykacja dla mnie, Muszorek wyszedł przecudnie. Zdjęcia z działki tez super z tym basenikiem to tak samo jak u nas, Rocky który jest już za tęczowym mostem uwielbiał się po zabawie ładować do wody żeby się ochłodzić.

Posted

Obecny weekend owocny był w ostatnie (na reszcie!) zaliczenia, a w piątek byłam na komersie ;) Więc w sobotę musiałam odespać wszystko i poleniuchować cały dzień, dzisiaj muszę posprzątać pokój, ale nie koniec atrakcji, bo w poniedziałek jadę składać papiery do szkoły i pomóc pakować się babci (wyprowadzka) i iść do fundacji dogoterapeutycznej pomóc w czymś no i pozgłaszać i poopłacać wystawy na lipiec! We wtorek prawdopodobnie znowu pakowanie, albo wybierzemy się na plaże na spanielowy spacerek, potem mam nadzieje wolne i w czwartek jeszcze mam przyjść pomóc na szkoleniu w Gdyni i można chyba powiedzieć, że mam wakacje ;) Do lipca musimy sprężyć się z tym pakowaniem, bo prawdopodobnie w lipcu wejdą do mieszkania już nowi lokatorzy, potem jeszcze tylko kilka formalności, nasze pakowanie i ... przeprowadzka do nowego domu! :multi:

Posted

Ho, ho, to gdzie teraz będziecie mieszkać?

Gdzie zgłaszasz swoje pociechy w lipcu? Może się gdzieś razem wybierzemy? My jedziemy do Bratysławy, ale to w sierpniu, jak chcesz mamy wolne miejsce w samochodzie.

Posted

Kaya napisał(a):
Obwodnicą to szybciej niż obecnie w korkach, bo teraz można było utknąć na godzine, a tak to ok. 15/20 min :)

Dobra wiadomość:)
Jak juz będziecie w nowymdomku,to,prosze, podaj mi Wasz nowy adres,OK?

Pzdr.

Posted

Ja już nie mam co zaliczać nauczyciele od jutra w Berlinie tak samo jak moja klasa muszę wolontariat tylko odrobić i pozałatwić kilka rzeczy. Muszu Fiolka i Kaja zgłoszeni na Warszawski CACIB jutro płace ;) A jedna fotka Muszu się znajdzie :) Mam jeszcze zaległe fotki za które obiecałam sobie zabrać się jutro rano ;)

Uploaded with ImageShack.us

Posted

gosiaja napisał(a):
Asiaczek przyjdź po spacerze Ci pomożemy ;)

Hahaha, cfffaniary...
Ale fakt. Przy ustawianiu pucharków na szafie bardzo by mi się przydała druga para rak:)

Pzdr.